Karşınıza Sizi Dövmek İçin 3 Kişi çıksa Ne Yaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
sonra park ettiğin bmwnin yanına gidip kapısı açıp kızı bindiriyorsun.. Hafif müzik disko cinsinden.. Sonra şehiri bir güzel tur.. Ardından bir pastaneye girip pasta yiyorsunuz... Kız çatalla sana verirken sende ona uzatıyorsun.. Karşılık su(alkol yok!)içip çıkıyorsunuz. Tekrar arabaya binip kızı eve getiriyorsun.... :cool

---------- Eklendi @ 20:35:34 ---------- Yazıldı @ 20:35:00 ----------

yaşlılar zaten topuk yapmış gardaşım :ehe

Manitayı alıp pastaneye götürüp pasta limonata yemek hangi devirde yaşıyoruz:D

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Hepimiz birer Bruce Lee'yiz. :P
önce beni dövmek için karşıma gelme sebepleri ne? Bunu Bilmem lazım. Haksızsam özür dilerim Haksızlığmdan ötürü, haklıysam dayak yiyeceğimi bilsem de atlarm. :D

DDorlion

DDorlion

Üye
Yanımda bibergazı varsa saniye durmaz dalardım bibergazıyla sonra allah ne verdiyse döverdim onlar debelenirken yerde bibergazı yoksa kaçma imkanımvarsa kaçarım ve sonrasında arkayı alırırım onların yanına busefer onlar kaçar eğer kaçamıcak durumdaysam olabildiğince zararveririm :D

ismayilov_1995

Üye
sormasi ayip ben ne b** yedim acaba 3 kisi beni dovmeye geliyor ?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Cepten polisi arayıp sesi dışarı verip olaya tanık olmalarını saglarım. daha sonra savcılıga suç duyurusunda bulunup
başıma gelebilecek her han gibi bişeyde o üç kişinin ismilerinin geçmesini saglarım

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
Hemen telefonu cıkartıp rocky fılmınden muzık acarım rocky moduna hemen gırıp gardımı alırım :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
eski karateciyim evellallah :pro: tekmelerm iyidir birinin yüzüne bir tekme diğerinin malum bölgesine bir tekme diğerinin karnına da sert bir yumruk işi bitirir tabi hızlı olmak gerek :)

---------- Eklendi @ 23:26:13 ---------- Yazıldı @ 23:25:09 ----------

Hemen telefonu cıkartıp rocky fılmınden muzık acarım rocky moduna hemen gırıp gardımı alırım :D

yalnız filmlerine dikkat ettiysen rocky başta dayağı yer sonradan açılır arap atı gibi :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Bu Durumu Cok Yasadimm :) 3 Kisi Deqil Hemde 4 - 5 .. Ve Hicbirindede Kacmadim ..

Dayak Yediysemde Yedimm .. Kacip Kendime Korkak Dedirtmedim ..

Mucadele ..

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
eski karateciyim evellallah :pro: tekmelerm iyidir birinin yüzüne bir tekme diğerinin malum bölgesine bir tekme diğerinin karnına da sert bir yumruk işi bitirir tabi hızlı olmak gerek :)

---------- Eklendi @ 23:26:13 ---------- Yazıldı @ 23:25:09 ----------

yalnız filmlerine dikkat ettiysen rocky başta dayağı yer sonradan açılır arap atı gibi :D

bızde sonradan acılırız nasolsa yorulcaklar :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yiyorsa teke tek gelin gelmezlerse kaçarm :d:

---------- Eklendi @ 23:10:42 ---------- Yazıldı @ 23:08:53 ----------

yorumlara amma güldüm :d: :d:

ahmetc503

önce hepsine hızlı bir şekilde biber gazımı sıkar eğer etkisiz hale gelmişlerse hepsini bi güzel tekmeler tokatlar sonrada kaçarım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
One öyle kız gibi :angry:

Benim karşıma durduk yere eli sopalı 3 kişi çıktı diyelim. Önce elimde ne var ne yok değerlendiririm. Olanlarla mücadeleye girerim. Hiçbirşey yoksa onların silahlarıyla onları haklamaya çalışırım. Birinin sopasını aldım mı ve o sopayı anında birisinin kafasında kırdım mı ince ince ses çıkararak kaçan köpek gibi kaçarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt