İpucu Karşılaştırma: Teknik Özellikler - Nokia Lumia 1520 Vs Diğerleri

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Bende vestelin sakat tableti var, o bile kasmıyor. İlginç :hmmm
vestelde stock android yada ona çok yakın bir android vardır belki androidin kasması zaten arayuzler yüzünden misal kullandığım cihazların hepsinde cm sürümlerini denedim performans ciddi anlamda arttı fakat bu sefer bataryayı günde 2 3 defa şarj etmeye başladım

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Gelecek, gelmek üzere, geliyor ... Benim aklıma gelmeyen çok fazla eksiği var WP'nun. Bildirim merkezi gelecekti o ne oldu ?

Uzun zamandır izliyorum seni fakat garezlerinden bir türlü arınamadın.Wp8'e barikat kurma çabalarından vazgeç.Nokia'dan yana bir sıkıntın var bu her haliyle belli fakat bu kadarda aşırıya kaçan yaklaşımlarında gidemiyeceği bir nokta var.Kendine göre değerlendirme yapman mantık dışı.Kimsenin memnuniyetini,telefon özelliği veya hakkındakilere karşı olarak genel yanıyla yorumlama lüksün yok.Sistemin sana bir getirisi yoktur kullanmazsın bu her haliyle anlaşılır yalnız alaşımlı yalıtım gibi wp8'e gel gitler yapmanı bu saatden sonra yadırgamak gerek.Wp8 Rafinedir belli bir saatden sonra bunu anlıyacaksın.

• Beğen
Tepkiler: alical33 ve skynet
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bir hava durumu widget'ı anlık hava durumunu gösterebilir, live tile'da öyle. Saat widget'ı saati gösterebilir, live tile'da öyle.. Bir widget ile anlık borsa takibi yapılabilir, live tile ilede yapılabilir. E o zaman farkları nedir? 2 yönetici ise kapalı bir sisteme çok bile. Hoş sistem kırılmış durumda. Yakında daha da çoğalacaktır dosya yöneticileri. Ve son olarak orjinal youtube uygulaması microsoft ile google arasındaki anlaşmazlık yüzünden ana sayfaya yönlendirmekte. Bundan bir kaç ay öncesine kadar böyle bir durum yoktu, resmi Youtube uygulaması düzgün çalışıyordu.
Wifi, bluetooth vs. açmak için her hangi bir widget yok diye biliyorum. Veya saati değişik şekillerde kullanamıyorsun. Batarya widgetı yok mesela.

Invoke

Invoke

Üye
Konu güzel başlamış yine gereksiz tartışmalar dönmüş, herkesin beklentisi farklıdır. O beklentinizi android karşılıyorsa android iyidir wp karşılıyorsa wp iyidir. Android dandik donanımda çok net sıkıntıdır, bir de stock android olmayınca daha sıkıntıdır, biraz da kendin uğraşacaksın androidde açıkcası ben de Ray var, birisi neo kullandım yazmış yukarıda. Neo'ya denk... Kasmıyor şuan, peki kastığı zamanlar yaşadım mı? Evet. Kullanışına kurduğun roma, kernele göre değişir bu işler =P

Neyse geçelim...

1520 gerçekten güzel cihaz, benim de çok hoşuma gitti =)
Z1 yerine Zultra ile karşılaştırılabilirdi, ZUltrayı kısacasa yazayım, aynı çipset zaten snap800/adreno330, 6.44" 6.5mm 8mpixel kamera flaşı yok =P

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Wifi, bluetooth vs. açmak için her hangi bir widget yok diye biliyorum. Veya saati değişik şekillerde kullanamıyorsun. Batarya widgetı yok mesela.

Onlarca batarya widget'ı:

Ve ayrıca Bluetoth-wifi vb widget'larıda arayıp bulabilirsiniz.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Arkadaş Burada neyin savunmasını yapıyorsun ?
Hani amacın ne diye sorsak bize cevap olarak neyi açıklarsın ? @Pikkaccu

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Onlarca batarya widget'ı:

Ve ayrıca Bluetoth-wifi vb widget'larıda arayıp bulabilirsiniz.
Arayıp bulursun da bunu Microsoft niye kendi vermiyor.

alical33

alical33

Üye
wifi şebeke bt ekran döndürme kilidi için tile lar mevcut

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Arkadaş Burada neyin savunmasını yapıyorsun ?
Hani amacın ne diye sorsak bize cevap olarak neyi açıklarsın ? @Pikkaccu
Amacım "Nokia'dan şaşma" mantığınızı kırmak. Bende de vardı bu eskiden ama olan biteni gördüm sonradan. Android gibi her şeyini kendine göre ayarlayabileceğin bir sistem varken, 2 ekrana sıkışıp kalmayın istiyorum.

alical33

alical33

Üye
Arayıp bulursun da bunu Microsoft niye kendi vermiyor.
dostum sende amma inat çıktın sanki play store daki tüm widgetler ı Google yazmış samsung arayuzundeki hava durumu widgeti accuweather den alıyor sen bilmeden yorum yapıyorsun bence karalayacaksan da oveceksende destekli yap bu işi

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
dostum sende amma inat çıktın sanki play store daki tüm widgetler ı Google yazmış samsung arayuzundeki hava durumu widgeti accuweather den alıyor sen bilmeden yorum yapıyorsun bence karalayacaksan da oveceksende destekli yap bu işi
Tamam siz devam edin GELİŞMEKTE OLAN sisteminizle, bir gün uyanırsınız umarım :)

PureFood

PureFood

Üye
Amacım "Nokia'dan şaşma" mantığınızı kırmak. Bende de vardı bu eskiden ama olan biteni gördüm sonradan. Android gibi her şeyini kendine göre ayarlayabileceğin bir sistem varken, 2 ekrana sıkışıp kalmayın istiyorum.

