İpucu Karşılaştırma: Teknik Özellikler - Nokia Lumia 1520 Vs Diğerleri

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
UC Browser çöp Express Asha'larda kullanılan bir tarayıcı zaten, bir Maxthon kaldı. Uygulama direk tarayıcıya yönlendiriyor.

Uc browser gayet iyi bir tarayıcı. Express'in Ashalarda kullanılması Wp'de iyi olmadığı anlamına gelmiyor. Ve maxthon'un tarayıcıya yönlendirdiğini nereden çıkardınız?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
m.youtube.com dışındaki hepsi ekstra :)

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Uc browser gayet iyi bir tarayıcı. Express'in Ashalarda kullanılması Wp'de iyi olmadığı anlamına gelmiyor. Ve maxthon'un tarayıcıya yönlendirdiğini nereden çıkardınız?
Youtube yönlendiriyor, uc browser'ı da symbian'dan çok iyi biliyorum

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Youtube yönlendiriyor, uc browser'ı da symbian'dan çok iyi biliyorum

Symbian ile Wp bir değil. Youtube ise eskiden yönlendirmiyordu Google sağolsun artık ana tarayıcıya yönleniyor. Ama yine eskisi gibi olacaktır.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Ayrıca sadece uygulama eksikliği de değil, mesela uyarı seslerini seçemiyorsun sadece klasikler var. Wifi açmak için bile ayarlara girmen gerekli. Multitaskingin eksiklerini saymaya gerek yok.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu tartışma uzar gider. herkesin beklentisi, istekleri vs farklıdır ve kendi kriterlerine göre sistemini seçer alır kullanır kardeşim. ben WPdan tüm eksiklerine rağmen memnunum çünkü mevcut eksikleri benim kriterlerimin dışında çok önemli görmediğim kısımlar. o yüzden problem yok, herkes telefonuyla memnun. konunun dışına daha fazla çıkmadan konumuza geri dönelim. WP sistemi için bu donanım çok iyi. nokta! :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Ayrıca sadece uygulama eksikliği de değil, mesela uyarı seslerini seçemiyorsun sadece klasikler var. Wifi açmak için bile ayarlara girmen gerekli. Multitaskingin eksiklerini saymaya gerek yok.

Uyarı sesleri yanılmıyorsam GDR3 ile giderilecek bir eksiklik.
Ana sayfaya Wi-fi, Bluetoth, NFC vb pinleri ekleyebiliyorsunuz. Kısa yoldan açıp kapatma için. Multitask sınırı artık yok ve multitask ekranından uygulama kapatılabiliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Bildirim sesleri özelleştirilebiliyor artık. (Bkz. GDR3)
Wifi açmak için de önce ayarlara girmeye gerek yok. Onun da Live Tile'ı konulabiliyor masaüstüne.
Ayrıca muhtemelen WP8.1 güncellemesinde bunu daha da kolaylaştıracak olan ayar kısayolları da gelecek.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bildirim sesleri özelleştirilebiliyor artık. (Bkz. GDR3)
Wifi açmak için de önce ayarlara girmeye gerek yok. Onun da Live Tile'ı konulabiliyor masaüstüne.
Ayrıca muhtemelen WP8.1 güncellemesinde bunu daha da kolaylaştıracak olan ayar kısayolları da gelecek.
Gelecek, gelmek üzere, geliyor ... Benim aklıma gelmeyen çok fazla eksiği var WP'nun. Bildirim merkezi gelecekti o ne oldu ?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Gelecek, gelmek üzere, geliyor ... Benim aklıma gelmeyen çok fazla eksiği var WP'nun. Bildirim merkezi gelecekti o ne oldu ?

8.1 ile gelecek. Şu ana kadar yazdığınız her şey var durumda. Eksiklik bulmak için çok kasıyorsunuz, kasmayın.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve PureFood
alical33

alical33

Üye
kişiselleştirme bence wpde daha fazla androidde misal kişiselleştirirken ne yapıyorsunuz ki simgeyi ordan alıp oraya koyuyorsunuz ama wpde herkes farklı Bi başlangıç ekranı yapabiliyor mesele çorumda Bi arkadaşımla teknosaya gitmiştik ikimizdede 920 var bende sarı onda beyaz ordaki görevli ikisini farklı telefon sandı ama android cihazlara bakın tema hemen hepsinde aynı bide kasılmaları ve uygulama yükledikten sonraki yavaşlamayıda ele alırsak bence wp

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
8.1 ile gelecek. Şu ana kadar yazdığınız her şey var durumda. Eksiklik bulmak için çok kasıyorsunuz, kasmayın.
Youtube nerde, chrome firefox gibi tarayıcılar nerde, dosya yöneticisi nerde, widget ekleyebileceğin ekranlar nerde ?

