Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

MicheLeNceLo

Üye
Ya ben teLEfoNa msN proqraMı ıNDıreMedım LütfeN yardIMcı oLun tLFnda msn proqraMı yOqq:

--------------- Ekleme ---------------

Ya arkAdasLar benım tLFnda mSN yOk oNu nası ındırCeM kUrcam tLFna bıLemEıdM Nası oLCak

MicheLeNceLo

Üye
kardeşim programı yükledim versiyon kontrol yazıo sonra bağlantı hatası dio..samsung e200 var bende

KARDES MSN PROGRAMINI TLFNA NASIL YUKLEDIN BANADA SOYLERMISIN HIC BI YERDEN YUKLUYEMEDIM TLFNA MSN PROGRAMINI NAsIL OLDUNU BILEMEDIM

merhaba arkadaşlar bağlantı hatası olan arkadaşlar için sorun giderme platformu burda!!!!
Işte:

Samsung için
ceptemsn uygulamasına bağlanmak için aşağıdaki ayarları telefonunuza yapmanız gerekiyor:

1. Ana menü > uygulamalar > java dünyası dizinine girerek ceptemsn uygulamasının üzerine gelin ve "sçnklr" menüsünden "şebeke ayarları"nı seçin.

2. Apn (erişim noktası) seçeneğine internet (turkcell ve avea için) / telsim (telsim için) yazın.

3. Oturum kimliği ve şifre kısımlarını boş bırakın

4. Proxy seçeneğini devre dışı olarak ayarlayın.

5. Yaptığınız ayarları kaydedin.

kardes jawa dunyasından msne gel dıyosunda ben tlfna msn programı yukluyemeıdm nası yuklucem bı solermısın yardımcı ol

darcnex

Üye
arkadaşlar tlf f-480 nası olacak

netekim

Üye
Eboddy yi yükledim ben ve bu kadar bile uğraşmadım...

oflu250

oflu250

Üye
evet arkadaşlar en geçerli yöntem bu kolaylıkla yüklenir kullanılır

metehansamet

Üye
ağa bende e 250 var olmuyor URL adresine yazıyorum site gelmiyor neden aceba yardımcı olabilirmisin :)

devrimile

devrimile

Üye
abi allah razi olsun yükledim açildi lakin baglaninca baglanti hatasi diyor telefon d900i ne yapmaliyim cevap ltfn

lax123

lax123

Üye
samsung s5233 de çalışmadı xD

berk5757

Üye
şu bağlantı hatasını nasıl halledecez yazdığın cümle biraz karışık?... ben vodafoneliyim şimdi APN yerine tam olarak ne yazacam sadece onu söylermisin bana? bilen varsa söylesin lütfen?

gktq09

Üye
çok saol

rido59

rido59

Üye
Çok saolda buna kntr dayanmıyor biliorsun deilmi ayrıca ben msn acamıyorum bu sekilde cunku kişi listesini kaldırmıo xD ama bnn gibi bir suru msn programı var ornein ebuddy onlada acarsın ayrıca cepte msnden daha ii ;)

sefam14

Üye
yüklemek için kontör gerekiyormu

ziyaBEY71

Üye
gardaş bu emeğin için tşkler benim başka bir sorunum var cep ten çektiğim videoları pc de izleyemiyorum yardımcı olurmusun şimdiden çok tşkler

yavuz6732

Üye
APN yerine ne yazacaz yaa :S

rido59

rido59

Üye
eyw. gzl paylaşım ama bnm msn mi acmıor :D kişi listem cok kalabalık oldugu için tlfn donuyor :) emegine saglık :))

mdemirbas36

Üye
Ya benim telefon desteklemiyo diyo ben üyeyim ama bu siteye url yazılacak sidre çıkmyo

awdesdere3

Üye
Url de girmiyor

asi_0020

Üye
arkadaşlar ben yükledim hepsini tarif ettinizgibi yaptım /(YİNEDE BAĞLANTI HATASI DİYOR)(HATTIM VODAFONE /VODAFONDA BAĞLANTI KOPABİLİYOR DEMİŞSSİN AMA BUU HİÇ BAĞLANMIYOR Bİİ YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM...

xmbk

Üye
arkadaş tşkrlr. emegine saglık ama bende açılmıyor dediklerini aynen yaptım. baglantı hatası çıkıyor.

:bilmmarkadaş tşkrlr. emegine saglık ama bende açılmıyor dediklerini aynen yaptım. baglantı hatası çıkıyor.

WERTYUKÖÇ

Üye
L760 için böyle bişi warmı warsa paylaşabilirmiyiz.... Acil lazım!!!!!!!!!!

Üst Alt