K750i olan herkes baksın Dikkat!

Sponsorlu Bağlantılar

labirentt

Üye
yaw bi kere ses çok yüksek bi o kadar daha olursa bilmiyorum artık gerisini :)

myekstra

Üye
ya siz taş devrindemi yaşıyorsunuz acoustick atın ses yükselirrrr ama kalite düşer ok arkidişlerim benim biraz uyanın

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
Ya zaten öyle bişi yoktur mp3 yükseltme programı var bencede ondan yükseltmiş....
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

sertac2

Üye
yok öyle şeyy.aldanma evlat

mcan12

mcan12

Üye
arkadaşım bende de k750i var senin arki ekolayzırını açmıştır
ve ayrıca arkadaşlar ses yükseeltmek için başka bir yol var
medya playerden açın müziği medya playeri küçültün zil seslerinden aynı müzüğü seçip ses seviyesi 8 den açın ses muhteşem ötesi oluyo

kisacafd

kisacafd

Üye
bencede olmaz arkadaşım daha yeni duyuyorum vallaha..

AKREPs73

Üye
Hakkat öle Bişi Varmıs Vallla Kod Yazıorlar Ses Yukseluuor K750i Kod Varsa Baanda Illetırmsınzz Daha Da Yukseltecemm

General_YMR

General_YMR

Üye
Olabilirde.Ama zor gibi gözüküyor :)

devastator

Üye
yoktur öle bişey ya hem k750 de eko full yapınca ses manyak çıkıor. dhada fazla çıkartmaya gerek yok bence

Mr_SarDaNya

Mr_SarDaNya

Üye
bende bu olayı samsunglarda duydum bır yanlsın olmalı

felix01

felix01

Üye
öyle birşe olmaz dostum ya ben bir ara servis ayarlarından bişeyler yapmaya çalıştım bir çubuk bile yükselttiğimde ses bozuluyor....

sözün kısası olmaz...

00cokre

Üye
arkadaşlar k750i m var ama telefonuma başka hat takınca kilit kodu istiyor 0000 .12345 00000000 . ne aklıma gelirse yazdım ama açamadım bi yardımcı oluverin bie

xfırtınax

Üye
hadebe oraddan:box

lazyboy

lazyboy

Üye
yaw ole bişi olması ımkansızzz oumu ole şey be yaw cook sacma :D :D :d

nightdragon35

nightdragon35

Üye
böyle birşey yok kardesim.kandırmıslar seni.ses yükseltme olayı ancak bir telefoncu tarafından ve birgisayar yardımı ile yapılabilir.lütfen artık inanmayın bu ses yükseltme sacmalıgına

POLATLI

Üye
kanka senınle ııyı kafa bulmuslar.

danyal

Üye
o kod değil arkadasım. simdi dediklerimi yapın. yukarı tusuna basarak mp3 player'a girin. bir sarkı calmaya baslayın ve ekolayzır ayarlarının hepsini en yukarı kadar dayayım. sonra geri tusu ile mp3 player'ı kapatın. sonrada ana ekranda yine yukarı tusuna basıp mp3 player'a girin. bu seferde sarkıyı baslatmadan megabass'ı secin. sonra parcayı baslatın. işte size yuksek ses. bu kadar yaa ne ugrasıyorsunuz... hadi kolay gelsin!!!! ;)

saçma ve alakası bile yok.. megabassı seçince normal megabass ayarına geçiyor önceki yaptığın geçersiz hale geliyor..:sn:

KarakayA67

:oke: bencede :D bı ıse yaramıo faso fıso hepsı orcınal sesı daha ıyı hem kardesım dısarı ses vermesını ıstıosanız gıdın babalar gibi para bayılın baska tel alın ya 3 kurusluk telden neler beklıosunuz yazık gunah ya :D

durak_2255

Üye
evet arkadaşlar keklememiş böyle bişey var..nerde diyeceksiniz tabi..bir çok kişiler biliyor zaten..bilmeyenler için tekrar yazıyorum kodu......................
önce..menü>ayarlar>genel>kısayolllar menüsünden joystick tuşunun sağ ve sol yönlerindeki aktiflerini kaldırın..sonra burdan çıktın sonra şu kodu yazın..
....................1 defa joystick sağ 1 defa yıldız tuşuna bas.... 2 defa joystick sol 1 defa yıldız tuşuna bas... 1 defa joystick sol 1 defa yıldız tuşuna bas.......................

yani bu ericsonlarda gizli menüdür..karşınıza servis terslerinden hapörlere ulaşarak sesi yükseltirebilirsiniz..

önemli bir not arkadaşlar fazla yükseltmeyin haporlörünüz patlayabilir benden söylemesi.....

niganida

Üye
kardeşim bilgiiz bilgisiz konuşuyosunuz gizli menüden sadece telefon donanımlarının çalışma durmunu kontrol ediyosun yani binevi kontrol mekanizması sağ yıldız sol sol yıldız sol yıldız gülünç duruma düşmeyin önce bi kendiniz inceleyinde sonra sesi fazla açmayın hoparlör patlıyo diyin sen onu yükselttiğini sanıyosun ya ordan çıktıktan sora bidaha gir bakalım ses seviyesi nerde:D

Üst Alt