e200 de hepsini yaptim fakat baglanmiyor.baglanti hatasi veriyor nedenini bilen var mı?
--------------- Ekleme ---------------
Eger apn ayarlarini yaptiginiz halde baglanti hatasi veriyorsa alin size cozumu.tamamen kendim buldum.kendi telefonumdan anlatayim.telefonun ana menusunun ust kısmında 2 tane sekil var.birincisi telefonumun titresimde ikincisi ise telefonda bellek kartının takılı oldugu anlamına geliyor.fakat 3. sekil eksik.sırf bu yuzden giremiyormussuz.e yada g harfi eksik.yapmanız gereken kontorunuz gitmesin diye soyluyorum tarayıcınızın gecerli profil kısmına girip internet yuklu olmayan bir profil secin.daha sonra internete girin.size hata verecek sebeke yok diyecektir.cıkın.biraz sonrada 3. sekil e harfi gelecektir.(g harfide gelebilir ama bana genelde e harfi geliyor.)sonra doya doya ceptemsn ye girebilir,arkadaslarınızla konusabilirsiniz.En azından ben boyle girdim.
--------------- Ekleme ---------------
Baglantı hatasını yaptım yapmasına ama beyler benimde sizlere sorum olucak.Birileri bana bu programı nasıl kullanıcagımı anlatabilir mi acaba? Bir turlu cevrimici olanlarla konusamıyorum.cevrimici olan birisinin ustune geliyorum scnklr e basamadan yada bastıktan sonra tak gidiyor cevrimdısı olan birisine.yani durdugu yerde durmuyor.asagı yukarı yaparken arada sırada 1er 1er genellikle de 3er 5er hatta bazen 10ar 10ar atlıyor.sunu nasıl 1er 1er atlattıracagız yada nasıl durdugu yerde durucak bu sey.birde bazen girmeye calısırken 1knt gidiyor ama timeout diyip baglanmıyor.bu hatanın cozumunu de bilen birileri var mı? simdiden tessekkurler.