Tacettinn
Üye
Glance yok muAynı fikirdeyim ama Glance yok diyen Nokia. İnşallah yaparlar da alırız güzel güzel telefonumuzu
Hatirlar misin bilmiyorum ama telefon cikmadan once gelen sizintilara gore ''SD Kart destegi var diyordu(bence en onemlisi)'' batarya en az 300 mAh daha yuksekti en basit olarak gordugun glance screen ozelligini kimse sormuydu kesin gozuyle bakiliyordu ama Nokia bize Lumia ICON u tabiri caiz ise kitledi.Bi ara millet 5" istiyoruz diye isyan ediyordu bence gayet iyi ve başarılı bir cihaz olacak ilk müşterilerinden biri benim kısmet olursa
Hatirlar misin bilmiyorum ama telefon cikmadan once gelen sizintilara gore ''SD Kart destegi var diyordu(bence en onemlisi)'' batarya en az 300 mAh daha yuksekti en basit olarak gordugun glance screen ozelligini kimse sormuydu kesin gozuyle bakiliyordu ama Nokia bize Lumia ICON u tabiri caiz ise kitledi.
en son sd kartı kullandığım tel n8 di sonra l800,l920,l925 yaklaşık iki yıldır kullanmıyorum sd kartlı tel alıştım şimdi hiç yokluğunu çekmiyorum batarya konusunda gelen güncellemeyle daha iyi pil performansı verileceği söyleniyor bir günü çıkarırsa benim için yeterli glance özelliğinin de bir güncellemeyle verilebileceği veya bir uygulama ile olabileceği söylendi diye hatırlıyorum yani benim beklediğim bir cihaz
hiç bir yerde öyle bir bilgiye rastlamadım.L930'a glance screen özelliğinin Nokia Cyan güncellemesi ile geleceği belirtiliyor. Konu hakkında bilginiz var mı?
@papakudioflu, @bulutsuzgece
Lumia 920 ile gönderildi.
hiç bir yerde öyle bir bilgiye rastlamadım.
600dolar x 2,15 1300TL falan vergi kR desek 1600TL olur... 2000TL nasıl oluyor arkadaş, kim çıkardı onu... 1650TL den satışa çıkar bence
600$ satılan bi cihazın TR de 2000TL olması imkansız. 600-700TL vergi binmez herhalde 200ü vergiden desek 500TL sini de kar yapmazlar herhalde. 1650-1700TL arası en fazla 1750TL olur. Aha da buraya yazıyorumŞu şartlar altında eğer Nokia Türkiye için bir insiyatif kullanmaz ise 2000 Tl ye satılmasına şaşırmayın. S5 htc m8, Z2 bunlar 2000 ustu amiral modeller e nokianın ki de amiral model haliyle aynı bant ta çıkabilir. Burası Türkiye her şeye hazırlıklı olmak lazım. Alacaklara tavsiye, bence şimdiden kendinizi 2000 Tl ye fixleyin.
Tost Makinası ile gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?