Karşınıza Sizi Dövmek İçin 3 Kişi çıksa Ne Yaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Karşınıza Sizi Dövmek İçin 3 Kişi çıksa Ne Yaparsınız?
Erkekliğin %90 ı kaçmaktır:D çok hızlı bi şekilde koşar kaçarım.
2.Boş gezmem genelde biber gazı sıkıp kaçarım bizzat denenmiştir bu yöntem çok etkili :D
Ama epeydir taşımıyorum şimdi 500.000 vluk elektroşok var :) fıs fıs yok :D

Mert045

Mert045

Üye
Çok gereksiz mesaj yazıyorsun ve konu acıyorsun çooook.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Daşlarım . :kop:

Astrosman

Astrosman

Üye
Anında topuk. Sonra bi tel, etraf ana baba günene döner sonra o bana saldiranları sopa:

viktoreznov

viktoreznov

Üye
ortadakine bir osmanlı tokadı patlatıp, soldakinin ayağına güçlü bir tekme atarak onu yere düşürürüm. sağdaki bana saldırırken bir hamleyle sola kaçar, çelme takar onu da düşürürüm. sonra yerdeki osmanlı tokadı yemiş olarak yarı baygın adamı kafasından tutar çelme taktığım adamla tokuştururum. artık ikisi de kalkamaz yerden 3.sü de kaçmıştır zaten. yerdekilere iki tekme atıp yoluma devam ederim...

şaka şaka arkama bakmadan kaçarım :d:

Astrosman

Astrosman

Üye
ortadakine bir osmanlı tokadı patlatıp, soldakinin ayağına güçlü bir tekme atarak onu yere düşürürüm. sağdaki bana saldırırken bir hamleyle sola kaçar, çelme takar onu da düşürürüm. sonra yerdeki osmanlı tokadı yemiş olarak yarı baygın adamı kafasından tutar çelme taktığım adamla tokuştururum. artık ikisi de kalkamaz yerden 3.sü de kaçmıştır zaten. yerdekilere iki tekme atıp yoluma devam ederim...

şaka şaka arkama bakmadan kaçarım :d:

sonra etraftaki kızlardan gelen ses: vaaw şu yakışıklı yiğide bakın.. Hemen tanışıyorum arzu... :cool

enkazcı

Üye
Kacarim fakat daha sonra arkadaslari,ocagı ne warsa toplarim

viktoreznov

viktoreznov

Üye
sonra etraftaki kızlardan gelen ses: vaaw şu yakışıklı yiğide bakın.. Hemen tanışıyorum arzu... :cool

ama etrafta kız olsa harbi yapardım belki :D

yok canım :D...

yapabilir miydim yoksa :hmmm :D...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Valla kaçma imkanım yoksa olabildiğince çok zarar vermeye çalışırdım. Sonuçta dayak yemek 3 günlük aci ama o adamlardan fena stres atardim. Rahatlatdım yani.

enkazcı

Üye
Farketmez :) gel gardasım beraber haşlarız adamları

Astrosman

Astrosman

Üye

kızlar gitmiycek işte kızlarla beraber gitcez :D

sonra kızlarla gidiyorsun. Çay bahçesine muhabbet artı güzelinden bir denesi ile çıkıyorsun..

Sonra bir bakmışsın uyanmışsın. :D

---------- Eklendi @ 20:25:28 ---------- Yazıldı @ 20:24:06 ----------

Farketmez :) gel gardasım beraber haşlarız adamları

sen suyunu koy.. Ben adamları alıp geliyorum.... Bir güzel döveriz.. :cool

enkazcı

Üye
Tamam gardasim :d:

Astrosman

Astrosman

Üye

biraz daha ileri gidemez mi bu rüya :kop:

gözlerini kapat devamı geliyor... :) Nerde kaldık çay bahçesinde kızların güzel birinden çıkıyorsun teklif etti kabul ettti.. Kızı koluna taktın caddede yürüyorsunuz. Herkez kıskanıyor.. Sonra köşeyi dönerken senin dövdüğün adamlar babalarinı almış gelmişler(hepside yaşlı).. Sende yerden daş alıp birini kafasını kırıyorsun.. Birine sol kroşe diğerine karna yumruk babaları topuk zaten... :cool

---------- Eklendi @ 20:30:21 ---------- Yazıldı @ 20:29:49 ----------

:cool

viktoreznov

viktoreznov

Üye
gözlerini kapat devamı geliyor... :) Nerde kaldık çay bahçesinde kızların güzel birinden çıkıyorsun teklif etti kabul ettti.. Kızı koluna taktın caddede yürüyorsunuz. Herkez kıskanıyor.. Sonra köşeyi dönerken senin dövdüğün adamlar babalarinı almış gelmişler(hepside yaşlı).. Sende yerden daş alıp birini kafasını kırıyorsun.. Birine sol kroşe diğerine karna yumruk babaları topuk zaten... :cool

---------- Eklendi @ 20:30:21 ---------- Yazıldı @ 20:29:49 ----------

devam... :D

enkazcı

Üye
bu olanlar içinde kız sen yaşlıları nasıl döversin der ve rüya biter :d:

Astrosman

Astrosman

Üye

sonra park ettiğin bmwnin yanına gidip kapısı açıp kızı bindiriyorsun.. Hafif müzik disko cinsinden.. Sonra şehiri bir güzel tur.. Ardından bir pastaneye girip pasta yiyorsunuz... Kız çatalla sana verirken sende ona uzatıyorsun.. Karşılık su(alkol yok!)içip çıkıyorsunuz. Tekrar arabaya binip kızı eve getiriyorsun.... :cool

---------- Eklendi @ 20:35:34 ---------- Yazıldı @ 20:35:00 ----------

bu olanlar içinde kız sen yaşlıları nasıl döversin der ve rüya biter :d:

yaşlılar zaten topuk yapmış gardaşım :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt