K750i olan herkes baksın Dikkat!

Sponsorlu Bağlantılar

firecreative

firecreative

Üye
öyle bişey yoltur arkadaşım arkadaşın seni keklemiştir

HaytoACTION

Üye
arkadaşım şu sıraya göre yap:önce sesini yükseltmek istediğin şarkıyı seç daha sonra küçült de we menüden zil sesi ayarlarına gir ondan sonra dinlediğin müziği zil sesi yap we sonra zil sesi ayarlarına gel iki kere # bas sonra ses'e bak:D

durak_2255

Üye
arkadaşalar sağ yıldız+2 sol yıldız+sol yıldız sesi yükseliyor arkadaşlar ana donanımdan..4.sayfada açıkladım altına bir hıyarın biri yok öyle bişey saçma sapan bilinçsiz konuşmayın diye yorum yapmış..yanımda olcakki onun gözüne sokacan sesi çıktıysa telefonu...böyle insanlara laf anlatmak inanki zor..

esinti-03

Üye
öyle bişey yok boşuna uğraşma arkadaşın seni kandımış:nono:

Silent Assassin

Silent Assassin

Üye
ekolayzır yapmıştır arkadaş bence yoksa şifreyle mifreyle olmaz..:)

raynlife

raynlife

Üye
saol ya öle arkadaşmöı olur

kisacafd

kisacafd

Üye
olmaz olamaz imkansız.....

hasan21

Üye
kardeşim kesin ekolayzırıyla oynamış

ihsanaydur

Üye
bu kod olayı samsunglar için var ama ericson için olmadığını biliyorum

hakif

Üye
ya seni kandırmış o arkadaşınn

tns123

tns123

Üye
emin miisin sen böle yapınca daha çok ses çıktığına :S

hasandede93

Üye
o kod değil arkadasım. simdi dediklerimi yapın. yukarı tusuna basarak mp3 player'a girin. bir sarkı calmaya baslayın ve ekolayzır ayarlarının hepsini en yukarı kadar dayayım. sonra geri tusu ile mp3 player'ı kapatın. sonrada ana ekranda yine yukarı tusuna basıp mp3 player'a girin. bu seferde sarkıyı baslatmadan megabass'ı secin. sonra parcayı baslatın. işte size yuksek ses. bu kadar yaa ne ugrasıyorsunuz... hadi kolay gelsin!!!! ;)
oldu walla :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ekolayzer i açmıştır

yenihacker

yenihacker

Üye
arkadaşın dedigi birin ci yontem 2 ci si ise zil sesinden calmak istedigini sec ve zil sesi seviyesine gel ac * * yap calarken kısa yoldan medıyaya gir sesi farkedersin ben deni onm hoporler falan patlamıyo zarraı yok.........arkadaşında bunu yapmıştır

akten3434

Üye
Arkadaşım kodu war o işin .Bilip bilmeden konuşmayın milleti kandırmayın...

kanaryaceyhun

Üye
arkdasın ayar yapmıs ıste ama sana

kaganfb23

kaganfb23

Üye
öyle bişey yoktur ama cagataybasın dediği doğru

keltoss

Üye
söyleyin o kodu yaa

EroL

EroL

Emekli Yönetici
arkadaşlar k750i zaten sınırda çalıyo biraz daha ses yükselse cızırdayacak.ben en son seste dinlerken bile cızırdıyo önemli olan net ses vermesi, eğer sesim çok cıksın diyosanız, müziğin sesini movie maker de yükseltin yükseltebildiğiniz kadar kaydedin mp3 e çevirip atın telefonunuza.ama patlar yani canınız sıkılır boş yere. illa ses yüksek çıksın diosanız dediğimi yapın.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Böyle bişeyin olması imkansız.
Samsung mu bu telefonlar.sadece acoustic atarsan arttığını bilmiyo musun kardeşim sen.
Sana öyle gelmiştir.
Neden söylemiyor peki o kodu.?
Yok ta ondan.takma kafana.

Üst Alt