kararsız kaldım,içeri gelir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bence c6-01 ve laptop al. En karlısı bu. Aleykümselam bu arada.

DDorlion

DDorlion

Üye
Laptop Bence :D

foreverthe

foreverthe

Üye
Benim içinde aynısı bu yaz için geçerliydi. Bence evinde bilgisayarın varsa ve bu sana yetiyorsa laptop alma eğer ki yoksa laptop ve telefon daha mantıklı gelecektir. Ben s3'ü seçtim ve hiçte pişman değilim hatta bilgisayara girdiğim yok sadece 1-2 saat. Birde başka telefonlarada bakmanı öneririm mesala One X.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Benim içinde aynısı bu yaz için geçerliydi. Bence evinde bilgisayarın varsa ve bu sana yetiyorsa laptop alma eğer ki yoksa laptop ve telefon daha mantıklı gelecektir. Ben s3'ü seçtim ve hiçte pişman değilim hatta bilgisayara girdiğim yok sadece 1-2 saat. Birde başka telefonlarada bakmanı öneririm mesala One X.

evde bilgisayar var ama masaüstü:)bursada okuyorum ve ailem antalyada.yani bursada bilgisayar ihtiyacım oluyor ama pek fazla bulma imkanım olmuyor.birinden isterim ama ne biliyim huyum değil istemek gelmiyor içimden.

- - - Eklendi - - -

Bence c6-01 ve laptop al. En karlısı bu. Aleykümselam bu arada.

ilk olarak selamımı aldığın için teşekkür ederim:)c6-01 in tek hoşuma gitmeyen tarafı tipi ya.performans hangi taraflardan farkediyor?oyunda mı farkediyor sadece işlemci falan?

- - - Eklendi - - -

laptop+telefon bence de:)kararım bu yönde gibi duruyor tabi son anda caymazsam:)zaten orta halli telefon alırsam laptop alırım artık:)

Symbianize

Symbianize

Üye
Leptopta ne yapacagini soyle ona gore yorum yapayim

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
muhtemelen leptopta kamera alıp skype tarzı programla ailenle görüşüceksin bence yani. ama bunu one x yada sgs3 ile de yapabilirsin.

khytr89

khytr89

Üye
sana tavsiyem mediamrktta asus k53tk var.. 1000tl civarında.. her türlü oyunu açarsın 128 bitekran kartı ve 4 çekirdek işlemci var.. o 1.000tl.. sana kalıyor 300tl.. buna bir 50 tl daha kat 350 ye de galaxy y al.. bu da net ve görüşme işlerini halledecek.. ilk android deneyimin olacağı için ucuz modelle başlamanı öneririm.. bunda root rom olayını + androidin tüm özelliklerini öğrenir sonra para olunca modeli yükseltirsin ;)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Leptopta ne yapacagini soyle ona gore yorum yapayim

öncelikle oyun,internetten araştırma ve ödevlerim,merak sardığım programları halletmek:) daha başka bilgisayarın ne işi oluyo Bilmiyom :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

muhtemelen leptopta kamera alıp skype tarzı programla ailenle görüşüceksin bence yani. ama bunu one x yada sgs3 ile de yapabilirsin.

öyle bi amacım yok :) görüntüsüz konuşma yetiyor da artıyor benim için :)

- - - Eklendi - - -

sana tavsiyem mediamrktta asus k53tk var.. 1000tl civarında.. her türlü oyunu açarsın 128 bitekran kartı ve 4 çekirdek işlemci var.. o 1.000tl.. sana kalıyor 300tl.. buna bir 50 tl daha kat 350 ye de galaxy y al.. bu da net ve görüşme işlerini halledecek.. ilk android deneyimin olacağı için ucuz modelle başlamanı öneririm.. bunda root rom olayını + androidin tüm özelliklerini öğrenir sonra para olunca modeli yükseltirsin ;)

açıkçası mediamarkttan bir şey almaya çekiniyorum.mediamarktın facebook sayfasına bi girdim,yorumlar hep şikayet dolu.asus 1000 lira diyorsun da bana bi iş varmış gibi geldi.zaten laptopu hemen almayacağım,5 6 ay falan geçsin de o zaman alırım inşaallah.ilk önce telefon alacağım orta halli.603 veya c6-01 düşünüyorum :oke:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

öncelikle oyun,internetten araştırma ve ödevlerim,merak sardığım programları halletmek:) daha başka bilgisayarın ne işi oluyo Bilmiyom :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

öyle bi amacım yok :) görüntüsüz konuşma yetiyor da artıyor benim için :)

- - - Eklendi - - -

açıkçası mediamarkttan bir şey almaya çekiniyorum.mediamarktın facebook sayfasına bi girdim,yorumlar hep şikayet dolu.asus 1000 lira diyorsun da bana bi iş varmış gibi geldi.zaten laptopu hemen almayacağım,5 6 ay falan geçsin de o zaman alırım inşaallah.ilk önce telefon alacağım orta halli.603 veya c6-01 düşünüyorum :oke:

merak sardıgın programlar. oyun. ödev. cart curt bunları one x ile yapabilirsin :D

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Selamı almayı unutmuşum Aleykümselam :aha:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
adobe olayını bilmiyom link ver deniyim :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
dota nın ne olduğunu bilmiyorum ama online bi oyun sanırım.

metin2 oynuyordum telde :naughty:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
dota nın ne olduğunu bilmiyorum ama online bi oyun sanırım.

metin2 oynuyordum telde :naughty:

yuh artık :) yalan mı bu yoksa şaka mı :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Insanları yanlış yönlendirmekten zevk mi alıyorsunuz?

s2 nin şu an ve önümüzdeki yıllarca acamıyacağı oyun yok!

bunu dedin ya çok cezbettin şimdi beni :) ama kararım %75 tel+laptop alırım :) laptopta oyun dururken s2 yi boşver dimi ama :naughty:

- - - Eklendi - - -

S2 ile s3 arasında en ufak performans farki yok.

bir şey sormak istiyorum.peki aradaki fiyat farkı neden?yani s2 ile s3 arasında ne fark var?işlemci farkı var ve s3te değişik değişik özellikler var göz boyamak için.başka ne var donanımsal veya yazılımsal?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt