Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar olaya bir de fiyat penceresinden bakmayı deneyin isterseniz. Avrupa fiyatlarına bakarsak Lumia 930, aynen Lumia 925'te olduğu gibi iyi bir fiyattan gelecek gibi görünüyor. Şu anda Avrupada ortalama 500-530€ fiyata sahip. Lumia 1520 800€ fiyatla çıkmıştı. Şu anda bile 650-700€ arasında değişen fiyata sahip. Aradaki 200€ fiyat farkına bakılırsa Lumia 930 1600 belki de altında bir fiyatla, gelecek. Glance olmamasının nedeni zaten ekran hafızası olmaması. Bu tip ekran da fiyatı düşürüyor. Qynı şekilde,SD kart slotu da maliyeti baya bir etkiliyor. Kaldı ki cihaz 32GB

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
glanceın olmamasının nedeninin donanımsal olduğu (amodel ekranda ait hafıza birimi olmaması filan) açıklandı. yani yazılımsal güncelleme ile gelmesini beklememek lazım :)
925te de amoled var ama glance ile geldi:hmmm 930a gelmemesini anlayamıyorum zaten ama bence gelir

edit: Ali Kemal abi açıklamış. gelmezmiş tamam

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bence bu cihazın adı 830 falan olmalıydı 930 da ise Glance hafıza kartı yüksek pil kalitesi harika bir kamera hd görüntü mükemmel bir ses sistemi vs vs olmalı

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
925te de amoled var ama glance ile geldi:hmmm 930a gelmemesini anlayamıyorum zaten ama bence gelir

edit: Ali Kemal abi açıklamış. gelmezmiş tamam
930da kullanılan hafızasız amoled demek :)

bence bu cihazın adı 830 falan olmalıydı 930 da ise Glance hafıza kartı yüksek pil kalitesi harika bir kamera hd görüntü mükemmel bir ses sistemi vs vs olmalı
adı 830 olsaydı da yine glance yok derdik malum 820de de var :ehe

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
32 gb nasıl yetmiyor size yahu. önceden glance mı varmış :D

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

enessrsy

enessrsy

Üye
Babam elimdeki 920'yi almayı bekliyordu ben 930 alacağım dediğim için, şu an kesinlikle vazgeçmiş durumdayım. Bir telefon alınacak ama 930 olmayacak (gibi görünüyor)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sırf glance ekran yok diye :D cepten çıkarıp bir tuşa basmak o kadar zormu :D

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Pikkaccu
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Arkadaşlar yapmayın etmeyin glance yok diye bu kadar yüklenilmemeli bir telefona. Ha cebinden çıkarmış ekrana bakmışsın saat için, ha cebinden çıkarmış tuşa basmış ekrana bakmışsın.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Paylaşım için :tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar yapmayın etmeyin glance yok diye bu kadar yüklenilmemeli bir telefona. Ha cebinden çıkarmış ekrana bakmışsın saat için, ha cebinden çıkarmış tuşa basmış ekrana bakmışsın.

İnsanlar ne tuhaf istiyoruz ki hiç hareket etmeyelim teknoloji böyle iyi yanı kadar kötü yanı da var

Hava kompresörüyle gönderildi

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
enessrsy

enessrsy

Üye
İnsanlar ne tuhaf istiyoruz ki hiç hareket etmeyelim teknoloji böyle iyi yanı kadar kötü yanı da var

Hava kompresörüyle gönderildi

Burada bahsedilen genel dertlenme hali 'nasıl olur da 2 yıl önce çıkan telefonlarda olan özellik -tepe seviye- yeni çıkacak telefonda olmaz' yoksa üşengeçlikle falan alakası yok. Herkes anladı ekrandan dolayı -maliyeti düşürme amaçlı- olduğunu ama kabullenmeme durumu oluştu.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bu glance ozelligi kucumseyenleri anlayamiyorum. Sizin icin saate bakmak olabilir sadece ama benim icin saadece saat demek degil. Ben surekli kontrol etmek zorunda olan bir kisiyim, saat, mail,mesaj, bunuda gunde abartisiz yuzlerce kez yapiyorum. Ben aldigimda hic bir modelde yoktu sansa bakinki benim aldigim modelde hic yokmus. Simdi degistirmeyi dusunuyorum. 930 u bekliyodum acikcasi ama ondada yok. E gidip 2012 de cikan bi telefonada para vermeyecegime gore gene bekliyecegiz biraz daha belki hizla bi ust modelini cikartirlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet
fk555897

fk555897

Üye
Çok güzel olmuş.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu telefonu canlı canlı görmek istiyorum

#suseninhayatınhayatınasahipçık

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Tek merak ettiğim şey batarya performansının 925'ten iyi olup olmadığı.

1520 almayı düşünüyodum, ama 930'un batarya performansını görmeden karar vermek istemedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tek merak ettiğim şey batarya performansının 925'ten iyi olup olmadığı.

1520 almayı düşünüyodum, ama 930'un batarya performansını görmeden karar vermek istemedim
Lumia 930 yeni nesil chipset avantajıyla Lumia 925'ten daha uzun batarya ömrü verecektir fakat Lumia 1520'ye yaklaşamaz.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Lumia 930 yeni nesil chipset avantajıyla Lumia 925'ten daha uzun batarya ömrü verecektir fakat Lumia 1520'ye yaklaşamaz.

Valla Ali Kemal abi sadece mesajlaşmayla şarjı 1 günde %80-85 azalmasın başka bi beklentim yok :blush:

daha 925 ile ağız tadıyla ne oyun oynayabildim ne de internette sörf yapabildim. Millet Whatspptan mesajlaşırken şarjını bitirir, benim telefon daha normal mesaj atarken şarjı içiyo. Her gece sadece sms alıp yollamak yüzünden şarjının azalmasından ve şarja takmaktan bıktım artık. 1520'cilerin telefonlarıyla yaptıklarını duyunca benim telefonu ortadan ikiye ayırasım geliyo :angry: tabi sonradan hırbonun tipinin çok güzel olduğunu farkedip ona kıyamıyorum ve bu düşüncemden vazgeçiyorum :sirit:
tasarımının güzel olduğu kadar batarya performansı da güzel olaydı keşke : ?

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve adam john
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Birisi 32 GB nasıl yetmiyor demiş 20 MP kamera var fotoğraf çekeceksin 1080p video oyunlar artık çok gelişti Nasıl yetecek? @Dexter Morgan

beats

beats

Üye
Acer yeni cihazlar tanıtmış, bunlardan biri Liquid E700 HD 5" ekranı ve 3 SIM+ mSD içeriyor. Cihazda kullanılan batarya ise 3500 mAh ! Elbette 3 SIM batarya arttırımında gereklidir, cihazın boyutları şuan belli değil ama 5" cihazda bu seviyeye çıkan en yüksek bataryalı cihaz sanırım. Diğer özellikleri için:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Birisi 32 GB nasıl yetmiyor demiş 20 MP kamera var fotoğraf çekeceksin 1080p video oyunlar artık çok gelişti Nasıl yetecek? @Dexter Morgan
uzun metrajl film mi cekeceksin :D en fazla yer kaplayan oyun 2.5 gb. zaten hep oynanmıyor

Üst Alt