Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

süper gerçekten batarya biraz daha iyi olabilirdi , kenarları iphone'a benzemiş sanki

br1903

Üye
kardesım bnde 920 var 32 gb magzadakı oyunların yarısı yukle fotgraf 750 800 e yakın 20 gb bos alan var ?

Nokia nın şu aralar samsung 5S kadar iyi telefonu da yok gelecek onu yakalayacak telefonu da yok gördüğüm kadarı ile
ne zaman çıkar ne zaman özellikler yakalar onu apple'ı bilemiyorum

Nokia nın şu aralar samsung 5S kadar iyi telefonu da yok gelecek onu yakalayacak telefonu da yok gördüğüm kadarı ile
ne zaman çıkar ne zaman özellikler yakalar onu apple'ı bilemiyorum
Şunu söylerseniz anlarım,HTC ve Sony in veya LG nin S5 kadar iyi telefonu yok,çünki aynı kategoride aynı işletim sitemini kullanan cihazlar,sis gitmişsiniz örneğin dizel araç ile benzinli aracı yarıştırmışsınız.
O mantıktan gidersek samsung unda İ5 ve i5s kadar iyi telefonu yok diyebiliriz

ben işlemci olarak demiyorum zaten yazılım çift çekirdek 8 çekirdek vs önemli değil benim için örn samsung da vardı tepesine vurunca en üste çıkıyordu menü gözü takip ediyordu ona baktıkça açık kalıyor vs daha vardır özellik ben bunu demek istedim

Şarj yiyor diye samsung kullanan arkadaşlarım (note3-s4) onları kapatıyor hep.

Şarj yiyor diye samsung kullanan arkadaşlarım (note3-s4) onları kapatıyor hep.
sonuçta bir özelliktir ve isteyen kapatır isteyen kullanır ben kapatmadan yana değilim zira 2000 ve üstü telefon alıyorsun
özelliklerini kapatıyorsun kapatacaksan düşük model al o kafadayım tabi herkes istediği şekilde kullanır

Tepkiler: cesurpolis61 ve skynet

Emre

Üye
Nokia Bu Telefonun Android Versiyonunu Çıkarsaydı Paraya Para Demezdi.

Tepkiler: ___kaptan___
samsung da 7 inçlik bir ptablet yapıyormuş galaxyW modeli gerçi 1520 ye rakip bakalım Nokia ona karşı ne yapacak

YkPkY

Üye
androidde ne buluyorsunuz anlamıyorum.

1inç icin ben 1000mah ı feda etmezdim

Tepkiler: Rainesto ve PureFood

okinro

Üye
Tasarım olarak gelmiş geçmiş en beğendiğim telefon oldu. Görür görmez 920 ile vedalaşmanın zamanı geldi artık dedim. Ta ki glance screen olmadığını öğrenene kadar. Glance screen wp tarafında en sevdiğim özellik. Bu telefonun tasarımına hiç dokunmadan telefonun amoled değil ips ekranlı glance screen desteklisini çıkarsınlar hemen alırım. Aksi halde 920 ile devam.

Tepkiler: Rainesto ve enessrsy
Ne vardı birde dış görsellik kadar iç görselliği de iyi olaydi

şuan S4 kullanıyorum telefon güzel bi sıkıntı yok ama android sıkmaya başladı ayrıca sistem ara sıra kasma da yaptığı için daha stabil bi işletim sistemi olan wp düşünmüyor değil insan. Bir de üzerine nokia nın güzel tasarımı olunca gerçekten insanın iştahı kabarıyor. Cidden beğendim bu cihazı.

Uzun zamandır vardır belki yada yeni gelmiştir Nokia Türkiyede yakında ibaresiyle