k610im Lütfen yardım eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

J_c_k

Üye
    Konu Sahibi
k610im Lütfen yardım eder misiniz?
Selam

Öncelikle ben k610im kullanıcısıyım. internetten pc suite diye bir program indirdim. forumu cok arastırdım gercekten 3 saat basında ugrastım. telefon ara sıra beyaz ekran gelip donuyor sonra masaüstü geliyor ve sebeke arıyor bir süre sonra sebeke buluyor ama buldugu an yine beyaz ekran geliyor.. bu sekilde bir hata vardı. program sayesinde telefonu repair yaptım programda var zaten.. ingilizcem az cok vardır orda yazanları okuyarak biseyler yaptım bu islemi yaparken bi ara hold + C tusuna basın falan dedi.. biseyler yüklendi vs.. telefon ilk alınmıs gibi oldu sanırım... ama ben kendim fabrika ayarlarına dön yaptım bu islemleri yapmadan önce...

neyse bu bitti sonra tema yükledim bu programdan, kendim bu siteden bakarak kendi temamı olusturdum sony'nin bir programı ile.. ama gel gelelim oyun bir türlü kuramadım telefona. cok ihtiyacım oldugndan değil bi tane penaltı gibi bi oyun istiyordum kafaya taktım yok arkadas..
sisx diye uzantılı bi program indirdim fexplorer midir nedir. nasıl kurulur anlamadım zaten. telefona atıyorum telefonda o program sag tıkladıgında klasör secenekleri var tası kopyala vs. diger sol tıkda sadece gönder var ordada sadece blutut var. oyunlardada aynı jar. dosyası indirdim bi sürü yine söylenilen bi cok seyi yaptım. resimlerime yeni klasor actım attım olmadı. diger other klasorune attım olmadı. zaten o pc suite deki ana ekranda uygulamalar ve oyunlar kısmı yok. o ana ekrana bırak kendi kuruyor demisler.. oraya bırakılmıor ki. dosyayı oraya sürüklüyorum bise olmuyor zaten kırmızı bi X isareti var. anlamadım bir türlü.


bir sorumda şu; kız arkadasımda yeni lg wg300 var. süper mario oyunu attım calıstı. ama chest diye bir oyun vardı attım kurduk, girince orda yukarda play falan varda bilmem siteye baglanabilir vs seyler cıkıyor. paramı gidiyor anlamadım ki.. free game diyor bir yerden bi siteye baglanıyor bi kere denedim 20 kurus gitti. anlamadım onuda tam..

tesekkür ederim simdiden






Uploaded with



Uploaded with

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yukardaki resimde myphone baglı değil. hani baglı değil bu zaten atmaz falan demeyin. cıkartmıstım pscreen alırken.. tskler yeniden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
847
Cevap
0
Görüntüleme
481
bluee18
Cevap
41
Görüntüleme
2K
bluee18


Üst Alt