Kadınlar neden açık giyinirler?

Sponsorlu Bağlantılar

Kadınlar ve açık giyinmeli mi?

• Giyinsin

Kullanılan: 5 16.7%
  • Giyinmesin

Kullanılan: 8 26.7%
  • Vücudu uygunsa giymeli

Kullanılan: 7 23.3%
  • Giysinde gözümüz bayram etsin:)

Kullanılan: 7 23.3%
  • Teşhircilik yapmasınlar.

Kullanılan: 3 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    30

y n s c n

y n s c n

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Şizofren_ ve Revengeful

pelın_

sapıtmayın bence

SHS

SHS

Üye

birkaç imansızın yaptığı şeyi tüm ' türban ' takanlara yıkarsan o zaman siyaset olur zaten..

ben sadece iki örnek verdim, genelleme yapmadım, diğer türban takanlara yorum yapmadım, bi yere çekmeye gerek yok..

Revengeful

Emekli Yönetici
tamam arkadaşlar kimsenin birşey dediği yok konu dağılmasın

y n s c n

y n s c n

Üye
ben sadece iki örnek verdim, genelleme yapmadım, diğer türban takanlara yorum yapmadım, bi yere çekmeye gerek yok..

Yok,yok.. Ben sana zaten yapıyosun demedim :) Neyse konu dağılmasın daha sonra konuşuruz biz seninle :oke:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bence asıl konu bu kadınlar güzel giyindikleri zaman kendilerini erkeklere beğendirmeye değil de hemcinslerine beğendirmeye çalışıyorlar gibime geliyor:islik

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
bence asıl konu bu kadınlar güzel giyindikleri zaman kendilerini erkeklere beğendirmeye değil de hemcinslerine beğendirmeye çalışıyorlar gibime geliyor:islik
kadınlar diğer kadınlar için giyinirlermiş erkekler için değil :D

Revengeful

Emekli Yönetici
bende sürekli yanıma oturan kızın benim için giyindiğini sanıyordum üüüüüü somuru:
:D

• Beğen
Tepkiler: delrico
greenmile

greenmile

Üye

kesinlikle ben bi kere sormuştum bunu

sokakta bir erkek bir kıza bakıyorsa güzelimdir,ancak bir kız bana bakıyorsa hem güzelim hem kıskanılıyorumdur demişti:ehe

• Beğen
delrico

delrico

Emekli Yönetici

kesinlikle ben bi kere sormuştum bunu

sokakta bir erkek bir kıza bakıyorsa güzelimdir,ancak bir kız bana bakıyorsa hem güzelim hem kıskanılıyorumdur demişti:ehe

aynen kesinlikle sana katılıyorum dostum:naughty:

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Şizofren_

Şizofren_

Üye
    Konu Sahibi
Vay konu nerelere varmış ya. Bu arada iyi bi noktaya değinilmiş evet kadınlar kadınlar için giyiniyor ve birbirlerinin kıyafetlerini ufak detaylarına kadar inceliyorlar. Fakat bu dekolteli, mini veya içini gösteren kıyafetler neden giyerler sorusuna tam bir cevap olmuyor bence.

• Beğen
Tepkiler: delrico ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Vay konu nerelere varmış ya. Bu arada iyi bi noktaya değinilmiş evet kadınlar kadınlar için giyiniyor ve birbirlerinin kıyafetlerini ufak detaylarına kadar inceliyorlar. Fakat bu dekolteli, mini veya içini gösteren kıyafetler neden giyerler sorusuna tam bir cevap olmuyor bence.

beğenilmek için giyerler tabiki

daha önce de örnekledim bunu

kapalı bir kadın istediği kadar güzel olsun albenisi sınırlıdır,ama belli ölçülerde açık giyinen kız her ortamda daha fazla ilgi çeker

• Beğen
delrico

delrico

Emekli Yönetici

neden açık giyindiklerine dair hiçbir fikrim olmadığı için konuya daha değişik yerden girmeye karar verdim:ehe

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_ ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
baba sen nası istersin açık mı kapalı mı?:D

• Beğen

Üst Alt