telefonu pc suite üzerinden bluetooth kullanarak modem olarak kullanamıyorum. yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
telefonu pc suite üzerinden bluetooth kullanarak modem olarak kullanamıyorum. yardım...
arkadaşlar bilgisayarımda pc suite 7.1 var. elimde üç tane telefon var n70, 5800, 6300. bu telefonların hepsini de daha önce belki bi kaç hafta önce bluetooth aracılığı ile pc suite programından internete bağlan seçeneğini kullanarak modem olarak bağladım internete sorunsuz girdim. fakat bir haftadır nedendir bilmiyorum bu üç telefondan hiç birini de bluetootr üzerinden modem olarak bağlayamıyorum. pc suite'e bağlıyorum telefonları. fakat internete bağlan deyince malum on saniye geçiyor ya hemen bağlantı kesildi diyor, ya telefon bağlı değil diyor yada başkası tarafından kullanılıyor deyip bağlantı kurmuyor. ama telefonu kablo ile bağlayınca sorun olmuyor. ben bluetooth kullanmak zorundayım. lütfen sorun neden kaynaklanıyor çözüm ne bildirirseniz çok sevinirim gerçekten beni çileden çıkardı bu. şimdiden Allah razı olsun...

celibar

celibar

Üye
telefonun birine format atıp dene olmadı aşağıdaki yöntemi deneyin.pc suit programını kaldırıp yeniden kur yada ovi suit programı ile dene.
# Eğer nokia pc suit kullanıyorsanız bence hemen terk edin ve
telefonunuzu kullandığınız işletim sistemine ( xp, vista win7) modem
olarak tanımlayın . Cep telefonunuzu modem olarak şöyle tanıtın: 1. Windows 7 Kullanıcıları İçin: Başlat> denetim masası>ağ ve paylaşım merkezi> yeni bir bağlantı veya ağ kurun> çevirmeli bağlantı kur> ileri tıkla bundan sonra telefonunuz modem olarak
görülecektir. çevirmeli telefon numarası olarak *99# gir kullanıcı adı olarak vodafone şifreyi boş bırak. hepsi bu kadar. 2. Windows Xp İçin: Ağ bağlantıları> özellikler> yeni bağlantı> çevirmeli bağlantı yukarıda olduğu gibi çevirmeli telefon numarasına *99# gir kullanıcı adı vodafone diğer haneleri boş bırak.
Kaynak
www.maxicep.com/vodafone-destek-sor...avsiyeler-guncelleme-10-12-2010-a-427197.html

moquzhan

Üye
sa Hocam Telefonunun bluetooth bölümüne gir eşleşmiş cihazların hepsini kaldır Ondan dolayı kaynaklanıyor. ( Eğer eşleştiysen sadece pc kalsın diğerlerinin hepsini yetkisiz olarak ata )

birdman176

Üye
işte iş bilenlik budur çok teşekkür ediyorum

Üst Alt