K750i de Çok sesli ve net müzik mi dinlemek istiosun gel ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
K750i de Çok sesli ve net müzik mi dinlemek istiosun gel ;)
Bakın arkadaşlar söyliceğim yöntemi uyguladığınız da aynı müziği bi W810i de açın Bide Benim sölediğim yöntemle K750i de açın W810i yanında ezilcek kalcak !!!!

Menu ye girin ayarlara gelin sonra sesler ve uyarılara gelin zil sesi ne gelin ve tıklayın ve ordan tel. bulunan her hangi bir mp3 seçin daha sonra zil sesi seviyesine gelin ve tıklayı zil sesi seviyesi 8 de olması lazım eğer değil getirin ve zil sesi seviyesi
8 ken joistiği bi sola kaydırın sonra hemen bi sağa kaydırın ve müzik çalmaya başlasın ses 2 kat fazla çıksın ve en ufak bi cızırtı bile olmuyo çok yüksek ve çok net çalıyo eğer yok W810i den çok ses çıkartmaz diyen arkadaşlar olursa lütfen bi deneyin :)

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar mde xl aynı konu yu açmış özür dilerim :) ama mode xl ztn benbim şifremi unuttumğum için siteye yeniden üye ollmuştum :)

• Beğen
Tepkiler: mostwanted_2009

albartos

Üye
oradan çok fazla dinleyince hoparlör patlıyo...ses yarıya düşüyo...

demirlee

Üye
tebrikler arkadaşım ben denedim çok güzel oluyo emeğe saygı lütfen

huseyin_ceza

Üye
yokbe hıc guzel olmuyor

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
w700i de ekolayzırı sonuna kadar dayayıncada aynı sesı verıyo

drkadir87

Üye
kardeş tamam da ordan parçayı durdurup kalan yerden nasıl oynatcaz normal olarak müzik çalardan ses yükseltmeyi biliyo musun ama ekolayzırı manuel olarak en yüksek seviyeye getirmeden çünkü ses pek kaliteli çıkmıyo

nightdragon35

nightdragon35

Üye
her k750 de olmuyor bu dedigin dostum 3 tane k 750 i eskittim simdide w810 i kullanıyorum . bu dedigin sadece akustik yüklü k750 lerde oluyor.2007 ve üzeri imal edilen tellerde orjinal akustik yüklü degil.

hakif

Üye
kardeşim sğl
ama ben bunu biliyorum bana mp3 playır gerekli yokmu hiç kimsede bulunamazmı yani programı varsa yardıncı olurmusunuz

sdffaewafafewa

Üye
zaten orjinalinde ses iyi çıkıyo

RASKOD

Üye
Sağol Kardeşim Bendede Güzel Oldu

dieselsingle

Üye
böyle birşey yok olmayacakta ancak yazılım atmayı bilen birileri sesi yükseltir başka yolla yükseltene telefonum hediye edeceğim

tello33

Üye
sonylerin en büyük özliiği arandığı zaman seesin cızızrtısız ve düzgün yüksek gelmesi bizde o nu bu yöntemle gerçekleştirdik

tarkan78

Üye
arkadaşlar yapmayınbu telin kendi özelliği telefonu biraz inceleseniz güzel olur yinede teşekkürler

atakan kır

atakan kır

Üye
w810i k750i nin yanında bir hiç

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bende bi ara k750i kullandim 750 den çncede K700i kullandim ikisindede ayni yöntemi uyguladim 700 de ses berbat ama 750 de muhteşem ekoalizer ayari benim şöyle :

hepsi tam yarida ama en son ( sağ taraftaki) 2 basamak en yüksek muhteşem ses çikyıyor bi deneyin derim

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
evet orda zil sesleridir sen dinlesen 1 müzik dinlersin peş peşe dinleyemessinn...

inssurgent

inssurgent

Üye
hoparlör ü patlatmaya gerek yok arkadaşlar ses iyi çıkıyo ama hoparlör ü kaybetme ihtimaliniz de var :oke:

prince14

prince14

Üye
yaw benim hoparlör şu ande ne durumda bilen varmı sakın denemeyin hiç tavsiye etmm..

kartall335

Üye
amma atıyonuz ben 3 yıldır ordan dinlerim ne hoparlörün patladığı var ne de bişi git akustik yükle oradan 3 kat ses çıkıyo

Üst Alt