Kaçırılan 8 Askerimizin Talihsiz Açıklamaları...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Kaçırılan 8 Askerimizin Talihsiz Açıklamaları...
yorumsuz..... :locked:

enigma

enigma

Üye
beni assalar kesseler her türlü işkenceyi yapsalar yine bu cümleleri kullanmazdım. adam gibi yaşamayı değil eline tüfek alıp dağlara çıkan insan benzeri varlıklar onlar. sınır ötesinden elinde silahla gelen bizmiyiz onlarmı? dur teslim ol ihtarına silah sıkan bizmi onlarmı? kendi arkadaşlarına tecavüz edip onları öldüren kullanan bizmi onlar mı? ben şırnakta görev yaptım hiçbir esire adam gibi davranıldığını görmedim. ben odun dalının ucuyla yine karşı koyardım. büyük türkiye cumhuriyetiyle oyun oynayamaz kimse.

researcher

Üye
cok zor bi durum ya....!!!!!

elmyra

Üye
walla sinirimden hepsini izlemedim bile insan işkenceyle bile olsa söylemez ya adamlar ppk eline catışmada esir düştükleri için utanacaklarına bide nerdeyse övüp göklere çıkartıyorlar abi kardeş gibi davranmışlar :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

enigma

enigma

Üye
kardeş gibiyiz diyorlarla o beni deli etti.

elmyra

Üye
bende ona sinirlendim yaa zatennn

enigma

enigma

Üye
aman ya çok kızıyorum çok kızıyorum sonra kendi kendimi yiyorum
çaresiz kalmaktan nefret ediyorum
:bann: :bann:

__Midas__

__Midas__

Üye
çok yazık , babaları anneneleri seyretmesin bunu ,kahırlarından ölürler , 13 arkadaşımı öldürseler yakardım oraları gene böyle sözler sölemezdim,,,

enigma

enigma

Üye
umarım zorla söyletmişlerdir ama daha önceki fotoğraflarıda gördüm adamlar yan gelmiş yatıyor bir elde çay bir elde sigara. insan biraz tedirgin olur. aralarında DTP milletvekillerinden birirnin akrabası varmış öyle söyledi birader

Quattro

Quattro

Üye
Oradaki askerlerin pskolojik durumunu bilemeyiz belki kafalarına silah dayadılar bunları söyletmek için ki (bir kişi hariç oda ramazan yüce)bence öle mecbur söyleyecek yoksa ölecek asker. Bazı yayın organları kaçırılan askerlerin 2-3 ünün sliahından tek kurşun çıkmadığının belirlendiğini söylüyor bu ne demek pkk nıun saldıracağına biliyordu yada onların üyesi. ramazan yüce nin konuşmalarına bir bakın -elimden geldiğince türk ordusundan uzaklaşmaya çalışıcam!!- senin zaten bu kafayla orduya bir yararının olduğunu düşünmüyorum allah bilir sende o teroristlerden bilirsindir.

sonbela

sonbela

Üye
walla bende sinir oldum hatta kendi kendimi yedim ama degişmiyor ki bişii ne yaptılarsa onlara kardeşmiş onlarla kardeş olan bizle kardeş olamaz...!!!

hic1Shey

Üye
onlarla birlikte oraya qideceqime kafama sikarim yine qitmem.!!!

keremerson

keremerson

Üye
işkence görürüm ellerimi ayaklarımı koparttırırım tırnaklarımı çektiririm YİNEDE ONLARI SÖYLEMEMMM !!! şerefsizlerrr bunlaarrr şerefsiiiizzzz

enigma

enigma

Üye
bazı şeyleri içimizden söylememiz daha doğru olacak :D neyin ne olduğunuda tam bilmiyoruz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Askerlerimiz mi dedi birisi?

6'sı DTP Üyesi daha önceden. Ve dağda hiçbir işkenceye maruz kalmıyorlar. Ayrılırken tekrar görüşürüz diyorlar. Bunlar bizim askerimiz mi sizce? :islik

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
6 askerin DTP'li olup olmadığını bilmiyorum ama neden tüm askerlerin görüşlerini almadılar? Ayrıca dikkat çekilecek bir nokta daha var; "bu iş silahla olacak iş değil, bize kardeş gibi davranıyorlar" kelimeleri videoda görüken askerlerin hepsinin ağzından çıkıyor .. Kurguya benziyor.

ouSahin

ouSahin

Üye
o sözleri asla ve asla sölemezdim bizim öle kardeşimiz olamaz olmamalı...

Bence bunları sölemeleri mecburi tutuldu..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
6 askerin DTP'li olup olmadığını bilmiyorum ama neden tüm askerlerin görüşlerini almadılar? Ayrıca dikkat çekilecek bir nokta daha var; "bu iş silahla olacak iş değil, bize kardeş gibi davranıyorlar" kelimeleri videoda görüken askerlerin hepsinin ağzından çıkıyor .. Kurguya benziyor.

Şöyle bir durumda var askerlerin incelenen silahlarından 1 tane dahi mermi çıkmadığı tespit edilmiş. ;)

enigma

enigma

Üye
Şöyle bir durumda var askerlerin incelenen silahlarından 1 tane dahi mermi çıkmadığı tespit edilmiş. ;)

mevzu değişmiş ama 1 tane bile bırakmadıysalar mevzu aynı
o konu yalandır çünkü askerlerin silahları yakınlarındadır ve buldukları silahları teroristler alırlar ve şarjorleri boşaltırlar. rehin alırken kural şarjoru çıkarmaktır boğuşarak alsa bile kullanamaması için boşaltılır. 2ncisi ise silahlar teoristlerde kalmıştır hiçbir şekilde teslim anında mekanda g3 gözükmedi. ben teslim olacak olsam anlaşmalı olsam sonuna kadar şarjörü boşaltırdım sağa sola. böyle birşeyde herşey hesap edilmiştir. bağlı olduğu birlikleride herşeyi belliediyor zaten.

kurt bey

kurt bey

Üye
istedikleri buydu propaganda yapmak ve gayetde iyi yaptılar başarılı oldular. öldürme niyetinde olmadıkları zaten esir almalarından belliydi. örgüt siyasal savaştan sonra psikolojik savaştada bizden bir adım öne geçti. geriye elde kalan TSK. Allah onları korusun. onurumuzu şerefimizi ayaklar altına serdiren hükümetten çokdan umudumuzu kestik tek güvencemiz yaşar paşamız ve mehmetçiklerimiz. arada çıkan 3-5 çürük domates koca devi yıkamaz arkadaşlar, merak etmeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt