kararsız kaldım,içeri gelir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
kararsız kaldım,içeri gelir misiniz?
Öncelikle selamun aleykum sevgili ve saygılı maxicanlar:)size bir şey danışmak istiyorum.para biriktirip telefon veya telefon+laptop almayı düşünüyorum.sizce sadece galaxy s2 veya s3 mü alayım yoksa 603(aklımda düşündüğüm telefon bu.c6-01 de olabilir) + 1300lira civarı bi laptop mu alayım.telefonda çok fazla oyun oynamam ama s2 çok hoşuma gitti.duruma göre s3 de olabilir.androidde sürekli oyun ve uygulama çok deniliyor ama uygulama ne kadar değişik olabilir ki?telefonda internete biraz fazla girerim.ve eğer laptop alırsam telefonu laptopa bağlayıp internete girerim,böyle yaparsam internet hızında 603 ile s3 arasında çok bi fark olur mu?şimdiden teşekkürler

ismail

ismail

Üye
hocam şimdi laptopta pro sikintisi yok bunu biliyon sende. ceptelinde ne kadar hertürlü pro yüklenir androitte bilmiyom tam olarak.

Ama ben olsam laptop+tel seçeneğini secerdim :) çünkü bana laptop gerekiyo :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Pro ne panpa?program mı:) :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Bi laptop parasına telefon mu alınır Hüseyin boşver sen telefonda al laptopta al en iyisini yapmış olursun kara geçersin :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Öyle de Taner ne biliyim işte java telefon kullanınca galaxy s3 falan insanın gözüne laptop gibi geliyor :kıskıs: s3 alırsam laptop da alabilirim belki ama öyle olursa laptopu yaklaşık bir yıl sonra falan alırım :)

enterneoll

enterneoll

Üye
S3 ama pek oyun oynamam dersen s2 olur :)

ismail

ismail

Üye
Öyle de Taner ne biliyim işte java telefon kullanınca galaxy s3 falan insanın gözüne laptop gibi geliyor :kıskıs: s3 alırsam laptop da alabilirim belki ama öyle olursa laptopu yaklaşık bir yıl sonra falan alırım :)

Bak ben laptopun fiyati firlamazsa bunu alcam bayramda

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

Bak ben laptopun fiyati firlamazsa bunu alcam bayramda

Fena değil :) Beni dinle hüseyin telefon laptopdan daha kullanışlı değil :ok2:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
ismail

ismail

Üye

hm o zaman hayırlısı olsun :)

- - - Eklendi - - -

telefon olarak ne alacaksın?bi burs yok ki ya :)

İnşAllah alirsam :)
603 hoş bi tel arkadaşta var benim :)
Ama 701 e daha iyi diyolardi sanirim :hmmm

zaza

zaza

Üye
Cihazı ne için alacağına bağlı misal uygulama istersen iPhone bu konuda iyi upload-download veya internette gezmek için yüksek Ghz li cihazlar iyi veya alo demek içinse sağlamlıktan nokia al

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu internette gezinmek,fotoğraf çekmek,çok fazla olmasa da oyun,uygulama ve müzik bayağı dinlerim.film bulduğum sürece bayağı izlerim.şu an bana fiyat ve performans bakımından en uygunu 603 ama sırf flaşı yok diye alasım gelmiyor.

otostopçu

otostopçu

Üye
surface pro8 al sorununu kökten çöz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt