k750i de film izleme s orunu

Sponsorlu Bağlantılar

arifkarakurt

Üye
    Konu Sahibi
k750i de film izleme s orunu
arkadaslar bende k750 i var ama birtürlü film seyredemiyorum mp4 film izlemede sorun yaşıyoırum.mgbaytı az olan filmleri seyredeiyorum ama uzun boyutlu filmleri seyredemiyorum filmi actıgım zaman dinleme baslatamıyor deniyor ve film kapanıyor bu konuda yardımınızı bekliyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Hafızadan dolayı yapıyordur muhtemelen, mp4 filmler boyut ve çözünürlük olarak büyük oldugundan sistem bellei ile işlemcisini daha cok harcarlar sizin telefon için belirlenmis klasik format .3gp dolayısı ile sorun yaşamak istemiyorum diyorsan, elindeki videoları 3gp ye çevirip deneyebilirsin

Çeviriciler Cep İçin PC Programları bölümünde mevcut.

arifkarakurt

Üye
    Konu Sahibi
arkadas sen iyi anlat saolda ben zaten 3 gp formatında filmi atıyom gösteriyor mp4 film seyredmiyom .saol dediğin gibi olabilir işlemciden kaynaklı olabilir. sana şunu söyledim o zaman 700 mbtlık bir filmi mp4 yaptıgım zaman yarıya düşüyor 176x144 yaptıgım zaman yani bunu seyredemiyorum. peki sen film izleme olayını hiç denedini yani 300 , 150 , 200 mb film seyredebildinmi onu srum sana saol paylasımın için

youngprogrammer

Üye
evet bencede videonun çözünürlüü veya fbs i telefonun kapasitesinin üstündedir

uguremir

Üye
maxicep zaten total video converter var onu indirebilirsin ordan da 3gp ye çevirebilirsin

erkan_sengun

erkan_sengun

Üye
merhabalar. 3gp ye çevirsen bile ekran boyutunu 176x144 yapmassan sadece sesini duyarsın görüntüyü izleyemessin.

devastator

Üye
ben tokyo drifti n 2 cd sini 3gp ye çevirip atım gayet güzel izleniyor toplamdada 120 mb bişi etti

asicetin

asicetin

Üye
arkadsım sen hemen total video converter perogramını indir ve oradan cep bölümünden sony erricson bölümü var ordanda k750 ye gel çevirsin at telefonuna izle bukadar:)

c_yangoz

c_yangoz

Üye
.3gp yi at çalışır

masumruk

masumruk

Üye
bilmiyorum ama, telefondan film izlemek çokda zevkli bişey değil. bi süre sonra sıkıyor. birde siz 120-130 MB filmlerden bahsediyorsunuz. gözlerinize yazık yau :)

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
çözünürlüğü yüksekse bu hatayı verir

erhan 21

Üye
ya bende k750i var ama bi türlü video izleyemiyorum ne yapabilirim?

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
arkadaşlar bende S-e W910İ war 400mb lık 2saat 10 dakkalık matrix roaleded i atıyorum izlenio fakat hızlı sahnelerde ses ileri gidiyor görüntü geride kalıyor mp4 formatında 3gp formatında sorun yok ama görüntü rezalet bu yüzden mp4 frmatında izliyorum hafızamn1 gb acaba 4 gb alsam sorun ortadan kalkarmı kalkarsa paraya kıyıp 4 gb sony orjinal hafıza kartı alcam şimdiden çok saolun

salihcan39

Üye
k750i bende de bilgisayarı açamadığım için dizileri telefona atıp izliyorum nasıl diyeceksiniz POCKETDİVXENCODER die bir program war ilk önce bunu açıp alt yazı ile birlikte dizi ya da filmi codekliyoruz(yapamayan olursa yazsın) sonra oluşan dosyayı TOTALVİDEOCONVERTER programı ile sony ericcsson modeline uygun bir şekilde tekrar codekliyoruz biraz uzun bir iş ama kesinlikle işe yarıyor.niye böyle 2 programla çalışıoruz çnkü TOTALVİDEOCONVERTER alt yazı gömmüyor ben bunu çok araştırdım en hızlı alt yazı gömen program ilk verdiğim POCKETDİVXENCODER.Alt yazılar her şey çok net rahatlıkla izleyebilirsiniz.yapamayan olursa MSN ADRES : [email protected]