Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Deja vu lucid rüya olabilir![]()
not: salladım![]()
Dejavu + lucid / 2 =

Deja vu lucid rüya olabilir![]()
not: salladım![]()

Doktora götürün
Dejavu + lucid / 2 =![]()
![]()

Sen bi doktora görünGeçenlerde bir rüya gördüm.Rüyada olduğumun farkına vardım. ama çok garipti çünkü rüya içinde rüya gördüm -Sanki Inception !- Sonra içimden lan ne sıkıcı rüya bitse de uyansam dedim
![]()

Geleceği görebileceğini düşünmüyorum.Gaybı Allahtan başkası bilemez ancak bilinçaltındaki geçmişine dair şeyleri ya da daha önce başkalarından duyduğu şeyleri rüyasında gerçekmiş gibi görebilir bence![]()

ben 8. sınıfı bitirdiğim zaman sbsye girdikten birkaç gün sonra kazandığım okulu görmüştüm rüyamda söylemiştim bizimkilere o okulu kazandım sonra![]()

Geçenlerde bir rüya gördüm.Rüyada olduğumun farkına vardım. ama çok garipti çünkü rüya içinde rüya gördüm -Sanki Inception !- Sonra içimden lan ne sıkıcı rüya bitse de uyansam dedim
![]()

Geçenlerde bir rüya gördüm.Rüyada olduğumun farkına vardım. ama çok garipti çünkü rüya içinde rüya gördüm -Sanki Inception !- Sonra içimden lan ne sıkıcı rüya bitse de uyansam dedim
![]()

ben 8. sınıfı bitirdiğim zaman sbsye girdikten birkaç gün sonra kazandığım okulu görmüştüm rüyamda söylemiştim bizimkilere o okulu kazandım sonra![]()
Zaten kazanacağın ve gideceğin okullar sayılıdır sende o okula gitmek istiyorsan veya aklının bir köşesinde yer edindiyse rüyanda görebilirsin.Bende çoğu zaman tanıdıklarımın bana anlattıklarını sanki ben yaşamış gibi rüyada görüyor sonrada o olay benim başımdan geçmemişmiydi diyorum.

Hayır o okula gitmeyi çok istemiyordum daha puanım belli değildi sonra 2. Tercihle başka bir okula gittim![]()

Öyle ya da böyle bilinç altı meselesi bu.Gaybı göremeyeceğine göre![]()

bende doğubeyazıtlıyım hemşeriyiz
Sevindim
Hayır o okula gitmeyi çok istemiyordum daha puanım belli değildi sonra 2. Tercihle başka bir okula gittim![]()
Ama iyi haber vermişler önceden sana 
okulın manzarası süperdi yalnız müdürün odadan tüm izmiri görüyodun deniz manzaralı falan
![]()

rakı kavun beyaz peynir deniz manzarası oooh![]()