Kardeşim geçmişe gitti (bizzat yaşadı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeşim geçmişe gitti (bizzat yaşadı)
Ne düşünüyorsunuz? Konuya "şaka şaka" gibi bir kelime yazmamı mı yoksa başka birşey mi? :kıskıs:

Konuya gelelim. Kardeşim rüyasında geçmişe gitmiş. Hani Lucid rüya dersiniz ya, işte geçmişi görürken rüyada olduğunu farketmiş. Rüya aynen şöyle;

Kardeşim bizim Doğubayazıt'taki ailemizin (kendi evimiz) kaldığı evi görür. Ordadır ve bir düğüne hazırlık yapılmaktadır. Ailece düğüne gidiyoruz. Düğün kuzenimin düğünü olunca kardeşim hemen köfteyi çakar:

- Biz bu düğüne önceden gittik. Çok iyi hatırlıyorum. Hatta baba bu arabayla bizi götürmüştün.

der. Bizimkiler (bende dail :ehe) kardeşime "Rüya görmüşsün" demiş. Kardeşim

- Hatta ben ve abim Ağrı'da Hemşirelik bölümünü kazanıyoruz.

demiş. Yani herşeyi net hatırlıyor. Devamlı gelecekten bizimkilere bahsediyor bizimkiler hiç takmıyor. Kardeşim "Ben bir daha o liseyi okumam. Ağrı'yı da tercih etmem üniversite için. Zaten başıma gelmedik kalmadı Ağrı'da" diyor.

Rüyanın nerde bittiğini kendisi hatırlamıyor.

Demekki geçmişe yolculuk yapsak, geleceği söylesek bile "rüya görmüşsün" deyip geçiştirirlermiş :ehe Ancak bahsedilen olaylar gerçekleşirse insanların aşırı güvenini kazanırız :D

Lucid rüya, rüyada olduğunun farkına varmaksa bu rüya hangi türe giriyor? Hem farkına varma hem de geçmişe gitme :kıskıs:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:hmmm garip :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Geleceği görebileceğini düşünmüyorum.Gaybı Allahtan başkası bilemez ancak bilinçaltındaki geçmişine dair şeyleri ya da daha önce başkalarından duyduğu şeyleri rüyasında gerçekmiş gibi görebilir bence :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Geleceği görebileceğini düşünmüyorum.Gaybı Allahtan başkası bilemez ancak bilinçaltındaki geçmişine dair şeyleri ya da daha önce başkalarından duyduğu şeyleri rüyasında gerçekmiş gibi görebilir bence :hmmm

bence değil şekil a'da görüldüğü gibi olabiliyormuş demekki :kıskıs: geçmişte yaşanmış bitmiş bi olayı rüya olarak o olaylar başlanmadan gelecek ruyada görülebiliyormuş demekki :hmmm

ne biçim cümle oldu yahu :zong:

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
ilginç ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Geçmişi görmesi normal yaşaması hatta geçmişte olduğunun farkına varması garip :hmmm Geleceği görmesi zaten mümkün değil.

:zong:

Kendisinin olmadığı bir geçmişten mi bahsediyoruz yoksa kendisininde o anı yaşadığı bir vakitten mi ?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bilinç altı meselesi :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
El Hadimi

El Hadimi

Üye
Epeyce garip...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

O zaman problem yok bilinçaltına yerleşmiş bir olaydır büyük ihtimalle :hmmm Normal rüya işte bu kadar kasmaya gerek yok :kıskıs:

Sadece geçmişi görmesi ve abi ben rüyamda düğünü gördüm demesi normal,
Rüyadakilerle geleceğin tartışmasını yapması anormal :hmmm

yakup_281

yakup_281

Üye
keşke bende gitsemde bi daha dönmesem

15097

15097

Üye
Deja vu lucid rüya olabilir :D
not: salladım :P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...