Kaçırılan 8 Askerimizin Talihsiz Açıklamaları...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worldcild

Üye
simdi iki farklı durum..
1) danısıklı dövüş olayı(ben buna daha cok ınanıyorum)yani askerler pkk yla danısıklı dövüş yapıp akılları sıra hukumetle uzlasma saglamaya calısacklardı..ve dtp olayı falan fazla konusmak ıstemıyorum bu konuda sinirlenıyorum cunku

2) bu ise gercekten esir olma durumları(ben buna ınanamıyorum)ycok zor bi ihtimalle askerler bunları zorla söyler gercekten türk askeri sereflidir...tabi o an ki psikolojide önemli..bide tüm askerle aynı seyi sölüyorlar farkındaysanız..bide 8 asker kacırıldı denılıyor...fakat 4 asker falan konusma yapıyor..nerde diğer 4 asker...bence bu 4 asker masum gercekten asker..diğerleride bu masumları oraya sürükleyen serefsiz pkk ewlatları..
....hersey kurulu bi düzenek işte.anlamak cokda zor deil..ordunun ıcınde o kansızlardan sürüyle var...hersey planlanıp yapılmıs pkk ve onlarla işbirlikçi bi kaç asker tarafından...

--------------- Ekleme ---------------

istedikleri buydu propaganda yapmak ve gayetde iyi yaptılar başarılı oldular. öldürme niyetinde olmadıkları zaten esir almalarından belliydi. örgüt siyasal savaştan sonra psikolojik savaştada bizden bir adım öne geçti. geriye elde kalan TSK. Allah onları korusun. onurumuzu şerefimizi ayaklar altına serdiren hükümetten çokdan umudumuzu kestik tek güvencemiz yaşar paşamız ve mehmetçiklerimiz. arada çıkan 3-5 çürük domates koca devi yıkamaz arkadaşlar, merak etmeyin...

bide arkadasım lütfen tv lerde izlenen seylerle eleştiri yapma lütfen...havuz okadar küçük ve temiz değil...büyük ve içinde bir sürü pislik barındırıyor...sandıgımız kadar kolay olsaydı olay,,simdiye kadar neden temızlenmedi ozaman bu lanet pislik...simdiye kadar olan hükümetleri kim eleştirdi bugüne kadar..ozaman sehit wermıyormuyduk yani...olay cok basit değil öyle bizim tahmin edebileceğimiz kadar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
mevzu değişmiş ama 1 tane bile bırakmadıysalar mevzu aynı
o konu yalandır çünkü askerlerin silahları yakınlarındadır ve buldukları silahları teroristler alırlar ve şarjorleri boşaltırlar. rehin alırken kural şarjoru çıkarmaktır boğuşarak alsa bile kullanamaması için boşaltılır. 2ncisi ise silahlar teoristlerde kalmıştır hiçbir şekilde teslim anında mekanda g3 gözükmedi. ben teslim olacak olsam anlaşmalı olsam sonuna kadar şarjörü boşaltırdım sağa sola. böyle birşeyde herşey hesap edilmiştir. bağlı olduğu birlikleride herşeyi belliediyor zaten.

Lojistik inceleme demiyor sanırım. İşte silahları incelenmiş ve hiçbir mermi yok çıkan ;)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
BU konuşmayı ilk defa gördüm ama bu adamlara diyecek sadece bi söz var ama diyemem!!!!!... :@ :@

worldcild

Üye
BU konuşmayı ilk defa gördüm ama bu adamlara diyecek sadece bi söz var ama diyemem!!!!!... :@ :@

türk askeri olarak düşünme sakın yanı türk askerini kötü bellemeyın sakın burda...işin içinde işler döndüğü apacık ortada işte

enigma

enigma

Üye
sınırötesi harekrti engellemek ve masaya cekmek için yapılan bir kurgu

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
mermi namluda ve şakağına doğrultuluyken insan sevdiklerini ve göremeyeceklerini aklına getiriyor zannedersem o anı yaşamakla alakalı yaşamadan bilinmez Allah(C.C) kimseyi o duruma düşürmesin lakin bu açıklamalar yapılmış!!!! ölüm korkusu dostu düşman düşmanı dost gösterir!!!!

kurt bey

kurt bey

Üye
bide arkadasım lütfen tv lerde izlenen seylerle eleştiri yapma lütfen...havuz okadar küçük ve temiz değil...büyük ve içinde bir sürü pislik barındırıyor...sandıgımız kadar kolay olsaydı olay,,simdiye kadar neden temızlenmedi ozaman bu lanet pislik...simdiye kadar olan hükümetleri kim eleştirdi bugüne kadar..ozaman sehit wermıyormuyduk yani...olay cok basit değil öyle bizim tahmin edebileceğimiz kadar

kardeş a hükümeti b hükümeti ne farkeder illa ayrı ayrı yazmakmı lazım nereye çekersen oraya gider. öncekilerden çokmu farklı sanki şimdikler hepsi aynı.:@

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşlar yorumlara sakin cevaplar gerginligi azaltır...lütfen..

ben PKK sitesinde bir yazı okumuştum...Ve 8 askerimizin söledikleri ordada yazıyordu...Bence vardır Birşey...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt