!!!!!!!! KARDOM Helal Sanaa :)))) Allah Razı olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
!!!!!!!! KARDOM Helal Sanaa :)))) Allah Razı olsun :D
Evet arkadaşlar huzurlarınızda Kardom'a ( Türe ) teşekkür ediyorum
Telefona ICS yükledim ekran kilidim yok idi yani hiç bir şey yok idi

Konu açtım bunun için Android bölümüne sağolsun bilgili arkadaşlar ellerinden gelenin fazlası ile yardımcı oldular ...

Wipe data yaptım yine olmadı kilit ekranı yok , Rootlayalım dedik cihaz çöktü en son Orijinal rom'u Madness arkadaşım linki ve bilgileri ile zor da olsa bol terli de olsa attım ama yine aynı oldu bu arada geçen süre 6 saat bunları yapmam..Özellikle Flaşlarken Fail hatası ve usb kablosunun çıkması bana zor anlat yaşattı 15-20 dk dowload moda bile girmedi o derece..Yine olmamıştı ki sağolsun kardom..

3 mb lık bir program ile işi çözdü JB kilidi üstelik
Yahu düşünüyorum da bu adama helal olsun garanti çalışıyor linki attı indirdim 1 dk da olay çözüldü

Sağolasın KArdom

(( Türe ))

Tepkiler: Türe

Türe

Üye
Kardom neler yapıyorsun sen böyle yahu Estağfurullah kardo kim ne zaman isterse yardım , biz oradayız Problem çözmek bizim işimiz

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Kardom neler yapıyorsun sen böyle yahu Estağfurullah kardo kim ne zaman isterse yardım , biz oradayız Problem çözmek bizim işimiz
Aynen öyle kardom Bu arada özellikle Madness kardeşimi de unutmayayım çok yardımcı oldu o da

MrTech

Üye
S2 (Serviste) Hayırdır Duvara mı Fırlattın Dayanıklılık Testi Falan

doctorrr

Üye
fatih bundan sonra makinelere flash falan atmıyoruz

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gerçekten telefon ölümden döndü, Süleyman'a da teşekkür ederiz yardımcı olduğu için

Tepkiler: MasteLaa ve Türe

doctorrr

Üye

KArdişim flash atmasaydım makine açılmazdı yahu Ama flash atarken neler çektim bundan sonra bilmediğim kernel felan atmayacam
harbiden yeniysen telefonu aldıktan bir iki ay sonra bu mevzulara dalacan yoksa böyle uğraşırsın

Türe

Üye
Ne demek bildiğim sürece herkese ederim elime mi yapışır

Türe

Üye
Yeni profil müziğim nasıl testereden sıkıldığım için bunu yaptımm

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

harbiden yeniysen telefonu aldıktan bir iki ay sonra bu mevzulara dalacan yoksa böyle uğraşırsın
Yahu sitelerden okuyordum ama uygulama ayrı bir şey bunu öğrendim ama neyse ki artık öğrendik bu işleri de Tecrübe oldu bugün sadece

doctorrr

Üye

Yahu sitelerden okuyordum ama uygulama ayrı bir şey bunu öğrendim ama neyse ki artık öğrendik bu işleri de Tecrübe oldu bugün sadece
ha evet

- - - Eklendi - - -

benim profil müziğim dinlenebiliyomu bi bakın allasen

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Kardom müzik başlangıcı bomba Bir de benimkine bakın kardodan sonra iyi gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...