Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

skynet

Üye
Hocam kişiden kiye değişir kullanılıp kullanılmaması ama şahsen ben 620 de bile olan bu özelliğin böyle üs model bir cihazda olmamasını normal karşılamam

Tepkiler: ÖEY
Nokia nın genel politikası bu hep bir yada birkaç özelliği eksik bırakır,ya bataryası düşük olur,ya kamerasında flaş olmaz(yıl 2014),şimdi de yeni telefon tanıtıyosun ama glance screen yok,anca milletle dalga geçsinler,tr de ki az sayıda olan bazı kullanıcılarda bütün bu nokia nın saçmalıklarına karşı hala 930 a o kadar para verip almak istemeleri gerçekten çok ilginç

Tepkiler: ÖEY ve enessrsy
Glance ekranını salla kullanmıyorum. 32 gb hafıza yeterde artar. Daha 620de ki 8 gb'ı dolduramadım. Pilde 1 gün rahat gider. O zaman Ama Xaomi kafamı karıştırıyor. Eğer adam akıllı tr'ye gelirse servisi vs tam olursa bilemiyorum

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

Bence bir firmanın satış politikası bu olmamalı eğer bir Amiral gemi üretiyorsan ürünlerindeki tüm özelliklerin toplamı hatta daha fazlası olmalı diye düşünüyorum eksik özellik olması çok kötü bir hissiyat

Tepkiler: ÖEY, skynet, ArMaGeDdOn_87 ve 1 kişi daha
He bu cihaza 128 gb hafıza kartı desteği koysaydı,pili ise 3200 yapsaydı birde glance koysaydı ozaman kim bakardı diğer lumiaların yuzune

enessrsy

Üye
Hocam kişiden kiye değişir kullanılıp kullanılmaması ama şahsen ben 620 de bile olan bu özelliğin böyle üs model bir cihazda olmamasını normal karşılamam

Aynı şekilde katılıyorum. Benim telefonda en sevdiğim özelliklerden biri glance, neredeyse 2 yıl önce aldığım920'de var ama henüz piyasaya çıkmamış tepe seviye modelde olmayacak. O da olmasın canım deyip de fedakarlık yapacak zamanı ve krediyi harcadılar bence artık.

Tepkiler: ÖEY ve skynet
acaba Türkiye fiyatı ne olur birde ne zaman çıkar

Serhan

Üye
930 almalımıyım sizce 925 kullanıyorum.

bu wp ların 2430mah aynı androiddeki gibi mi gidiyo yoksa daha mı çok dayanıyo aynıysa çok az

930 almalımıyım sizce 925 kullanıyorum.
kesinlikle değmez 925 gibi bir cihazın var daha ne istiyorsun esendağlıya katılıyorum iyi bir pil ve harici sd olsa olurdu ama bu haliyle yok kardeşim değmez. bedava mı kazanıyoruz bu paraları ve bence fiatıda 1800 tl gibi olur

YkPkY

Üye
Sabredin arkadaşlar bekleyin.
920leri çıkar çıkmaz aldık.birde en tecrübesiz haliyle.halende sabrediyoruz,yol verdik.
Çok iyi bir şekildede idare ediyor.bi 8.1i tam net olarak bi görelim.yazık günah.biz Türkiye vatandaşı olarak onlar kadar para kazanıp,bizdeki yarı fiyatına alamıyoruz.
Bende isterim elimdekinin bi üstü olsun ama düşe kalka işimizi görüyoruz.
Milleti zengin ediyoruz.
Sabredin daha neler çıkacak.
Teknolojinin önü açık,hep bu hevesimizden ve özentimizden kaybediyoruz.bizler onlar gibi aynı şartlarda yaşamıyoruz

Çırak ile gönderildi

Tepkiler: enessrsy
Aynen sana katılıyorum sadece bu firma değil bu tip firmalar tarafından sömürüldüğümüzü düşünüyorum avrupa ve abd ye göre pahalı kullanmamızın yanı sıra onlardan daha az özellik kullanıyoruz bunu sadece cep telefonu olarak düşünmeyin tüm sektörlerde böyle hemen hemen

Tepkiler: H.TOGAN

benim kadar telefona gelen bir şey varmı diye bakmak zorunda klasaydın neden önemli olduğunu daha net çıkartabilirdin. yakında yan tuş elimde kalacak. maalesef 520dede yok ben aldığımda böyle bir özellikten haberim yoktu olsaydı bir üstü alırdım. bu telefon açıkçası benim için çok hoş, herkesin aksine benim için tek eksiği glance olmaması.