Cs***MaN
Üye
K750i de Çok sesli ve net müzik mi dinlemek istiosun gel ;)
Bakın arkadaşlar söyliceğim yöntemi uyguladığınız da aynı müziği bi W810i de açın Bide Benim sölediğim yöntemle K750i de açın W810i yanında ezilcek kalcak !!!!
Menu ye girin ayarlara gelin sonra sesler ve uyarılara gelin zil sesi ne gelin ve tıklayın ve ordan tel. bulunan her hangi bir mp3 seçin daha sonra zil sesi seviyesine gelin ve tıklayı zil sesi seviyesi 8 de olması lazım eğer değil getirin ve zil sesi seviyesi 8 ken joistiği bi sola kaydırın sonra hemen bi sağa kaydırın ve müzik çalmaya başlasın ses 2 kat fazla çıksın ve en ufak bi cızırtı bile olmuyo çok yüksek ve çok net çalıyo eğer yok W810i den çok ses çıkartmaz diyen arkadaşlar olursa lütfen bi deneyin
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar mde xl aynı konu yu açmış özür dilerim
ama mode xl ztn benbim şifremi unuttumğum için siteye yeniden üye ollmuştum 
Menu ye girin ayarlara gelin sonra sesler ve uyarılara gelin zil sesi ne gelin ve tıklayın ve ordan tel. bulunan her hangi bir mp3 seçin daha sonra zil sesi seviyesine gelin ve tıklayı zil sesi seviyesi 8 de olması lazım eğer değil getirin ve zil sesi seviyesi 8 ken joistiği bi sola kaydırın sonra hemen bi sağa kaydırın ve müzik çalmaya başlasın ses 2 kat fazla çıksın ve en ufak bi cızırtı bile olmuyo çok yüksek ve çok net çalıyo eğer yok W810i den çok ses çıkartmaz diyen arkadaşlar olursa lütfen bi deneyin

--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar mde xl aynı konu yu açmış özür dilerim
ama mode xl ztn benbim şifremi unuttumğum için siteye yeniden üye ollmuştum