SHS
Üye
Öle diyorsun da bazıları işi abartıyor. Çıplak gezse o kadar dikkat çekmezler yani.
türban takıp mini etek giyen, yada türbanlı gotik diosun herhal
Öle diyorsun da bazıları işi abartıyor. Çıplak gezse o kadar dikkat çekmezler yani.
türban takıp mini etek giyen, yada türbanlı gotik diosun herhal
Konuya türbanı karıştırmayalım. Türbanı siyasi bi simge haline getirmeyelim lütfen.
siyaset aklımdan bile geçmedi.. sadece örnek verdim..
birkaç imansızın yaptığı şeyi tüm ' türban ' takanlara yıkarsan o zaman siyaset olur zaten..
ben sadece iki örnek verdim, genelleme yapmadım, diğer türban takanlara yorum yapmadım, bi yere çekmeye gerek yok..
Neyse konu dağılmasın daha sonra konuşuruz biz seninle 
Yok,yok.. Ben sana zaten yapıyosun demedimNeyse konu dağılmasın daha sonra konuşuruz biz seninle
![]()

kadınlar diğer kadınlar için giyinirlermiş erkekler için değilbence asıl konu bu kadınlar güzel giyindikleri zaman kendilerini erkeklere beğendirmeye değil de hemcinslerine beğendirmeye çalışıyorlar gibime geliyor![]()

kadınlar diğer kadınlar için giyinirlermiş erkekler için değil![]()

bence asıl konu bu kadınlar güzel giyindikleri zaman kendilerini erkeklere beğendirmeye değil de hemcinslerine beğendirmeye çalışıyorlar gibime geliyor![]()

kesinlikle ben bi kere sormuştum bunu
sokakta bir erkek bir kıza bakıyorsa güzelimdir,ancak bir kız bana bakıyorsa hem güzelim hem kıskanılıyorumdur demişti![]()

aynen kesinlikle sana katılıyorum dostum![]()

Vay konu nerelere varmış ya. Bu arada iyi bi noktaya değinilmiş evet kadınlar kadınlar için giyiniyor ve birbirlerinin kıyafetlerini ufak detaylarına kadar inceliyorlar. Fakat bu dekolteli, mini veya içini gösteren kıyafetler neden giyerler sorusuna tam bir cevap olmuyor bence.
Vay konu nerelere varmış ya. Bu arada iyi bi noktaya değinilmiş evet kadınlar kadınlar için giyiniyor ve birbirlerinin kıyafetlerini ufak detaylarına kadar inceliyorlar. Fakat bu dekolteli, mini veya içini gösteren kıyafetler neden giyerler sorusuna tam bir cevap olmuyor bence.