NOTE 3 batarya kalibrasyon

Sponsorlu Bağlantılar

bolags

Üye
    Konu Sahibi
NOTE 3 batarya kalibrasyon
Arkadaslar forumda ve internette degisik batarya kalibrasyon yontemleri paylasilmis. Bazi yontemler icin telefon modeli ozellikle belirtilmis. samsung galaxy note 3 icin nasil bir kalibrasyon yontemi tavsiye edersiniz? Daha once deneyip faydali olduguna kanaat getiren var mi?
Yeni aldigim batarya da asiri oyun oynamam sarjda kullanmam ve bazen zorunluluktan dolayi yarida sarjdan cikarma gibi fahis hatalardan dolayi sapitmis durumda.. yaklasik 1 saati gecer gecmez %100 e ulasiyor ve pil dolu uyarisi geldikten sonra bekleyip ve ya beklemeden ceksem de %96 gosteriyor sarj. Ne tavsiye edersiniz?
Yok mu arkadaşlar hiç kalibrasyon yapan ?
 


mc_mechul

Üye
*#0228# kodunu girerek batarya kalibrasyonu yapabilirsiniz. ben kendim 1 kere yaptım faydalı buldum. bu kodu girip quick start dediğiniz zaman batarya %1 e düşüyor ondan sonra telefonu tam şarj edin
 

bolags

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu islemi yapitiginizda sarj durumunuz ne haldeydi ? Ben bir yerde %50 deyken yapilmasi gerektigini okudum aynisini yaptim daha beter oldu batarya %94 e kadar dolup orada saatlerce duruyordu. Telefonu kapatip oyle doldurabildim baska turlu 100 e ulasmadi..
 

gamblerhacke

Üye
yeni batarya al 25 -40 tl civarında
 
mürteza16

mürteza16

Üye
Bataryayı buzluğa koy. 2 dk bekle. Sonra #2'nin dediği gibi kalibre yap.
 


Üst Alt