Karalux, Galaxy S7 ve S7 Edge’yi altın kaplama olarak sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Karalux, Galaxy S7 ve S7 Edge’yi altın kaplama olarak sunuyor
Samsung’un yeni cihazları farklı firmalar tarafından altın kaplama olarak da sunuluyor…


Altın rengini yeterli bulmayan lüks tutkunu akıllı telefon meraklıları akıllı telefonlarını da altın kaplı olarak kullanmayı tercih ederken, dünya genelinde bu işlemi gerçekleştiren bir çok firma bulunmakta ve bunlardan bir tanesi de Vietnam merkezli Karalux olmakta.




Geçtiğimiz dönemde altın kaplama olarak tasarladığı bir çok akıllı telefon modeli ile karşımıza gelen Karalux şimdi de ürün yelpazesine Samsung’un kısa süre önce satışa sunduğu amiral gemisi Galaxy S7 ve bu cihazın büyük ve iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy S7 Edge’yi ekledi.

Samsung, geçtiğimiz sene gelen amiral gemisine göre yeni modellerinde malzeme olarak da değişikliğe giderken, A7000 alüminyum yerine A6000 alüminyum kullanmaya başlamıştı. Bu da cihazlara altın kaplama yapan Karalux’un üretim sürecinde değişikliğe gitmesine neden olurken, daha önce 6 saat süren işlem süreci 10 saatin üzerine çıkmış durumda.

Fiyat olarak bakacak olursak eğer, 24 ayar altın kaplama Galaxy S7’nin fiyatı 35 milyon VND (1570$) olurken, bu fiyat Vietnam için belirlenmiş. Vietnem dışından cihazı satın almak isteyen kullanıcılar 1705$ ödeyecekler ve daha büyük model Galaxy S7 Edge ise altın kaplama olarak fiyatı ise 1930$ olmakta.

Donanım yönünden ise standart modellerle farklılık içermemekte. Samsung Galaxy S7, 5.1 Quad HD ekran, Galaxy S7 ise iki yanı kavisli 5.5″ Quad HD ekran ile sunuluyor. Ortak özellikler ise 4GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 32GB dahili veri kapasitesi, 12MP OiS destekli arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi olmakta.

Karalux, Galaxy S7 ve S7 Edge’yi altın kaplama olarak sunuyor - MaxiCep
 

MaxipmaN

Üye
bu haliyle çok çirkin olmuş
 


Üst Alt