anılbaran
Üye
rica ederımHemen Deniyorum Teşekkürler..

rica ederımHemen Deniyorum Teşekkürler..

hangisine gırıyon ?? üstelik konunum tamamını okundunmu? multi link ten indircen eklentiden degilkanallara giriyorum bağlanmadı diyor bi ayarı filan mı var telefon x6

rica ederim tnt yı bı arastırayımdostum eline saglık tnt yi muhakkak istiyoruz malum kurtlar vadisi orda![]()
sagolasınANIL kardeşim sıkma canını biz seni seviyoruz ve takdir ediyoruz
rica ederimanıl cepten yazdığım için beğen butonu na basamadim teşekkür ederim tnt nin ram dosyasını verirmisin bulabilirmisin tnt olsa yeter tekrar teşekkür ederim----------Eklendi @ 01:12:21 ---------- Yazıldı @ 01:11:17 ----------sen adamsın demeyi unuttum
bugun saat 18.30 da hepsini kontrol ettim hepsi calısıyo istersen video kaydına alıp bunu kanıtlarım dostumanıl ram dosyalarının hepsi mefta oldu geçersiz web adresi hatası veriyor
ntv spor bugun calısmaya baslamıs ayrıca herkes baksın bende ntv spor bile calısıyo şimdi ayrıca tnt ye baktım bulamadım ama belki günün birinde cıkar 
sagolasın
----------Eklendi @ 19:04:20 ---------- Yazıldı @ 19:03:35 ----------
rica ederim
----------Eklendi @ 19:08:30 ---------- Yazıldı @ 19:04:20 ----------
bugun saat 18.30 da hepsini kontrol ettim hepsi calısıyo istersen video kaydına alıp bunu kanıtlarım dostumzaten içinde 3 tane ram dosyası var atv /fox/ntv spor
ntv spor bugun calısmaya baslamıs ayrıca herkes baksın bende ntv spor bile calısıyo şimdi ayrıca tnt ye baktım bulamadım ama belki günün birinde cıkar
![]()
Rica ederımIlgilendiğin için teşekkür ederim
rica ederim tnt yi bulamadım ama belki çıkar bi yerdensağol kardeş tümü wifi çalışıyor.eline sağlık. Tnt de olsa süper olurdu
Rice ederimtesskrlr
aKSAM gerekli acıklamayı yapacagım kardeşşşşanıl arkadasım bugun itibari ile su saatte dahi atv.fox.ntv calısmıyor bugune kadar calısıyordu tüm emeklerin için tesekkurler