Püf Noktası Kalite Düşme ?

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Kalite Düşme ?
Merhaba Arkadaşlar.
Facebooka yüklenen mesengerdan göndrrilen whatshap dan gönderilen fotoğraf ların mb si düsüyor ama kalitede okadar fazla düsme olmuyor gibi yada bana öyle geliyor neyini düşürüyor fotoğrafın ???

Invoke

Invoke

Üye
Merhaba, kalitede düşme oluyor.

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
Kalitesi düşüyor bu yüzdende mb azalıyor

• Beğen
Tepkiler: incebey38
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Onun İçin Ya Buluttan Atacaksın Yada Mail İle En Kestirmesi Fotoğrafları Alacağın Kişi Yanındaysa Bluetooth İlen (Sakın Ama Sakın Facebook Yada Messenger Veyahut Twitter İle Alma)

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyordum bütün fotolarim kalitesi düştü çok kötü olduu ama bir yandanda hak veriyorum çok uzinun sürerdi fotoların yüklenmesi ama aşırı düsürüyor zoom yapınca anliyorsun yada orjinal yüklenmemis haline bakarsan anlıyorsunn

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Jpg fotoğrafı sıkıştıran bi format pixeller ne kadar sıkışırsa o kadar mb düşer bunun bi oranı var mesela,telefonun kamerasıyla çektiğin bi fotoğrafta pikseller %80 oranında sıkışır buda 6Mb olan bi fotoğrafı 4,5Mb civarı bi boyuta düşürür fotoğrafa yakından bakmadığın sürece pek bi fark göremezsin fakat zum yaptığında karelenme olur.Kalitenin düştüğünü en net çok detaylı olan bi fotoğrafta görebilirsin detayları sıkıştırdıkça karelenme ve kalite kayıbı olur.Upload hızını yükseltmek için kaliteyi düşürüyor telefondan atılan fotoğraflarda oluyor fakat pc den attığın bi fotoğrafta bi kalite düşüşü olmaz.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Mobil veri kullanımı azaltmak için yapılmış bence dünyanın en gereksiz özelliği. Sırf bunun için whatsapp+ kullanıyorum. Sen de whatsapp ile yolluyorsan fotoları kesinlikle öneririm kardeşim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kırpılmaya uğradığı için çözünürlüğü düşüyor , haliyle de dosya boyutu azalıyor.

PriZm

PriZm

Üye
Facebookta fotoğrafa zoom yapmadan baktığında resim aynı kalitede görünür.

0MG90

0MG90

Üye
Düşme oluyor bence
Benim attığım fotolar diğerlerinde aynı gözükmüyor

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardan yükleyincede düşüyor kalite yapacak pek birşey yok gibi gözüküyor

Üst Alt