ramo44tatar ilk öncelikle
bak ben nededim konu ıcerıgını okumamıssın ordakı yazanları okundu okusaydın ntv spor calısmıyo demezdın oyle degılmı kardesım

----------Eklendi @ 16:06:25 ---------- Yazıldı @ 16:04:25 ----------
herkese selam arkadaslar artık kanald / star tv/cnn türk/ sky türk/ dream tv cok
guzel calısıyo
ayrıca fox tv,atv,ntv
sporda var
bıraz goruntu kalıtsı dusuk ama hıc ızleyememekten se ıyıdır bence
cnn turkte actıgınıda kalıte sorarsa dusuk secın yuksek secerseınız degısık hatalar verebılır
not:şımdılık bunları buldum yenı kanallar cıkınca dırek buraya eklenecek tır ayrıca yuklerken ınternet baglantısı ıster.
fox ve ntv spor ıcın oleytoo tesekkürler
sımdı verecegım lınkte tum kanallar var
kanallar:
atv:calsımıyor dedıgınız bu kanal ara sıra calısıyo yanı bazen baglanamıyo hatası verir ama sonra duzelir şimdi saglam bu karsı tarafla alakalı bı sorun
ntv spor:2 gun önce calısan bu kanal şimdi çalısmıyo ama belki ilerde düzelir diye onuda verıyorum
fox : her zaman ki gibi tıkı tıkır calısıyo
dream tv: yeni kanal ekledım
oda gayet saglam calısıyo
cnn türk:buda saglam calısıyo acılışta kalıte sorarsa dusuk secın
kanal d:bugun guncelledım sızlerın dedigı gıbı calışmıyodu ama artık calışıyo
star tv:bugun guncelledım sızlerın dedigı gıbı calışmıyodu ama artık calışıyo
sky türk: buda artık saglam calsııyo
kanal uyglamaları gırdıgınızde 15-20 sn bekleyebılırsınız hemen gelip calısmıyo demeyın sonra
not:cnn türk,kanal d,sky türk,star tv daha önceden kurduysanız onların kaldırın öyle kurun
ve real player girip ayarlar/ akıs/yakın kopyaya gelın evet i secin
geri gelin ordan sebekeye tıklayın erişim noktası kullanımda falan der ordan ne kullanacaksanız onu secin .
bazı arkadaslarımız bazen izleyemıyomus yada sadce ses geliyomus sebeke ınternetı kullanlar genelikle bu sorun olabılır verı aktarım hızı yavas oldugundan
ben hepsını wı fı den denedım gayet guzel idi.
yenı kanal bulursam eklıcem
hadı bakalım sız degerlı maxceıp uyelerı ıcın daha cok calısıcaz
ayrıca ntv spor 2 gun once calısıyodu ibrahim abiye sorabilirsin şimdi teknık bı arıza var galiba