Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

rackie balbua

Üye
dendm işe yaradı fakat versiyon kontrol işlemi uzun sürüyor...

Cangele38

Üye
Ya bende timout hatası veriyo en sondan bu neden oluyor beyler

xhusox_94

Üye
herşey tam yolunda gidiyodu enson ceptemsn adresini yazdım orya girmiyor zaman aşımına uğruyor neden

eneter

Üye
***EDİT*** iyi hoşta ***EDİT*** gbi kontör gitti bide 6 saat girdim 1 kontör gitti diyorsun ben 2 dk bile girmedim .... 20 kntor yedi ***EDİT*** ne iştir bu su gibi gitti kontörlerim.

Üslubumuza dikkat edelim.

serdar433

serdar433

Üye
rap ın alahını gönderdim sana

serdemm

Üye
benim tel d600 uzun süredir msn indirmeye çalışıyordum olmuyordu inş.olur çok saolun bilgileriniz için

brl11

Üye
apn ye sadece turkcell mi yazıcaz oturum aç diyorum http bilgisi göndermek istermisiniz diyo evet diyorum bağlantı hatası diyo :S

sebatti

Üye
dediğinin aynısını yaptım bağlantı hatası dio cevap lütfen

mine1

Üye
tele aynen bu sekılde yükledm msnı ama oturum acamıyorum baglantı hatası diyor yardımcı olur musunuz

zekicin

Üye
allah senden razi polsun

delidersim

delidersim

Üye
kardeş bende E900 var yazdığın kod olmuyor.başka bi yüntem biliyormusun...

moosss

Üye
Süper....... Yükleniyooooo

byado01

Üye
ya kardeş bn bütün ayarlari yaptim sürümü kotrol edliyor diyor arkasından baglantı hatası diyo... yardım yardım

hanay

Üye
ya bende hayla bağlantı hatası diyor bi yardım edin be

kurtlar kafesi

Üye
bağlantı hatası giderilmio ne yapabilirim

sirdas_2828

Üye
dediğin olay L 700 içinde geçerlimi ?????????????????????????????????????????????

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
arkadaşım çok teşekkür ederim. sana minnet borçluyum. uzun zamandır yükleyemediğim msn programını yükledim ve kullanıyorum. tşk.ler

sabaha kadar repppp

bide sunu dene bence bu daha guzel

WanLeePasHa

Üye
Kardes Ben Proqrami Yükledim Baglanti Hatasi Verdi Sebeke ayarlarindada Yaptim Hala Sebeke Hatasi Veriyor

alinn

Üye
turkcell de sorunsuz bağlanabilirsiniz vodafonda bağlantı kopabiliyor

kayıt ücreti 2 kontör sonrası 1 kontör

size vermiş olduğum kodu D900i ve E250 de denedim oldu diğer telefonlarda denemedim.
her şeyi yaptım bi tek türkçe ingilizce dediğin yer çıkmıyo. haliyle yükleyemiyorum. bana bi yardımcı olursann sevinirim.

macman

macman

Üye
çok güzel anlatmışsın kardeş emeğine sağlık

Üst Alt