K750i olan herkes baksın Dikkat!

Sponsorlu Bağlantılar

emre96

emre96

Üye
arkadaşım onu eqolazier ayarlaarından ayarlamış olabilir :)

cobra_R

cobra_R

Üye
o kod değil arkadasım. simdi dediklerimi yapın. yukarı tusuna basarak mp3 player'a girin. bir sarkı calmaya baslayın ve ekolayzır ayarlarının hepsini en yukarı kadar dayayım. sonra geri tusu ile mp3 player'ı kapatın. sonrada ana ekranda yine yukarı tusuna basıp mp3 player'a girin. bu seferde sarkıyı baslatmadan megabass'ı secin. sonra parcayı baslatın. işte size yuksek ses. bu kadar yaa ne ugrasıyorsunuz... hadi kolay gelsin!!!! ;)
bunu bir türlü yapamadım.
benım eko zaten . dediklerini yapıyorum sonra cıkıyorum tekrar media ya gelıyorum sarkıyı calmadan önce eko ya gelıyorum ama orada mega bass ı secmek için öncekı ayarlara basmak gerekıyo onu sectiğimdede direk mega bass tan devam ediyor daha sessiz bir şekilde.
cvp bekliyorum...

SlashGun

SlashGun

Üye
Senin arkadaş bilmeden Hoparlörlerin canına okumuştur, bence :d öyle düşünüyorum açıkcası.

karal kara

Üye
Arkadaşım bak telden ayarlara giriosun ve orada sağa tıkla ve sesi ayarlamaya gir ve 0 . 8 bas ses süper çıkıo oradan

davut562

Üye
ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR HOPARLÖR YİYENE KADAR SESİ YÜKSELTİLİYOR TÜM ERİCCSON LARIN BİRADER Sİ ZGERİ KALMIŞSINIZ TEKNOLOJİ AÇISIN DAN :kop:

vmpr

vmpr

Üye

ses yükseltmek vs. için burası süper

trhon1903

Üye
senin arkadaşının arkadaşı seni kandırıyo olmasın sakın yanlışlıkla . Sen Bİ :hmmm bunu

davut562

Üye
yıldız kare 12kare21465645267455kare

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
varsa öle bişi bende yapayım ya

forever_sahin

Üye
laaaa getttttt =))))

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Elinde sağlam k750i olan varmı ben doyamadım o telefona 3 yıl kullandım elimde parçalandı. Çok memnundum onun gibi telefon görmedim az yıpratılmış elinde olan varsa bir iletişime geçelim ben tekrardan kullanmak istiyorum onu.

genix

Üye
ben K750i mi W800i ye flaslattım sonrasında telefonumun kişiselleştirme mevzularına giriş yaptım.
Kamera ile oynamanızı tavsiye etmem.
Ama ses ayarının.. size şöyle söyleyeyim kullanan bilir;

Nokia 6233 ile yarışabilecek kadar yükselttiğimi hatta bu sesten çoğu zaman rahatsız olduğumu söyleyebilirim. Sadece size uyan acustic ayarlarını kullanmanızı öneririm. Bendeki ayar sesi boğmuyor, cızırtı yapmıyor üzerine yeni acustic yüklemeyeli 1 sene oldu ama bu forumdada gördüğüm Orochi arkadaşımın acustik ayarlarından birini kullandığımı hatırlıyorum. ses minimum 1,5 katı yükseldi K750 ye nazaran 2 katı diyebilirim ....

koray688

Üye
:kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu::kotu:

kalkan3434

Üye
Sony ericssonu samsung sanmayın yaw :D

Üst Alt