gomancele
Üye
E71 internet sorunu acil yardim lütfen ne yaptiysam olmadı...
Arkadaşlar Telefonum e71 ve guncel sürüm yüklüdür. Telefonla internete bağlanmaya çalışıyorum usb yada bluetooth farketmiyor internete balandıktan 2 dk sonra net gidiyor hatta bu yazıyıda o 2 dk lik arada oluşturdum
alınan veride hiçbir hareketlilik yok sadece gönderilende hafif bir veri akışı var ... Pc suite ile giriyorum nete bağlantıları yonette kablo , bluetooth ve seri bağlantı kablosu seçilmiş durumda . Ayrıca pc suitteden bağlan dedikten sonra one touch access zaten şöyle bir hata veriyor = "PC SUİTE ,SİSTEMİNİZİN MODEM KULLANIMINDA DÜZGÜN ÇALIŞMAYABİLECEĞİNİ ALĞILADI. GEREKEN HIZLI ONARIMI BURADAN YÜKLEYİN DİYOR " ve şu linki veriyor =
[/h] Ve ayrıca arkadaşlar nokia pc suite ve windows yardım merkezinin yapmamı soylediği seylerin hepsini yaptım ama birşey değişmedi 
alınan veride hiçbir hareketlilik yok sadece gönderilende hafif bir veri akışı var ... Pc suite ile giriyorum nete bağlantıları yonette kablo , bluetooth ve seri bağlantı kablosu seçilmiş durumda . Ayrıca pc suitteden bağlan dedikten sonra one touch access zaten şöyle bir hata veriyor = "PC SUİTE ,SİSTEMİNİZİN MODEM KULLANIMINDA DÜZGÜN ÇALIŞMAYABİLECEĞİNİ ALĞILADI. GEREKEN HIZLI ONARIMI BURADAN YÜKLEYİN DİYOR " ve şu linki veriyor =
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
açılan linkte gördüğünüz gibi "[h=1]Bir aygıtın Windows XP tabanlı bir bilgisayara bağlanmak için bir seri için USB dönüştürücü kullanın, aygıtın bilgisayardan veri transferi beklenenden daha yavaş olur " diye bişey çıkıyor . Ayrıca elimin altında internet olmadığı için nettende araştıramadım bilgisi olan varsa yardimları için çok minnettar olurum . Şimdiden sağolun arkadaşlar. Kolay gelsin
[/h] Ve ayrıca arkadaşlar nokia pc suite ve windows yardım merkezinin yapmamı soylediği seylerin hepsini yaptım ama birşey değişmedi 
Nokia Ovi Suite i denedin mi?