Öncelikle selamun aleykum sevgili ve saygılı maxicanlar
size bir şey danışmak istiyorum.para biriktirip telefon veya telefon+laptop almayı düşünüyorum.sizce sadece galaxy s2 veya s3 mü alayım yoksa 603(aklımda düşündüğüm telefon bu.c6-01 de olabilir) + 1300lira civarı bi laptop mu alayım.telefonda çok fazla oyun oynamam ama s2 çok hoşuma gitti.duruma göre s3 de olabilir.androidde sürekli oyun ve uygulama çok deniliyor ama uygulama ne kadar değişik olabilir ki?telefonda internete biraz fazla girerim.ve eğer laptop alırsam telefonu laptopa bağlayıp internete girerim,böyle yaparsam internet hızında 603 ile s3 arasında çok bi fark olur mu?şimdiden teşekkürler
aleykumselam kardesim elektronik konusunda biraz takintim var yani merakliyim sana tavsiye edebilecegim senin yazdigin yada dusundugun seylerden farkli bir sey
bir cep telefonu var ozellikler asagi yukari s2 ile ayni ama fiyati daha dusuk sadece 680 lira bu telefon yaninda bir aparatla geliyor ve bu aparatin ustunde uc adet usb girisi ve bir adet hdmi cikisi var yani bu aparat sayesinde telefonu bir lcd ekrana yada hd tv ye baglayabiliyorsun ve bilgisayar seklinde kullanabiliyorsun yanlis okumadiysam forumlarda anlatilanalara gore bu cihaza usb ler uzerinden klavye ve mouse baglayabiliyorsun ve bilgisayar gibi kullanabiliyorsun cihazin icinde kendi ozel browseri var ve telefonun icinde yuklu olan herseyi kullanabiliyorsun
benim sahsen param olsa almak istiyorum cihazin adi motorola atrix yalniz alirken dikkat edecegin tek konu netcell garantili olmasi brightstar garantili olanlar ariza sebebiyle elden gecirilenler
karar senin hayirli gunler