Kamerayı açınca gelen uyarı

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell taahhütlü aldım vede 20 gün sonra kitlendi servise verdim yeni versiyon yüklediler

demekki dedikleri gibi satılan yere göre yazılım farklılık gösteriyor. yazılım kodu telefonlarda aynı halbuki ama içerik farklı.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yokmu bu sorunu çözebilecek biri iyicene sinir olmaya başladım. Dün htc canlı desteğe sordum adamlar fabrika ayarlarına dönün dediler . Dün fabrika ayarlarına döndüm yine değişen bir şey yok.

Ekran kapalıyken kamera tuşu ile kamerayı açamıyorum , menüden kamerayı açtığımda da kamera tuşu ile çekim yapamıyorum sadece odaklama yapıyor. yani kısaca kamera tuşu sadece odakalama yapıyor : ) Şimdi kamera tuşu bozuk olsa odaklama da yapmazdı diye düşüyorum bence tamamen yazılımsal bir sorun da nasıl çözülür bilemedim

Edit: Biri daha bu sorunu yaşamış lumia 820 de . Bu da yazılımsal sorun olma ihtimalini güçlendiriyor sanki

Ayrıca 8s kullanıpta bu sorunu yaşamayanlar var ve bende arama motoru değişmiyor hala ..

Bu arada konu aslında kamera açınca ekrana gelen uyarıyıdı birde bu kamera tuşu sorunu eklendi . Aldığımdan beri o tuşu hiç kullanmamıştım son 3 gündür fark ettim bir işe yaramıyor o tuş

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Aynı sorun bende de var kardeşim kamerayı ne zaman açsam o uyarı geliyor. Bende ayrıda kamera tuşu çalışmıyor hiç odaklamıyorda çekimde yapmıyor. Gidiyorum bütün timlere genpalara gittim almadılar telefonu servise, hep başka bir yere yönlendirdiler. Şimdide teleseevise yönlendirdiler gideceğim bakalım.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bende de var kardeşim kamerayı ne zaman açsam o uyarı geliyor. Bende ayrıda kamera tuşu çalışmıyor hiç odaklamıyorda çekimde yapmıyor. Gidiyorum bütün timlere genpalara gittim almadılar telefonu servise, hep başka bir yere yönlendirdiler. Şimdide teleseevise yönlendirdiler gideceğim bakalım.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Dün galiba senin konuna baktım hocam pm de attım sana hatta :) Benim telefona da teleservice bakıyor ama ben hayatımda bu kadar lanet bir servis görmedim oraya telefon falan bırakılmaz 1 sorunla giden cihaz 2 sorun la geri geliyor .

Benim kafam basmadı bu soruna odaklama yapan tuş nasıl çekim yapmaz ?

Acaba sende arama motoru değiştirme ayarı var mı ? yoksa sadece bing mi var ? ve nereden aldın ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kamera tuşu iki kademeden oluşuyor. ilk kademe odak (yumuşak kısım) ikinci kademe de deklanşör (sert kısım). tabi yazılımsal da olabilir ama fiziksel gibi de duruyo. o ikinci sert kısım arızalı sanki? bu da benim düşüncem.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Az önce telefonu aldığım teknosa ya gittim oranın müdürü bir kerede çalıştırdı tuşu ben anlamadım bu işi :allalla:

Neyse sonuç olarak tuş çalışıyor yardım eden ve yorum yapan herkese teşekkürler : )

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
heh böle durumlara da gıcık olurum :dry: çalışmaz çalışmaz bu çalışmıyo dersin adam bi alır yoo çalışıyo der geri verir öyle kalırsın :dry:

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
heh böle durumlara da gıcık olurum :dry: çalışmaz çalışmaz bu çalışmıyo dersin adam bi alır yoo çalışıyo der geri verir öyle kalırsın :dry:

Ya o anki düştüğüm durumu tahmin bile edemezsin ne diyeceğimi şaşırdım . Zaten olayı hemen sizin gibi müdürler olduğu sürece teknosa güzel işler yapara bağladım : ))

Ama teknosanın kapısına gelene kadar çalışmayan tuş adamın elinde nasıl çalışmaya başladı o da bir sır olarak kalır herhalde : )

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
htc 8s burda abide var çıkmıyor ayrıca bende ve eniştemin 920sindede çıkmadı

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
htc 8s burda abide var çıkmıyor ayrıca bende ve eniştemin 920sindede çıkmadı

O uyarı olayı yazılımsalmış . Teknosadaki eleman söyledi bizdeki bütün 8s lerde çıkıyor dedi . Güncellemeyi bekliyorum artık bu tarz sıkıntılar için

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ya o anki düştüğüm durumu tahmin bile edemezsin ne diyeceğimi şaşırdım . Zaten olayı hemen sizin gibi müdürler olduğu sürece teknosa güzel işler yapara bağladım : ))

Ama teknosanın kapısına gelene kadar çalışmayan tuş adamın elinde nasıl çalışmaya başladı o da bir sır olarak kalır herhalde : )
haha durumu bağlayışına koptum :d: artık bu durum da Murphy Kanunu olarak tarihe yazılır :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
O uyarı olayı yazılımsalmış . Teknosadaki eleman söyledi bizdeki bütün 8s lerde çıkıyor dedi . Güncellemeyi bekliyorum artık bu tarz sıkıntılar için
Daha önce çıkmışmıdır bilmiyorum ama her zaman çıktığını görmedim video ve resim çektim o kadar :D

Üst Alt