kamera flasını el fnerı olarak kullanma (destek)

Sponsorlu Bağlantılar

fx1

fx1

Üye
    Konu Sahibi
kamera flasını el fnerı olarak kullanma (destek)
arkadaslar meraba c6_01 kullanıcısıym kamera flasını el fenerı olarak kullanabılecegımız bı progrm varmıdır acaba forumu ınceledım fakat bulamadım. S60 versıonlar ıcın var ama s3 yok. Konu yanlıs yere acıomıssa kusura bakmayın ıyı forumlar.

dekor67

dekor67

Üye
telefonun tuş kılıtleme mandalını aşagıya basık tut bakalım c7 var ama c6 varmı bılmym

nadir_89

nadir_89

Üye
arkadaslar meraba c6_01 kullanıcısıym kamera flasını el fenerı olarak kullanabılecegımız bı progrm varmıdır acaba forumu ınceledım fakat bulamadım. S60 versıonlar ıcın var ama s3 yok. Konu yanlıs yere acıomıssa kusura bakmayın ıyı forumlar.

ovi de var flashlight ismi aratırsan bulabilirsin

SilentOne

SilentOne

Üye
tüş kilidi mandalaına basılı tut yanar o kapatmak içinde yine aynısını yap

nadir_89

nadir_89

Üye
bende neden olmuyor tuş açarkende kitlerkende denedim yanmıyor

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Site içi arama çalışmıyor nedense,
hep değişik alakasız şeyler buluyor :D

bright-light-touch

flashlight-extreme

bunlar v5 için ama s3 te de çalışması gerek, bi deneyin telin kendinde yoksa..:oke:

nadir_89

nadir_89

Üye
flashlight vardı sildim telefonu yeniden başlattım oldu güzelmiş boşa program yüklemişim teşekkürler ;)

fx1

fx1

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler arkadaslar denedim tus kılıdı mandalını basılı tutunca yardımlarınız için sağolun .

FeeLz

Üye
n8 için varmı?

synergy11

synergy11

Üye
tuş kilidini çekili tut açılıyor zaten flash kapamak içinde aynı işlemi uygulayacaksın

besyo78

Üye
N8 de olmuyor....

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bende geçen gün farkettim bunu :) Biraz uzun çekmiştin led flaşlar yandı, acaba bir sorunmu var dedim birkaç kez denedim anladım ki bu telefonun donanımında olan bir özellikmiş :)
Bence nokia çok iyi düşünmüş bunu :) Programa gerek kalmıyor :)

drhenry_14

drhenry_14

Üye
N8 için olanı var mı acaba N79 telefonumda vardı çok işime yarıyordu

onur3947

Üye
Nasılm indircez ya

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
n8 de kullanamazsınız xenon flash olduğu için

Üst Alt