Kapalı Telefon Şarjdayken Pil Göstergesini Görme

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
evet,ama romda her türlü özellik var bu özellik yok

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
rom yüklenirken bir sıkıntı mı oldu acaba

kadikoy

kadikoy

Üye
hiç rom yüklemedim ,malumatım yok ,yükleyenlerde olmuşsa nasıl çözmüşler acaba !!!

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi

Bende telefon kapalıyken şunlar çıkmıyor yani sadece beyaz bir yıldız çıkıyor.Telefonu şarjdan çıkarınca yıldız şekli yanmaya devam ediyor bu yüzden telefonun şarjı bitiyor kapalı olduğu halde:hmmm

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Cm12 yükledim sorun hala devam ediyor

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
CM12 yükledim sorun hala devam ediyor sarj doluşunu göstermiyor telefon

karansa

karansa

Üye
System/Media bölümün de battery_charging.qmg adında animasyon dosyaları varsa, batarya durumunu gösteren bir rootlu telefondan o dosyaları kendi cihazına kopyala. Sonra da system/media bölümüne kopyala. Cihazı kapat tamamdır.
Eklemeden rahat etmeyeceğim. Kapalıyken şarj animasyonuna neden bu kadar önem veriyorsun?

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Animasyon yokda o yüzden şarjın ne kadar dolduğunu göremiyorum.Dediğini daha önceden yapmıştım düzelmemişti sorun kernelle ilgili olabilir dediler

karansa

karansa

Üye
Kernelle alakası olabileceğine kanaatim yok. Kullandığın romun animasyon dosyaları ile uyumsuz olabilir. CyanogenMod'da kapalıyken şarj göstermiyor. Custom Rom'lar gereksiz gördüğünden dolayı yazılımın boyutunu düşürmek için kullanmışlar.

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Benim kapaliyken sarj gostergesiyle birlikte saat ve tarih bile gosteriyor :)

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Benim sadece yuvarlak daire :(

byAndroid

byAndroid

Üye
Cm 12 de kapalı sarj olayı daha cozulmedıkı. Seningördüğün animasyon hıcten ibaret. Gösterip gösterememesi yada farklı göstermesi kernelle alakalı

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Cm 12 de kapalı sarj olayı daha cozulmedıkı. Seningördüğün animasyon hıcten ibaret. Gösterip gösterememesi yada farklı göstermesi kernelle alakalı
Sende nasıl bir şekil çıkıyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Bıraktım o romu sarzda kapalıyken buga giriyordu zaten telefon. Ekranda noktalar çıkıyor yuvarlak şekilde o kadar

Üst Alt