Kararsız Kaldım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nike-90

Üye
    Konu Sahibi
Kararsız Kaldım...
Arkadaşlar telefonu değiştirmek istiyorum trident wt3 almıştım dokunmatik ses filan süperde wifi ve hızı çok kötü değiştirmeye karar verdim bütçem taş çatlasa 600 lira.Alcağım telefonda 3g wifi iyi bi kamera vs olmalı aklımda nokia e72,samsung gio,hawei ideos x5 aklımda var ama mesaj çeken biriyim e72 q klavye hızlı mesaj ve rahat çekerim ama onda android yok bu büyük bi eksik,samsung gioda a.flash,kamera flash yok,hawei de aradığım hepsi var ama diyolar servisi yok türkiyede ben kvk bakıyor die biliyorum eğer öyleyse hawei alcam.Ya da bildiğiniz başka telefon varsa onu söyleyin aklım karıştı.Haweide ve samsung da klavye yan oluyor mu,trident te mesaj çekmek ölümde...

OğuzcanAbi

Üye
samsung gio diyorum flashsiz ama idaree edicen skyfire androidlerde calisiyor galiba :)

technoblue

technoblue

Üye
huawei x5 içlerinsde özellik ve tasarım açısından en göze çarpan smartphone. özelliklerine göre fiyatı da oldukça iyi. servis olarak da garanti süresince kvk bakıyor diye biliyorum ben de. ama video çekim kalitesi başarısız. kamerası çok hassas gibi. bi kaç fotoğrafını gördüm pek iyi çekmemiş, bulanık bulanıktı. ama diğerlerinin pek farkı olacağını sanmıyorum bi e72 iyidir ama dediğin gibi oda symbiandan dolayı sınıfta kalıyor. ekstra olarak lg optimus one tavsiye ederim sana. flash yok ama diğer istediğin tüm özellikleri karşılar. flash player de yok sanırım ama cihazda google market var sanırım. oradan ücretsiz indirebilirsin.

Masha

Masha

Üye
Vay be herkes Lg optimus black i tavsiye ediyolar bu haftasonu almak gerek :) Peki google marketten uygulamalar ücretsiz diyolar oyun falan hepsimi ücretsiz ?

buket2

buket2

Üye
evet tüm uygulamaları google marketten ücretsiz indirebiliyorsun optimus black'te...

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşlar herkes optimus black demişte.. fiyatı 965 tl teknosada felan.. arkadaşın miktarı 600 tl ben olsam optimus me öneririm :D en azından fiyatı uygun :)

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Gio öneriyorum.Neden huawei ideos x5 değil? Şimdi şöyle.. Huawei Türkiye'ye geldiği için donanımsal olarak bir sorun olduğunda parçanın gelmesi uzun sürebilir.Bunu ben bilgisayarımda yaşadım bir fan için 2 ay beklemiştim.Yine de sen bilirsin..

technoshark

technoshark

Üye
bilgisayar parçalarıyla bir tutmana şaşırdım açıkcası... bilgisayar parçaları biraz farklı ve şuan türkiyede telefonlarda parça sıkıntısı yaşanıcağını hiç mi hiç sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt