Faturasız KAFAYI YİYECEĞİM YA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Secret Light

Secret Light

Üye
    Konu Sahibi
KAFAYI YİYECEĞİM YA
Arkadaşlar turkcelden vodofoneye geçtim ve bu arada Lumia 525 kullanıyorum. Ve kaç kere aradıysam vodofonu bana internet ayarı gelmedi ve beni teknoloji bilmem ne bolumune aktarıcaklardı bakiyem yoktu ve telefonda her zaman bu hatayı alıyorum telefonuda 5-6 kez açtım kapattım yok hatta vodofonun sitesindede vardı manuelkende yaptım yok napıcam ?Upppppp

adanalı1

adanalı1

Üye
Ayarlar/erişim noktasi/ Bağlantı Adı: Bu kısma oluşturulmak istenilen APN ismi yazılır. İnternet APN.Erişim Noktası adı: Vodafone internet.Kullanıcı adı: Vodafone.Parola: vodafone.Proxy Adresi: Bu kısım boş bırakılacaktır.Proxy Bağlantı noktası: Bu kısım boş bırakılacaktır. Kaydet ayarları çıkış yap. Cihazı yeniden başlat. Tekrar erişim noktasına girip vodafone interneti etkin yap tamamdır ;)

Secret Light

Secret Light

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar/erişim noktasi/ Bağlantı Adı: Bu kısma oluşturulmak istenilen APN ismi yazılır. İnternet APN.Erişim Noktası adı: Vodafone internet.Kullanıcı adı: Vodafone.Parola: vodafone.Proxy Adresi: Bu kısım boş bırakılacaktır.Proxy Bağlantı noktası: Bu kısım boş bırakılacaktır. Kaydet ayarları çıkış yap. Cihazı yeniden başlat. Tekrar erişim noktasına girip vodafone interneti etkin yap tamamdır ;)

malesef kardeşim olmuyor

adanalı1

adanalı1

Üye
Ne gibi hata alıyorsun nasıl bağlanamiyor sun

Secret Light

Secret Light

Üye
    Konu Sahibi
Çozum bulundu konu kilit :islik

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

Son düzenleme:
adanalı1

adanalı1

Üye
nasıl çözdugunu yazarsan birdaha aynı sorunla karsılasan bı arkadas için iyi olurdu kardesim;)

• Beğen
Tepkiler: Samedbeyy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt