kablo ile internete nasıl girerim cepte!!!pls yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

otoata

otoata

Üye
    Konu Sahibi
kablo ile internete nasıl girerim cepte!!!pls yardım!!
:bilmem::bilmem:Ya arkadaşla ben Benim N70 yada N95 te internete girmek istiyorum PC suite programı yüklü! ve PC vs cep bağlantı kablomda var nasıl bağlanırım bir anlatırmısınız!!!Yada bağlanma imkanı varmı !!önce onu sorayım!!Bluetooth la değil bluetooth cok zor gibi geliyo kablayla bağlanabilirmiyim!!!acaba??????:(:(:bilmem::bilmem::megafon::megafon:

• Beğen
Tepkiler: CNR MOBILE

maxiburak

maxiburak

Üye
kardeş banada lazım bişiy bu ama ben baglanıldıgını biliyorum ben de kablo oldugu halde yapamadım
arkadaşlar cwp yazarsanız sewiniriz

otoata

otoata

Üye
    Konu Sahibi
evetya yardım lütfeen!! bluetooth zor hemde bluetooth cihazı yok!!pc ye takılan onsuz oluyou bilmiyorum ama ben kablolu istiyorum ne olur yardım edin yaa!!

maxiburak

maxiburak

Üye
kardeş ya sabahtan beri deniyorum yapamıyorum yaww

otoata

otoata

Üye
    Konu Sahibi
bende kardeş olmuyo bir türlü nası yapcaz anlamadım kimsede cevap vermio senden benden başka!é!!

akula

akula

Üye
arkadaslar nokianın kendi suitini indirin ve modem ilgili bi dosya daha olacak oradan baglantı ayarları deyip kabloyu secin baglantıları sınama gelecek vs.... deneyince hata veriyorsa kodunu yazın bekliyom

otoata

otoata

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo kardeş PC suite var ama o teli modem olarak Pc yi internete bağlıyo teli değil ok

mservank

mservank

Üye
ben anlamadım şimdi siz bilgisayardan cep telefonunun internetini mi kullanrak ghirmek şistiyosuuz yoksa bilgisayardaki interneti usb ile cepten miş kullkanmak istiyosunuz

ceylan007

ceylan007

Üye
son dediğini istiyolar benim gibi.

akula

akula

Üye
arkadaslar şimdi komik bi durum var pc varken pcnin netiyle cepten internetemi giriceksiniz olay bumudur? buysa bilmiyorum:D kusura bakmayın

otoata

otoata

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar şimdi komik bi durum var pc varken pcnin netiyle cepten internetemi giriceksiniz olay bumudur? buysa bilmiyorum:D kusura bakmayın

ARkadaşım Ben telefona indirmek istediğim birkaç şey var Hem telefondanda msn açabiliyorum açarım Wap a PC den girilmiyo ben telefonumda girmek istiyorum daha eğlenceli Wap da gezeceğim Belki yaa kısaca benim Telden int girmem gerekli nasıl girilir siz onu söyleyin pcden cepemi cepten pc yemi PC varken ceptenmi gireceksin demekle olmuyo adam gibi soru sorduk cevap verecekseniz verin ermeyecekseniz susun veya cevap yazın ama alay etmeyin 3 kişi de bunu arıyo bulamıyo bir yazsanız ölürmüsünüz !!!!Sinirlerim boşaldı yaaa bulun artık şunu bizim işimiz cepten internette !!!

keremerson

keremerson

Üye
ARkadaşım Ben telefona indirmek istediğim birkaç şey var Hem telefondanda msn açabiliyorum açarım Wap a PC den girilmiyo ben telefonumda girmek istiyorum daha eğlenceli Wap da gezeceğim Belki yaa kısaca benim Telden int girmem gerekli nasıl girilir siz onu söyleyin pcden cepemi cepten pc yemi PC varken ceptenmi gireceksin demekle olmuyo adam gibi soru sorduk cevap verecekseniz verin ermeyecekseniz susun veya cevap yazın ama alay etmeyin 3 kişi de bunu arıyo bulamıyo bir yazsanız ölürmüsünüz !!!!Sinirlerim boşaldı yaaa bulun artık şunu bizim işimiz cepten internette !!!
Bilen warsa elbet sorunun cevabını verecektir.. Sinir stres yapmanın alemi yok :nono:

We ayrıca kimse senin sorunun cevabını bulmak zorunda deil.. Buna bağlı olarak lütfen isteklerimizde biraz daha kibar ve nazik olalım. :oke:

akula

akula

Üye
arkadasım senin istedigin gibi kabloya vss.... gerek yok sen pc den wap a giren programlar var
not: önce derdini anlatmayı ögren ve biras kibar ol ki ben bu stede bi cok kişiye özel msj gönderip yol gösteren biriyim :)

tutasste

Üye
aynı şey bana da lazım :)
cepten wap sitelerine giricem, neler var neler yok bakacağım.
biraz merak diyelim. turkcell e kontör yedirmeye niyetim yok.
istediğimiz şey, adsl'imiz ile, cep telefonundan internete girmek, bluetooth ile var ama bizde bluetooth yok usb kablosu var. Bu zımbırtıda nasıl oluyor?

otoata

otoata

Üye
    Konu Sahibi
Bilen warsa elbet sorunun cevabını verecektir.. Sinir stres yapmanın alemi yok :nono:

We ayrıca kimse senin sorunun cevabını bulmak zorunda deil.. Buna bağlı olarak lütfen isteklerimizde biraz daha kibar ve nazik olalım. :oke:
YA bulmasını zorla istemiyorum kibarca istiyoruz adam dalga geçiyo o sinirime gitti bulamadıysan ya doğru düzgün cevap yaz ya hiç yazma !! yalanmı söylüyorum 3 kişi bunu arıyor düzgünce sordun adam alay ediyo ama yani asl cevap yazanlar biraz dikkat edsin!

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım senin istedigin gibi kabloya vss.... gerek yok sen pc den wap a giren programlar var
not: önce derdini anlatmayı ögren ve biras kibar ol ki ben bu stede bi cok kişiye özel msj gönderip yol gösteren biriyim :)
tutasse arkadaşla 44 oldu ya biliyorum pc den wap a girmeyi senin özellerle yol göstermeni istemiyorum ya düzgünce sordum arkadaşlar ben kabloyla cep ten nasıl internete girerim diye sende alay ediyosun ben alayı seven biri değilim hele düzgün bir istekden sonra hiç sevmem incittiysem özür dilerim ama alay etmen gerekmiyordu

--------------- Ekleme ---------------

:bilmem::bilmem:Ya arkadaşla ben Benim N70 yada N95 te internete girmek istiyorum PC suite programı yüklü! ve PC vs cep bağlantı kablomda var nasıl bağlanırım bir anlatırmısınız!!!Yada bağlanma imkanı varmı !!önce onu sorayım!!Bluetooth la değil bluetooth cok zor gibi geliyo kablayla bağlanabilirmiyim!!!acaba??????:(:(:bilmem::bilmem::megafon::megafon:
bunun neresi kibar değil!

akula

akula

Üye

dostum soruyu böyle sorarsan pcden girceni anlarız neden yakınlarında normal tel yok veya yolda felan kullancan sanırız
ama soruyu pc deki neti telden kullancam dersen iş degişir ekledigim dosyada pcye kur bir dene ben 3 yıldır kullanmadıgım için hangisi oldugunu hatırlayamadım hepsi Wap Broswerlerdir

not: ben kimseyle dalga geçmem cevap vermemin nedeni boşuna bekleme diye dir

mert469

Üye
bana da lazım

akula

akula

Üye
boster yazan yere tıkla indir o zaman

happymete

Üye
arkdaşım teşekkürler ama gönderdigin link ölmüi ya yenileye bilirmisin lütfen

degerli43

degerli43

Üye
Pc suitede Internet'e Bağlan diye bi seçenek var. Oraya girin. En üstteki sırada. Öyle deneyin

Üst Alt