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler
El Hadimi

El Hadimi

Üye
Fazla bir iyi yani yok ki karsilastirmak anlamsız olmuş .

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
kişiselleştirme bence wpde daha fazla androidde misal kişiselleştirirken ne yapıyorsunuz ki simgeyi ordan alıp oraya koyuyorsunuz ama wpde herkes farklı Bi başlangıç ekranı yapabiliyor mesele çorumda Bi arkadaşımla teknosaya gitmiştik ikimizdede 920 var bende sarı onda beyaz ordaki görevli ikisini farklı telefon sandı ama android cihazlara bakın tema hemen hepsinde aynı bide kasılmaları ve uygulama yükledikten sonraki yavaşlamayıda ele alırsak bence wp
Launcher ve Rom'larla arayüze neler yapılıyor siz hala renk değişikliğini güzel buluyorsunuz :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Youtube nerde, chrome firefox gibi tarayıcılar nerde, dosya yöneticisi nerde, widget ekleyebileceğin ekranlar nerde ?

Sen çok yanlış gelmişsin. Wp'de tile denilen şeyler zaten widget'tır. Bu konuda daha fazla konuşmaya gerek yok. Dosya yöneticisi ise yanılmıyorsam 2 adet vardı mağazada. (Çok gelişmiş olmamakla beraber) Youtube ise gırla dolu mağazada.

Diğer tarayıcılar ise gelmek isterlerse kapımız açık, gelmezlerse sorun yok. Ie kadar hızlı tarayıcı zor bulunur zaten.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Sen çok yanlış gelmişsin. Wp'de tile denilen şeyler zaten widget'tır. Bu konuda daha fazla konuşmaya gerek yok. Dosya yöneticisi ise yanılmıyorsam 2 adet vardı mağazada. (Çok gelişmiş olmamakla beraber) Youtube ise gırla dolu mağazada.

Diğer tarayıcılar ise gelmek isterlerse kapımız açık, gelmezlerse sorun yok. Ie kadar hızlı tarayıcı zor bulunur zaten.
Tile denilen şeyler kısayoldan başka bir şey değil. Sistemin kendi yöneticisi yok, mağazadaki zenginliği sevdim ama 2 yönetici :haha: Orjinal youtube uygulaması tarayıcıya yönlendiriyor demiştim.

alical33

alical33

Üye
Launcher ve Rom'larla arayüze neler yapılıyor siz hala renk değişikliğini güzel buluyorsunuz :D
launcher ve romlarla neler yapıldığını biliyorum ve zamanında çokta yaptım iki uç gün çalışıyor sonra o durduruldu bu durduruldu hop orjinali geri yükle androidi şimdiye kadar xperia Neo s3 ve note 2 de kullandım o donanımlada kasacaksa benden uzak dursun

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
launcher ve romlarla neler yapıldığını biliyorum ve zamanında çokta yaptım iki uç gün çalışıyor sonra o durduruldu bu durduruldu hop orjinali geri yükle androidi şimdiye kadar xperia Neo s3 ve note 2 de kullandım o donanımlada kasacaksa benden uzak dursun
Bende vestelin sakat tableti var, o bile kasmıyor. İlginç :hmmm

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Tile denilen şeyler kısayoldan başka bir şey değil. Sistemin kendi yöneticisi yok, mağazadaki zenginliği sevdim ama 2 yönetici :haha: Orjinal youtube uygulaması tarayıcıya yönlendiriyor demiştim.

Bir hava durumu widget'ı anlık hava durumunu gösterebilir, live tile'da öyle. Saat widget'ı saati gösterebilir, live tile'da öyle.. Bir widget ile anlık borsa takibi yapılabilir, live tile ilede yapılabilir. E o zaman farkları nedir? 2 yönetici ise kapalı bir sisteme çok bile. Hoş sistem kırılmış durumda. Yakında daha da çoğalacaktır dosya yöneticileri. Ve son olarak orjinal youtube uygulaması microsoft ile google arasındaki anlaşmazlık yüzünden ana sayfaya yönlendirmekte. Bundan bir kaç ay öncesine kadar böyle bir durum yoktu, resmi Youtube uygulaması düzgün çalışıyordu.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt