kanald / star tv/tnt/cnn türk/ sky türk/ ve daha fazla kanal burada 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

q7sansar

Üye
vodafone cepnet kullananlar için oluyo mu nasıl ayar yapmak gerekiyor yalnız wireless içinse pek bişeye yaramaz kanal kodlarını real playere girdiğimiz zaman herhangi bir ayar yapıyomuyuz anlayan arkadaşlar yardımcı olun lütfen

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
lınkler yenılendı gereklı acıklamalar yapıldı okumadan yorum atmayın :oke:

----------Eklendi @ 19:16:57 ---------- Yazıldı @ 19:05:02 ----------

ayrıca bazı 3 kanalın formatı ram dosyası seklindedir bi yere kod girmeye gerek yok tıklayın acılır konudaki acıklamaları okumadan yorum yapmayın dostlar :)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
arkadaşlar cepnet yada wifi farketmez grblrsiniz arada kanallara grmeyeblr teknik sorunlardan kaynaklanıyodur.Ram dosyalarında sadece dosyayı aç demeniz yeterli ayar falan yok.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cepnet yada wifi farketmez grblrsiniz arada kanallara grmeyeblr teknik sorunlardan kaynaklanıyodur.Ram dosyalarında sadece dosyayı aç demeniz yeterli ayar falan yok.
sagolasın :)

----------Eklendi @ 22:06:32 ---------- Yazıldı @ 22:00:49 ----------

off var yaa indirp kacıyonuz olum bune lan o eklenti nereeedeyse 300 kişi indirmiş 43 cevap sayıı sı vallaa delirecem haa !!! la olm geriye kalanınız camiyemi gitti !! en kızdıgım seyi yapıyonuz !!! ha bu arada şimdi bu yorumu okuyanlar aaa eklentiden mi indiriyoz dicek hayır orda link diye paylastıgım seyden indirceniz bugunden itibaren o link ten indirceniz o eklentidekiler eski sürüm !!! 250 kişi uctumu yaw :@

stoickov

Üye
teşekkürler....

hotbord_34

Üye
tşk eline saglık bir deniyim bende

Burak

Üye
teşekkürler :)

ramo44tatar

Üye
teşekürler ntvspor çalışmıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ramo44tatar ilk öncelikle:rica:

bak ben nededim konu ıcerıgını okumamıssın ordakı yazanları okundu okusaydın ntv spor calısmıyo demezdın oyle degılmı kardesım :oke:

----------Eklendi @ 16:06:25 ---------- Yazıldı @ 16:04:25 ----------

herkese selam arkadaslar artık kanald / star tv/cnn türk/ sky türk/ dream tv cok guzel calısıyo
ayrıca fox tv,atv,ntv sporda var

bıraz goruntu kalıtsı dusuk ama hıc ızleyememekten se ıyıdır bence

cnn turkte actıgınıda kalıte sorarsa dusuk secın yuksek secerseınız degısık hatalar verebılır

not:şımdılık bunları buldum yenı kanallar cıkınca dırek buraya eklenecek tır ayrıca yuklerken ınternet baglantısı ıster.

fox ve ntv spor ıcın oleytoo tesekkürler :tşk:

sımdı verecegım lınkte tum kanallar var
kanallar:
atv:calsımıyor dedıgınız bu kanal ara sıra calısıyo yanı bazen baglanamıyo hatası verir ama sonra duzelir şimdi saglam bu karsı tarafla alakalı bı sorun
ntv spor:2 gun önce calısan bu kanal şimdi çalısmıyo ama belki ilerde düzelir diye onuda verıyorum
fox : her zaman ki gibi tıkı tıkır calısıyo
dream tv: yeni kanal ekledım oda gayet saglam calısıyo
cnn türk:buda saglam calısıyo acılışta kalıte sorarsa dusuk secın
kanal d:bugun guncelledım sızlerın dedigı gıbı calışmıyodu ama artık calışıyo
star tv:bugun guncelledım sızlerın dedigı gıbı calışmıyodu ama artık calışıyo
sky türk: buda artık saglam calsııyo

kanal uyglamaları gırdıgınızde 15-20 sn bekleyebılırsınız hemen gelip calısmıyo demeyın sonra
not:cnn türk,kanal d,sky türk,star tv daha önceden kurduysanız onların kaldırın öyle kurun
ve real player girip ayarlar/ akıs/yakın kopyaya gelın evet i secin
geri gelin ordan sebekeye tıklayın erişim noktası kullanımda falan der ordan ne kullanacaksanız onu secin .

bazı arkadaslarımız bazen izleyemıyomus yada sadce ses geliyomus sebeke ınternetı kullanlar genelikle bu sorun olabılır verı aktarım hızı yavas oldugundan

ben hepsını wı fı den denedım gayet guzel idi.

yenı kanal bulursam eklıcem
hadı bakalım sız degerlı maxceıp uyelerı ıcın daha cok calısıcaz :oke:

a
yrıca ntv spor 2 gun once calısıyodu ibrahim abiye sorabilirsin şimdi teknık bı arıza var galiba

ramo44tatar

Üye
eyvallahkardeş saol

- JoKeR -

- JoKeR -

Üye
:tşk:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
kardeşim sadece atv.ram çalışıyor diğerleri %0 yükleniyorda kallıyor hepsi ram olarak yokmu

hotbord_34

Üye
tşk eline saglık

55lim

Üye
arkadaşlar bana skytürk ram dosyası lazım program telefona uymadi boyut büyük çalıştıramadım model c5 star kanal d ve dream tam oldu şimdiden tsk

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
55lim ıcınde sky türk var uymadı derken

55lim

Üye
anıl var program ekrana büyük geldi pixel uymadi oynatma linki görünmüyo şöyle söyleyim örnek= 176/220 ekran tele 220/348 uygulama yüklemek gibi telim c5 s60 v3 os 9.3 program v5 e göre ama ram dosyası ile skytürk acıkıyor telede uyuyor:D nasıl diye sorma bende anlamadım star ve kanal d cnn dream programları tam oldu

Üst Alt