K750i de Çok sesli ve net müzik mi dinlemek istiosun gel ;)

Sponsorlu Bağlantılar

tr_karizma_54

Üye
ya arkadaşlar size tek bişr şey söyliym acoustic yüklemeden hiç bi verim alamzsınız telefonunuzdan

sardesli

Üye
teşekkür ederim

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

TuRaBReK

TuRaBReK

Üye
w810i dede oluyo kardeş saol :)

--------------- Ekleme ---------------

ama walkman olduu içn pek bi fark olmuo ....:)

kartaladana

kartaladana

Üye
bende yıllardır kullanıyorum sıze bı bılgı de benden ZIL SEVIYESI 8 DEYKEN MUZIK CALARKEN KISAYOL DUMESI YANI JOYISTIGIN UZERINDEKI TUSA TIKLAYIN AMA ONCE KISAYOL OLARAK ORAYA MEDYA OYNATICIYI EKLEYIN ZIL SEVIYESINDEKI MUZIK CALARKEN KISAYOL TUSUNA BASIN ORDA MEDYA OYNATICIYI ACIN MUZIK DAHA FAZLA CIKAR TV LI TELEFONLARIN SESIYLE YARISIR BOYUTTA

arikan_belalim

arikan_belalim

Üye
abii saolasın paylaşım içinde bunu artık bütün dünya biliyo ya ne gerek warr
farklı konularda yardım wermeye çalışın zaten kendi sesi yetiyo bizee beş artı bir gibi telefon zaten

halil_15

halil_15

Üye
teşekkür ederim ama sen daha öncedende biliyordum hoparlör patlar felan hikaye yaklaşık bir yıldır o yöntemle müzik dinliyorum

RS-2144

RS-2144

Üye
tşkkr... bu şekilde, mp3 sesinin yüksek çıktığı doğru ama dur,başlat olayı nolcak, kullanılabilir bi mp3 player yok mu kd player dışında

42infaz42

Üye
Arkadaşlar denemeyin benim hoparlör patladı ama yenisini aldım resimdeki çok mütiş ses çıkarıyo...

ouzqan

ouzqan

Üye
mps 60 almışsın hayırlı uğurlu olsun.w810 artı acoustic kullanıyorum bu dediniz benim denediğimin yanında bi halt etmez onda patlatamöadım mps 60 sende patlamış iyi zorlamışsın.

fthky

Üye
media oynatıcıdan ekolayzırı manuel olarak yapınca
laptoptan çok ses veriyo telefon
geçen gun 5800 express music le kapıstırdım arkadaş telefonundan soğudu

bildiğin bass var alette resmen :D

zil sesinden ayarlamaya gerek yok yani

media oynatıcısının ekolayzırını acınca gayet tatmın edici

wardaa

wardaa

Üye
k750 de çok cızırtılı