JVKC1 ile gelen degisikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cattr70

Üye
Sevgili arkadaşlar benim telefonda S8500XXJL2 yüklü. bu JVKC1 BU VERSİYONDAN ÜSTÜN MÜ YÜKLEMELİMİYİM ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM..

Bildiğim adarıyla XXJL2 Türkiye versiyonu değil genel Avrupa versiyonu, JVKC1 Türkiye versiyonu ve evet JL2'den daha üst. Harf sırasına göre gidiyor, XX"J"L2 sonra JV"K"C1...

Ancak yanlış bilmiyorsam JL2'de Samsung Social Hub Premium aktif, ancak KC1'e geçip TUR versiyonunu yükleyince bu olmuyor. Yani SSH Premium kullanıyorsanız KC1'e geçmeyin...

Umarım cevaplayabilmişimdir...

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada bu yeni versiyonda telefon konuşmasını sonlandırdığınızda aynı kişiyi tekrar aramak, video arama yapmak veya kısa mesaj atmak seçenekleri geliyor ekrana 1-2 saniye için en altta... Daha önce yoktu diye düşünüyorum.

lider

Üye
    Konu Sahibi
4 gün mü gidiyor şarjı? İnanamıyorum benimki en fazla 2 gün gidiyor. Birde oyun oynuyorum yazmışsın nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten. Ekran ışığın birde mi yoksa? Ben 3gyi kapıyorum ekran ışığı 6-7 de 2 gün anca götürüyorum oda oyun oynamazsam .Tabi GPS de kapalı.
Push mailim açık yani hem gmail hem hotmail. Acaba o kadar etkiler mi?

Bu arada batarya %5 e gelince uyarıda bulunuyor ve ışığı azaltıyor.
evet dogru söyledim dediklerimin aynen devam ediyor ama tema cok fark ediyor kullandığın bu başlığı açtıgımda kullandıgım temayı formattan sonra bi turlu bulamadım ve aynı performansa bende hasret kaldım
1. kullandıgın tema cok önemli
2. widget kullanmana gerek varmı bilmiyom bence yok
3. 3g benim hep kapalı , wifi ise lazım oldugunda acıyom bu sekilde sarjda problem yok ama o temayı bulmam lazım bulursam tekrar paylaşırım

----------Eklendi @ 14:17:10 ---------- Yazıldı @ 14:16:02 ----------

cp modda oyun, internet ve müzik olduğu halde şarjın 4 gün gitmesi bana pek mantıklı gelmiyor. Şimdiye kadar bunu bir tek senden duydum. Eğer birçok kişide böyleyse ben hemen telpaya yollayayım.

JVKC1'in bendeki eksilerini söyleyeyim. kameradaki açık hava görünürlüğünün ve video klip izlemede renk tonu ayarının etkisizi olması.
mantıklı idi ama kullandıgım temayı formattan sonra bulamadım :(((

----------Eklendi @ 14:20:35 ---------- Yazıldı @ 14:17:10 ----------

evet dogru görüyorsun :)

----------Eklendi @ 14:23:12 ---------- Yazıldı @ 14:20:35 ----------

arkadaşlar 3g wifi vs. kullanmayacaksanız bu telefonu neden aldınız anlamıyorum...benim ki de 1 gün bile dayanmıyor...
ben büyük ekranda rahatça internete girmek için aldım ve cok memnunum ayrıca oyun oynaması ve kamerasıda cabası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...