dilmenibrahim
Üye
Eğer bunları koyarsa bi sonraki telefona ne koyacak ?
Ahh teknoloji de sınır yok onun için sen hayal et. Teknoloji yapar
Hava kompresörüyle gönderildi
hadi diyelim olmazda 4000 mh pil güneş enerjisi vs vs koydu peki fiyat ne olacak ?Ahh teknoloji de sınır yok onun için sen hayal et. Teknoloji yapar
Hava kompresörüyle gönderildi

Ya zaten ben hep bunu savunuyorum eğer bir üst düzey ürün çıkartıyorsan önceki ürünü geride bırakmak zorunda eğer bırakmıyorsa o ürün alt versiyondurBu belirttiğiniz faktör bile üst model telefonun bir alt modelinden kötü olmasına mazeret olamaz. Düşünsenize 1520 den sonra çıkan cihazın bir çok konuda 1520 den geride olduğunu kulağa enteresan geliyor![]()
Evet bu konuda kararları veren kişi kimse yanlış bir yol izliyor. Samsung Bile S5'i çıkardığın da Bakıyorsunuz S4'ün iki katı gibi geliyor da satıyor bizde ki tutumu orada sergileseler bir defalığına çok şey kaybedilir. Windows Phone kullanıcıları belirli bir kitle olduğu için bence çok büyük gel gitler olmuyor.Ya zaten ben hep bunu savunuyorum eğer bir üst düzey ürün çıkartıyorsan önceki ürünü geride bırakmak zorunda eğer bırakmıyorsa o ürün alt versiyondur
he 9xxde olan glance screen 930da yok mu? yok! onda haklısınız 
Mesajınıza katılıp katılmamakta kararsız kaldım fakat Lumia 930 ile Lumia 1520 arasındaki farkı ben, 930'un Lumia 1520'nin 1 yaş küçük kardeşi gibi düşünüyorum. Çünkü hep kıl payı önde bazı özellikler konusundaşöyle düşünün; (en azından ben öyle düşünüyorum) 930, 1520nin devamı değil yani o modelin üst seviyesi değil, 9xx serisi yani 920/925in devamı ve bu modellerin üst amirali. 9xxden iyi mi; evet! 1520nin üst seviyesi (ki 1520 phablet kategorisinde) henüz piyasaya sürülmedi. ben böyle düşünüyorum, en azından ürün politikalarından çıkardığım sonuç bu![]()

Ben senin bu dediklerine katılıyorum 1520 modelinin üzerine gelmemiş görünsede ama amiral gemi olarak tanıtılması yanlış o halde amiral gemi 1520 dir ama 930 değildir en üst seviye amiraldir taki 1525 vs 1530 çıkana denkşöyle düşünün; (en azından ben öyle düşünüyorum) 930, 1520nin devamı değil yani o modelin üst seviyesi değil, 9xx serisi yani 920/925in devamı ve bu modellerin üst amirali. 9xxden iyi mi; evet! 1520nin üst seviyesi (ki 1520 phablet kategorisinde) henüz piyasaya sürülmedi. ben böyle düşünüyorum, en azından ürün politikalarından çıkardığım sonuç buhe 9xxde olan glance screen 930da yok mu? yok! onda haklısınız
![]()
dediğin doğru ama işte kategoriler farklı olunca nokia öyle düşünmüyor. biri telefon biri phablet. biri amiral gemi, biri amiral vapurBen senin bu dediklerine katılıyorum 1520 modelinin üzerine gelmemiş görünsede ama amiral gemi olarak tanıtılması yanlış o halde amiral gemi 1520 dir ama 930 değildir en üst seviye amiraldir taki 1525 vs 1530 çıkana denk

Phablet olması bir şey değiştirmezdediğin doğru ama işte kategoriler farklı olunca nokia öyle düşünmüyor. biri telefon biri phablet. biri amiral gemi, biri amiral vapur![]()
Bakın Galaxy Note 3 çıktığında kimse o phablet kategorisinde olduğundan amiral gemisi hala S4'dür demedi. Bu taraftan bakalım olaya biraz.Kalem ile ne alakaama kimse s5 çıkınca bu ne ya note 2de bile kalem desteği var bunda yok diye küçümsemedi!!çünkü kategorileri farklı

doğru demiş te alakayı şey etmişKalem ile ne alaka![]()

Kalem bazı insanlara göre gerekli bazılarına göre gereksiz olabiliyor fakat birisinin Glance screen olmasın yada hafıza kart desteği olmasın tarzı düşüncesi ile karşılaşmadım. Kullanmayacak insan bile köşede bulunsun belki kullanırız mantığı ile düşünüyordoğru demiş te alakayı şey etmiş![]()

Bu sizin şahsi fikriniz kimi için çok önemli. Microsoft kişiye göre değil kitlelere göre hamle yapıyor burada sohbetini yaptığımız olay da alt model de bulunan özelliğin en üst model cihazda bulunmaması.Glance screen olsa nolur olmasa nolur? Her şey tam da sadece bu mu kaldı tartışacak![]()
glance gelir. küçük bir uygulama güncellemesine bakar sadece. korkacak bir durum yok. Eskiden hiç bir modelde yoktu glanceglanceın olmamasının nedeninin donanımsal olduğu (amodel ekranda ait hafıza birimi olmaması filan) açıklandı. yani yazılımsal güncelleme ile gelmesini beklememek lazımGlance çok rahat gelebilecek bir özellik. İlk geldiğinde koymamalarının sebebini bilemeyiz ama ben kasım 12 de telefonu aldığımda glance yi bırak çoklu görevde uygulama kapatma yoktuglance gelir. küçük bir uygulama güncellemesine bakar sadece. korkacak bir durum yok. Eskiden hiç bir modelde yoktu glance