Kardeşim geçmişe gitti (bizzat yaşadı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
Geçenlerde bir rüya gördüm.Rüyada olduğumun farkına vardım. ama çok garipti çünkü rüya içinde rüya gördüm -Sanki Inception ! :kop2: - Sonra içimden lan ne sıkıcı rüya bitse de uyansam dedim :kop2:

15097

15097

Üye
Geçenlerde bir rüya gördüm.Rüyada olduğumun farkına vardım. ama çok garipti çünkü rüya içinde rüya gördüm -Sanki Inception ! :kop2: - Sonra içimden lan ne sıkıcı rüya bitse de uyansam dedim :kop2:
Sen bi doktora görün :kıskıs:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Geleceği görebileceğini düşünmüyorum.Gaybı Allahtan başkası bilemez ancak bilinçaltındaki geçmişine dair şeyleri ya da daha önce başkalarından duyduğu şeyleri rüyasında gerçekmiş gibi görebilir bence :hmmm

ben 8. sınıfı bitirdiğim zaman sbsye girdikten birkaç gün sonra kazandığım okulu görmüştüm rüyamda söylemiştim bizimkilere o okulu kazandım sonra :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye

Ben de öyle oldum ama sonuncusu gerçek gibiydi, çok korkunçtu :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

:kop: :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

ben 8. sınıfı bitirdiğim zaman sbsye girdikten birkaç gün sonra kazandığım okulu görmüştüm rüyamda söylemiştim bizimkilere o okulu kazandım sonra :D

Zaten kazanacağın ve gideceğin okullar sayılıdır sende o okula gitmek istiyorsan veya aklının bir köşesinde yer edindiyse rüyanda görebilirsin.Bende çoğu zaman tanıdıklarımın bana anlattıklarını sanki ben yaşamış gibi rüyada görüyor sonrada o olay benim başımdan geçmemişmiydi diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Metin137

Metin137

Üye
bende doğubeyazıtlıyım hemşeriyiz

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Zaten kazanacağın ve gideceğin okullar sayılıdır sende o okula gitmek istiyorsan veya aklının bir köşesinde yer edindiyse rüyanda görebilirsin.Bende çoğu zaman tanıdıklarımın bana anlattıklarını sanki ben yaşamış gibi rüyada görüyor sonrada o olay benim başımdan geçmemişmiydi diyorum.

Hayır o okula gitmeyi çok istemiyordum daha puanım belli değildi sonra 2. Tercihle başka bir okula gittim :oke:

lgkg300

lgkg300

Üye
geçmişe ait çok küçük yaşantıları ve olayları sanki tekrar yaşıyoruz gibi olabiliriz ki buna dejavu deniliyor. ama geçeceği görmek sözkonusu değildir.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
rüya içinide rüya sanki inception! bu böyle olmaz son ihtimal lipozakşın! :kop:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:ehe okulın manzarası süperdi yalnız müdürün odadan tüm izmiri görüyodun deniz manzaralı falan :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
rakı kavun beyaz peynir deniz manzarası oooh :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...