Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Eğer bunları koyarsa bi sonraki telefona ne koyacak ?

Bu belirttiğiniz faktör bile üst model telefonun bir alt modelinden kötü olmasına mazeret olamaz. Düşünsenize 1520 den sonra çıkan cihazın bir çok konuda 1520 den geride olduğunu kulağa enteresan geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve enessrsy
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu belirttiğiniz faktör bile üst model telefonun bir alt modelinden kötü olmasına mazeret olamaz. Düşünsenize 1520 den sonra çıkan cihazın bir çok konuda 1520 den geride olduğunu kulağa enteresan geliyor :)
Ya zaten ben hep bunu savunuyorum eğer bir üst düzey ürün çıkartıyorsan önceki ürünü geride bırakmak zorunda eğer bırakmıyorsa o ürün alt versiyondur

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ya zaten ben hep bunu savunuyorum eğer bir üst düzey ürün çıkartıyorsan önceki ürünü geride bırakmak zorunda eğer bırakmıyorsa o ürün alt versiyondur
Evet bu konuda kararları veren kişi kimse yanlış bir yol izliyor. Samsung Bile S5'i çıkardığın da Bakıyorsunuz S4'ün iki katı gibi geliyor da satıyor bizde ki tutumu orada sergileseler bir defalığına çok şey kaybedilir. Windows Phone kullanıcıları belirli bir kitle olduğu için bence çok büyük gel gitler olmuyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şöyle düşünün; (en azından ben öyle düşünüyorum) 930, 1520nin devamı değil yani o modelin üst seviyesi değil, 9xx serisi yani 920/925in devamı ve bu modellerin üst amirali. 9xxden iyi mi; evet! 1520nin üst seviyesi (ki 1520 phablet kategorisinde) henüz piyasaya sürülmedi. ben böyle düşünüyorum, en azından ürün politikalarından çıkardığım sonuç bu :)he 9xxde olan glance screen 930da yok mu? yok! onda haklısınız :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Akhtoher

Akhtoher

Üye
şöyle düşünün; (en azından ben öyle düşünüyorum) 930, 1520nin devamı değil yani o modelin üst seviyesi değil, 9xx serisi yani 920/925in devamı ve bu modellerin üst amirali. 9xxden iyi mi; evet! 1520nin üst seviyesi (ki 1520 phablet kategorisinde) henüz piyasaya sürülmedi. ben böyle düşünüyorum, en azından ürün politikalarından çıkardığım sonuç bu :)
Mesajınıza katılıp katılmamakta kararsız kaldım fakat Lumia 930 ile Lumia 1520 arasındaki farkı ben, 930'un Lumia 1520'nin 1 yaş küçük kardeşi gibi düşünüyorum. Çünkü hep kıl payı önde bazı özellikler konusunda :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
şöyle düşünün; (en azından ben öyle düşünüyorum) 930, 1520nin devamı değil yani o modelin üst seviyesi değil, 9xx serisi yani 920/925in devamı ve bu modellerin üst amirali. 9xxden iyi mi; evet! 1520nin üst seviyesi (ki 1520 phablet kategorisinde) henüz piyasaya sürülmedi. ben böyle düşünüyorum, en azından ürün politikalarından çıkardığım sonuç bu :)he 9xxde olan glance screen 930da yok mu? yok! onda haklısınız :)
Ben senin bu dediklerine katılıyorum 1520 modelinin üzerine gelmemiş görünsede ama amiral gemi olarak tanıtılması yanlış o halde amiral gemi 1520 dir ama 930 değildir en üst seviye amiraldir taki 1525 vs 1530 çıkana denk

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ben senin bu dediklerine katılıyorum 1520 modelinin üzerine gelmemiş görünsede ama amiral gemi olarak tanıtılması yanlış o halde amiral gemi 1520 dir ama 930 değildir en üst seviye amiraldir taki 1525 vs 1530 çıkana denk
dediğin doğru ama işte kategoriler farklı olunca nokia öyle düşünmüyor. biri telefon biri phablet. biri amiral gemi, biri amiral vapur :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Akhtoher

Akhtoher

Üye
dediğin doğru ama işte kategoriler farklı olunca nokia öyle düşünmüyor. biri telefon biri phablet. biri amiral gemi, biri amiral vapur :D
Phablet olması bir şey değiştirmez :) Bakın Galaxy Note 3 çıktığında kimse o phablet kategorisinde olduğundan amiral gemisi hala S4'dür demedi. Bu taraftan bakalım olaya biraz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ama kimse s5 çıkınca bu ne ya note 2de bile kalem desteği var bunda yok diye küçümsemedi!!çünkü kategorileri farklı

MaxipmaN

Üye
bu haberler cep telefonları genele açılmıyor sonra lumia neden satmıyor satmaz tabi

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Akhtoher

Akhtoher

Üye
doğru demiş te alakayı şey etmiş :ehe
Kalem bazı insanlara göre gerekli bazılarına göre gereksiz olabiliyor fakat birisinin Glance screen olmasın yada hafıza kart desteği olmasın tarzı düşüncesi ile karşılaşmadım. Kullanmayacak insan bile köşede bulunsun belki kullanırız mantığı ile düşünüyor :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aklıma ilk o geldi :ehe yoksa donanımlarını ya da yazılımsal özelliklerini ezbere bilmiyorum ondan

• Beğen
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Glance screen olsa nolur olmasa nolur? Her şey tam da sadece bu mu kaldı tartışacak :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Glance screen olsa nolur olmasa nolur? Her şey tam da sadece bu mu kaldı tartışacak :)
Bu sizin şahsi fikriniz kimi için çok önemli. Microsoft kişiye göre değil kitlelere göre hamle yapıyor burada sohbetini yaptığımız olay da alt model de bulunan özelliğin en üst model cihazda bulunmaması.

• Beğen
Tepkiler: skynet
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Glance çok rahat gelebilecek bir özellik. İlk geldiğinde koymamalarının sebebini bilemeyiz ama ben kasım 12 de telefonu aldığımda glance yi bırak çoklu görevde uygulama kapatma yoktu :) glance gelir. küçük bir uygulama güncellemesine bakar sadece. korkacak bir durum yok. Eskiden hiç bir modelde yoktu glance

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Glance çok rahat gelebilecek bir özellik. İlk geldiğinde koymamalarının sebebini bilemeyiz ama ben kasım 12 de telefonu aldığımda glance yi bırak çoklu görevde uygulama kapatma yoktu :) glance gelir. küçük bir uygulama güncellemesine bakar sadece. korkacak bir durum yok. Eskiden hiç bir modelde yoktu glance
glanceın olmamasının nedeninin donanımsal olduğu (amodel ekranda ait hafıza birimi olmaması filan) açıklandı. yani yazılımsal güncelleme ile gelmesini beklememek lazım :)

• Beğen

Üst Alt