K750iyi Ve Diger Sonyericssonu Bilgisayarda Yönet ( Türkçe Dil Destegi)

Sponsorlu Bağlantılar

C@N

C@N

Üye
saol dostum aslında cok işime yarıycak

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
indirme linki düzeltilmiştir...

ben_daha_yeniyim

Üye
emegıne saglık

mehmetserdal

Üye
kardeş süpersin

Exalans

Exalans

Üye
dostum sağol ama p900 ve p910a olmadı

mustafacimdeli

Üye
sağol ya çok güzel bir şey

hope_umit

Üye
kardeş saol güzel bir programa benziyor. şahsen ben daha çok uygulama nerelerden bulabilirim o konuda yardımcı olusanız sevinirim

scorbit

Üye
teşekkürler kardeş. program mükemmel. ben 810i de kullanıyorum...

gokmena

gokmena

Üye
Arkadaşlar ben bu program karşısında gerçekten şok oldum yaa. Piskopat bi program. Telefonda ki kurulmuş java uygulamaları ve programları bile bilgisayara kopyalayabiliyorum. Belki inanmayacaksınız ama ben böyle bi programı developer.sonyericsson un sitesinde bulmuştum 74 mb tı ve bu programın da çalışabilmesi için bilgisayarda 49 mb lık "j2sdk-1_4_2_13-windows-i586-p" (java) yüklü olması gerekiyordu. 2.19 mb lık programla bu işi yapabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi..

Gerçekten çok teşekkür ederim!!:good:

mustang61

mustang61

Üye
saolasın dostum valla guzel oldu

karakartal_42

karakartal_42

Üye
müthiş bi program çok teşekkürler

Exalans

Exalans

Üye
dosyalar bölümünde en son sürümü ekli

efe_-_22

Üye
dostum program gercekten cok guzel ve kullanıslı yalnız bırtek eksıgı var sanırım yada ben yapamadım yapılan aramaları bılgısayardan gorebılıyoruz ama konusmayı bılgısayarın mıkrofonundan yapabılıyormuyuz ve duyabılıyormuyuz... ama yınede program cok guzel bunu bızımle paylastıgın ıcın tesekkurler

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
evet mikrofondan olmuyor

Maxici2

Maxici2

Üye
SAOL ABİ :ehe

ceng576

ceng576

Üye
saol da bunu nasıl yapcaz bide anlatsan

muco10

Üye
valla daha yeni buldum çok arıyordum inşallah
işime yarar

atakan55

Üye
teşekkür ederim sonyericsson orjinal pc suite yi pc den kaldırdım.baş ka birşey söylemeye gerek yok herhalde

akin2003

Üye
çok teşekkür ederim çok güzel bir proğram pc suit ten daha iyi ve kasmadan çalışıyor eline sağlık

ysn_matador

Üye
ya konuyla alakasız olcak ama k750i ye 3 boyutlu oyunu nasıl yükleyeceğiz LÜTFEN YARDIM!!!!!!!!

Üst Alt