Kampanyalı lumia 930 ve lumia 1520

Sponsorlu Bağlantılar

lamia925

lamia925

Üye
    Konu Sahibi
Kampanyalı lumia 930 ve lumia 1520
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum bildiğiniz kampanyalı uygun fiyata lumia 930 veya 1520 satan site yada mağaza var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

omerk88

omerk88

Üye
akakçe.com yada bilio.com sitelerinden bakıp fiyat araştırması yapabilirsin

lamia925

lamia925

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat araştırması yaptım da cep telefonlarında indirim kampanyası olan sitelerden almayı düşünüyorum kâr kârdır

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Hepsiburada.com a bakmanı tavsiye ederim

theseusx

theseusx

Üye
Nokia 930 sıfır ve kampanyalı bulman çok zor, bilio.com da aratsan bile o da 1799 gibi bir fiyatla gittigidiyor, ya da sanalpazar a yönlendiriyor. Bilio.com da 1259 tl ye bimeks de fiyat gösteriyor ama bimeks de öyle bir şey yok. Sahibinden.com da anca ikinci el alabilirsin.

1520 için sahibinden, gittigidiyor, sanalpazar da çeşitli fiyatlar var. Sıfır satan sitelerde ise en ucuz 1499 var. Daha da aşağısını bulamıyorsun.

lamia925

lamia925

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

StartTheGame

StartTheGame

Üye
930 alacaksan 30 gb al 1520 de kapasiteyi arttırma şansın var ama 930 da yok , ben şahsen buyukluk için sıkıntın yoksa 1520 yi öneririm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Lumia 930 zaten 32 GB , 16 GB versiyonu yok.
16GB versiyonu vardı diye biliyorum 830 la mı karıştırdım yoksa :/ neyse olur insanlık hali ama ben olsam ki belfiore bile tanıtımı 1520 ile yaptı ben olsam 1520 alırım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
16GB versiyonu vardı diye biliyorum 830 la mı karıştırdım yoksa :/ neyse olur insanlık hali ama ben olsam ki belfiore bile tanıtımı 1520 ile yaptı ben olsam 1520 alırım
karıştırmış olabilirsin. Ben de bu kadar büyük olmasaydı Lumia 1520 derdim asma bana uymuyor maalesef

ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum bildiğiniz kampanyalı uygun fiyata lumia 930 veya 1520 satan site yada mağaza var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
İstanbul Bilişimde geçen hafta indirimde idi ikiside yanlış hatırlamıyorsam. Bir bak istersen

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Büyüklük sorun olmazsa 1520 al

theseusx

theseusx

Üye
İstanbul Bilişimde geçen hafta indirimde idi ikiside yanlış hatırlamıyorsam. Bir bak istersen
İstanbul bilişimde haftalardır stokta bulunmuyor. Fiyat olarak yer alıyor ama boş maalesef.

Üst Alt