K750i olan herkes baksın Dikkat!

Sponsorlu Bağlantılar

cedriq

Üye
sanmıyorum boyle bir sifrenın olması ekolayzır ayrlarıyla oynamıstır

emrezorlu

emrezorlu

Üye
hiç sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ama keşke olsaymış güzel olurmuş.:pro:

sniperali

Üye
yav arkiler herkese slm
ben de k750 kullanıorum ama e900 ümde var e ama onun sesi çıkmıo ne yapmalıyım bi yardım eli uzatın bea

_huzeyfe_

Üye
saolun çok teşekkürler

R63

Üye
kardeş k750 de öle bişe yok ama samsungda var samsuga yaparsanda yaptına pişman olursun çok kötü ses çıkarıyor bide k750 sesi vızıltı diyrn arkadaş Sony büyük bir ses firması unutma teknolojisi kimsede yok

lift

lift

Üye
yok arkadaşlar öyle bişi var ama S.E da olduğunu bilmiyodum. ama nokıa ve samsung da oluyo

islam61

Üye
arkadasına selamımı sole

klebinho

Üye
arkadaşlar k750ide media playerde ekolayzıra girin ordan manuele tıklayın ayarlarsınız ama hoparlörü 2günde bitirir:D

esmael

Üye
sağol

erhanmehmet

erhanmehmet

Üye
bencede yoktur

apo50

Üye
arkadaşlar sony ericsson da öle bi kod olmadığı doğru olabilir. ancak telefona bazı yazılımlar yükleyerek ses seviyesi 3 iken 8 miş gibi çıkabiliyor. bunun için programlar var. bunların yüklenmesi gerekiyor ilk önce bilgisayara sonra da bu program yardımıyla telefona yüklenebiliyor. bunu benim bir arkadaşım yaptı ve memnun. sınıftaki gürültüye rağmen ses mükemmel çıkıyo. ayrıca dikkatli olun hoparlörler partlayabilir. tabi bunun da çözümleri var :D inşallah bi daha daha iyi araştırırsınız.

atilla3530

Üye
olmaz öyle bişey arkadaşlar

fffsss

Üye
arkadaşlar bence bu ses işiyle uğraşmayın ben bunu çok yerde aradım bir sürü foruma üye oldum bir sürü yazı okudum ama malesef böyle bişey yok hatta sony ericcson şirket yetkilisinin ağzından bir makale bile okumuştum;
yetkili ürünlerinde böyle birşey olmadığını ve şirketlerin bu konularda şöyle bir huyunun olduğundan bahsediyordu:
''şirketler böyle ilginç özellikli ürünler ürettikleri zaman kendi elemanları aracılığı ile forumlara yayarlar ve büyük forumlardan başlayarak bu ilginçliklerin tüm dünyaya bu yolla yayılmasını sağlarlar bunun amacıda üründe gizem yaratmak olduğu....''
bence daha fazla uzamaması gerekiyor

erhanmehmet

erhanmehmet

Üye
arkadaşın seni kandırmış

cvbnmö

Üye
arkadasım ben pc de bi program kulanıom mp3 sensini 2 ye katlanıo onu kullanabilir 105.9 db yapıo sesi ole yapmış olablir belki programın adı mp3gain

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Cagatay Basın Dediği Doğru Bende Öyle Yapıyorum;)

docka_58

Üye
ewet oluyor arkadaşlar benim arkadaşım da samsung e250 ye kod yazıo ve sesi iki katına çıkıo

manga140

manga140

Üye
Bencede Yoktur yaa Öyle bişi Arkadaşın senin tel e bişi yapmş sanırım :D

ex1958

Üye
dostum telefonun ekolayzırını açmıştır
o dediğin şekil bişi olmaması lazım

west_advisory

west_advisory

Üye
sacmalıkkk