KANKAMSN 0.5 versiyonu YENİ ( MSN UYGULAMASI)

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım palavra kesmiyoz biz burda orjinal antivirüs programının verdiği uyarıyı gösteriyorum ben.ayrıca pcye indircektim izin vermedi program.istersen bu antivirüsün virüs yakalama oranını bir araştır öyle konuş.ben cepte msn die bi program indirmiştim 50 kontörümü yedi o program.bence windows live messenger(sertifikalı) olan dan şaşmayın...

bu arada kimliğime de iyi bak belirsizmi o teşekkürler gökten yağmadı!!!
iyi ama bak 233 kişi indirmiş hiçbir sorun duymadım. bazı virüs programları ara sıra virüs olmazsa bile uyarı veriyor.virüs ihtimaline karşı ]

erosto

Üye
bunun bi ucuzlugu
güzel baska hiç bi boka yaramaz

ramazan458

Üye
çokkkk güzel bi programm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 1 saat bu sürümü aradım allahtan buldum resmn altında link var ordan inidrin [email protected] saolun

orhangazi44

orhangazi44

Üye
Türk işi olduğu her halinden belli:oke:

hasan6868

Üye
kardeşim bende internetten bağlanıyordum şimdi erişim izinlerini vermelisin diyor bi yrdmcı olun yaaa

By Asabi

By Asabi

Üye
Tamam diyeceksin kardeş !
İnternete girmek için izin istiyor telefon senden !
Tamam de !

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Teşekkürler

__xD__

Üye
samsung u600e nasıl yükleyebilirm jar dosyalarını açmıyor ???

filozof2147

filozof2147

Üye
Bir bakalım

X.gamex

Üye
1 senedir bu proyu kullanıyorum super yha gıttıkce gelıstırıyolar kendını

burak-ant

burak-ant

Üye
linkte bi sorunmu var?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

Laz¥

Laz¥

Üye
Dostum o verdiğin ayarlar bende yok ama en yakın zamanda yapacam ayarlarımı teşekkürler paylaşım için :oke:

3mr38

Üye
yha arkdaslarrr bkii kullanıcı sihirbazına ne yazcam.... kullanıcı adıne ne yazcamm bi türlü açamadım bu yüzden... :agla:@:nono:

yha bnde oturum açılamadı sonra tekrar deneyin dioo bu neyden olurrr....... ayrıca kullanıcı sihirbazı ne kullanıcı adı ne ben yeniyimm yardım eder misiniz.... :agla:@

yha bnde oturum açılamadı sonra tekrar deneyin dioo bu neyden olurrr....... ayrıca kullanıcı sihirbazı ne kullanıcı adı ne ben yeniyimm yardım eder misiniz.... :agla:@

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
elıne saglık

Tripanazom

Tripanazom

Üye
Bendede açılmıyor Bağlantı Yok diyor bu sorunu nasıL haLLedebiLirim?

Üst Alt