çok kasıyorsun kasma, boğulursun burada. o yok bu yok şu yok, amacın artık karalama kampanyasına döndü her konu. donanım donanım dediniz adamlar alasını yaptı, şimdi de başladı yazılım şöyle böyle. sistemin nasıl geliştiğini kabullenemeyenler artmış. yakında kendi kuyularına kendileri düşecek. bi arada burada habire iphone'u savunan elemanlar vardı Allah'tan kayboldu gitti onlar. ama insanın içinde olacak yığınla insan var burada wp'yi çok beğenen ama android kullanan. madem her istediğin olsun istiyorsun, susup androide geç ya da mevcut androidini kullan.

• Beğen
Tepkiler: q0nzalez ve Pikkaccu
alical33

alical33

Üye
ben nokia olduğu için 920 almadım wp8 cşhazlar içinden en beğendiğim oydu ve Nokia dışındada wp8 ureten adam gibi uretici yok ve herkes alacağı telefonu kendisi seçebilir senin rehberliğine ve isteklerine ihtiyacımız olduğunu duşunmuyorum

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Ben 4 yıla yakın android kullandım Hem telefon hem tablet ve burada ki kullanıcıların çoğu da android konusunda bilgilidir. O yüzden boşa kasıyorsun gereksiz tartışma ortamı yaratıyorsun gerek yok.

• Beğen
alical33

alical33

Üye
Tamam siz devam edin GELİŞMEKTE OLAN sisteminizle, bir gün uyanırsınız umarım :)
ne kadar dokundu bu lafın anlatamam gelişmekte olan şeyleri istemiyorsan tr yide terket ozaman nasılsa tr de GELİŞMEKTE OLAN bir ulke

• Beğen
Hagios

Hagios

Üye
Çoğu sosyal medya uygulaması bile daha yeni ekleniyor. Android'de bedava olan Angry Birds serisi WP marketinde paralı. Çoğu oyun yok, olanlar da geç geliyor. Daha yeni geldi Temple Run 2. Kişiselleştirmeye de gelirsek açıkçası ben telefonum tek bir ekranı olsun sadece kısayol ekleyeyim istemem.

Valla hocam kullanım kolaylığı konusunda mantıksız konuşmuşsun.Sana göre kullanışsızdır ama bana göre gayet kullanışlı ve bunu daha önce iPhone kullanan biri olarak söylüyorum.Yani o kullanım kolaylığın senin ya da başkasının karar verebileceği bir şey değil.Herkes için farklıdır.Uygulamalara gelince aynı şekilde bana yetiyor. Angry Birds pahalı diye ya da Temple Run 2 geç geldi diye sistemine geri kalmış diyorsan helal olsun :) Evet diğer sistemlere göre şu an kabul edilir biraz eksik ( senin dediğin derecede değil ) olması ama bu gayet normal çünkü yeni.Ama güncellemelerin getirdikleri ortada:)

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu WP & Android tartışmasına girmeden, kırıcı olmadan sürdürelim.

• Beğen
Tepkiler: alical33, Pikkaccu ve Invoke
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Çoğu sosyal medya uygulaması bile daha yeni ekleniyor. Android'de bedava olan Angry Birds serisi WP marketinde paralı. Çoğu oyun yok, olanlar da geç geliyor. Daha yeni geldi Temple Run 2. Kişiselleştirmeye de gelirsek açıkçası ben telefonum tek bir ekranı olsun sadece kısayol ekleyeyim istemem.
kısayol eklemiyorsun live tile ekliyorsun ve oldukça kullanışlılar , 2014ten sonra bunları diyebilecek misiniz merak ediyorum bir de yok şu uygulama yeni geldi bu yok falan , bizim alt segment ürünlerimiz sizin üst düzey ürünlerinizden daha stabil çalışıyor

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Sayfanın başından buraya kadar tüm yorumları okudum, iyi ki zamanında okumamışım. Şimdi bak yukarıda bir arkadaş wp yi kötülemekte ısrar etmiş. Şimdi o ve onun gibi insanlara bir mantık dersi vereceğim. Bak öznel ve nesnel yargılar vardır. Nesnel olan wp de uygulama azlığının android e göre az olduğu, ama sistemde güzel oyunlar yok, ve Live tittle si kötü arayuzu kotu gibi kelimeler öznel bir ifadeye giriyor. Ama işte bazı arkadaşlar için öznel bir yargı nesnel e dönüşmüş durumda. İyi ki bizimkiler düzgünce ve sakince cevaplamış. İlkokulda öznel ve nesnelin tanımını öğrettiler diye düşünüyorum ve asıl konuya gelirsek, ljmia 1520 döktürmüş...

• Beğen
Tepkiler: kaltintop, PureFood, skynet ve 5 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ya Youtube Google vs uygulama ya mı ihtiyaç var gir web den aç hangi siteyi istiyorsan bu kadar he birde isteyen Samsung alır isteyen Nokia sony Lg ne diretiyorsunuz onu da anlamış değilim yeter artık ayıp oluyor biraz arkadaşlar böyle konu uzarsa kırıcı olur

• Beğen

Üst Alt