quigleyarman
Üye

ortadakine bir osmanlı tokadı patlatıp, soldakinin ayağına güçlü bir tekme atarak onu yere düşürürüm. sağdaki bana saldırırken bir hamleyle sola kaçar, çelme takar onu da düşürürüm. sonra yerdeki osmanlı tokadı yemiş olarak yarı baygın adamı kafasından tutar çelme taktığım adamla tokuştururum. artık ikisi de kalkamaz yerden 3.sü de kaçmıştır zaten. yerdekilere iki tekme atıp yoluma devam ederim...
şaka şaka arkama bakmadan kaçarım![]()

sonra etraftaki kızlardan gelen ses: vaaw şu yakışıklı yiğide bakın.. Hemen tanışıyorum arzu...![]()

...
...
ama etrafta kız olsa harbi yapardım belki
yok canım...
yapabilir miydim yoksa![]()
...

Kacarim fakat daha sonra arkadaslari,ocagı ne warsa toplarim

kızlar gitmiycek işte kızlarla beraber gitcezkesin yapan sonra kızlar gidince..
---------- Eklendi @ 20:21:15 ---------- Yazıldı @ 20:20:47 ----------

kızlar gitmiycek işte kızlarla beraber gitcez![]()

Farketmezgel gardasım beraber haşlarız adamları

sonra kızlarla gidiyorsun. Çay bahçesine muhabbet artı güzelinden bir denesi ile çıkıyorsun..
Sonra bir bakmışsın uyanmışsın.![]()

Farketmezgel gardasım beraber haşlarız adamları

biraz daha ileri gidemez mi bu rüya![]()
Nerde kaldık çay bahçesinde kızların güzel birinden çıkıyorsun teklif etti kabul ettti.. Kızı koluna taktın caddede yürüyorsunuz. Herkez kıskanıyor.. Sonra köşeyi dönerken senin dövdüğün adamlar babalarinı almış gelmişler(hepside yaşlı).. Sende yerden daş alıp birini kafasını kırıyorsun.. Birine sol kroşe diğerine karna yumruk babaları topuk zaten... 
Tamam gardasim![]()

gözlerini kapat devamı geliyor...Nerde kaldık çay bahçesinde kızların güzel birinden çıkıyorsun teklif etti kabul ettti.. Kızı koluna taktın caddede yürüyorsunuz. Herkez kıskanıyor.. Sonra köşeyi dönerken senin dövdüğün adamlar babalarinı almış gelmişler(hepside yaşlı).. Sende yerden daş alıp birini kafasını kırıyorsun.. Birine sol kroşe diğerine karna yumruk babaları topuk zaten...
---------- Eklendi @ 20:30:21 ---------- Yazıldı @ 20:29:49 ----------

devam...![]()

bu olanlar içinde kız sen yaşlıları nasıl döversin der ve rüya biter![]()