Yaşanmış bir ender sorun ve çözümü (cepnet paketi ile alakalı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karlos258

karlos258

Üye
    Konu Sahibi
Yaşanmış bir ender sorun ve çözümü (cepnet paketi ile alakalı)
Mrb arkadaşlar belkide ender yaşanan bi olay yaşadım hemen baslıyorum anlatmaya:

clasik bir vodofone kullanıcısı olarak cepnet paketi için almışımtım. Her ay düzenli oalrak 7,99 alıyorlardı. Bir gün 1 aylık bedavadan yararlanamk için iptal ettim ve 1 aylık ücretsiz kullandım sonradan yenıden almak için my vodofone sitesinden satın al dedim bakiyemde 15 tl vardı. Paket tanımlandı mesajı gelmedi bir türlü. My vodofondan iptal ettim. Sms yazdım abone aylık cepnet 3636 neyse ne olduysa o sırada oldu paket tanımlandı ve ardından hemen iptal oldu normalde 1 ay kullanırsın bu durumda ama bugda kaldı benım cepnet . Paket tanımlı gozukuyor fakat ıptal olsa bıle aldıgın paketı 1 ay kullanırsın neyse ben daldım face msn vs.. Derken bakıye -5 tleye düştü paketim bugda kalmış tanımlı gozukup bakıye eksılıyor tekrar bi 5 tl attım müşteri hizmetlerini aradım yarım saatın ardından derdimi anlatacak biri (bu alan hakaret mesajı nedeniyle editör tarafından değişmiştir) cıktı basladım anlatmaya talebınız alındı size çözüm sağlandığında döneceğiz dediler. Sonra eksilen bakiyelerimi de istedim bi mesaj geldi vodofone hattınızı inciledi sorun tespit edilmedi eksilen bakıyenız hattınıza aktarıldı diye bir mesaj geldi. Ben dedim sorun yok devam edeyim aynı metane gene oldu tam tamına abartısız 15 16 kere müşteri hizmetlerini aradım aynı şeyleri sölediler hatle üst makamı istedim hep aynı talebiniz alındı vs vs artık akraba oldum müşteri hizmetlerinden baktım vodofonun yapacağı yok sorunu ben hallettim bu arada 2 ay düzelir diye 1 ay bekledim gene aynı sorun oldu bi artık çözümü ben hallettim. (bu alan hakaret mesajı nedeniyle editör tarafından değişmiştir)

çözüm hattı avea taşıdım açıldıktan sonra tekrar kahrolsı vodofone taşıdım paketi sms le aldım . Olursa bole bi durum hiç durmayın hatta bir tur arttırın ....
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun zor bir süreç yaşamışsın. konu açarken kullandığınız karakterlere dikkat edin, kişi veya kişiliklere hakaret içerikli sözler yazmayın. Ayrıca mesajın tamamını büyük harfle yazmak yasaktır. Tekrarı halinde ceza alırsınız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt