Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
July Player v1.01 Signed S60v3/v5 with 12.08.2010
Sponsorlu Bağlantılar
tuzlalıx
Üye
bunu telefona kurdum kurcalarken bazı numaralar saydı baktım bunun sonu gelmeyecek durdurdum sonra o saydıgı nolara peşpeşe sms göndermeye başladı ne yaptıysam bunu durduramadım 18 tl uçtu gitti
izmitli1983
Üye
smartmovie var ben kurdum cokta güzel çalıştırıyor bu siteden bulabilirsin .... eger bulamazsan yardımcı olurum
By Y@VUZ
Üye
Teşekkürler
м-т-η91™
Üye
5800 da hiç izleyemediğim bi videoyu açıyor ama sürüm yapılmıyor.dokunmatik özelliği de düzgün değil.
reductil
Üye
yemiyo malesef n97 denendi şifre boş iş. sanki lig tv olmuş bi türlü ***** yapamadılar
balpinar
Üye
N95 8gb'de pyhton yuklu olduğu halde july brut'u açılmıor açılıor gbi oluor ama gene kapanıor programda trial
bedri_68
Üye
bu ne biçim iş programı yüklüyoz diger ***** sertifika hatası veriyo herkes işini dogru yapsın
paix19
Üye
teşekkürler real player çıldırtmıştı beni
CoDeYs
Üye
evet malesef bide bazilarinida acmiyor
nevercry07
Üye
çalışmadı 5800 da.
sdrs
Üye
smart movie avi açıyor arkadaşım.mkv açan yokmu...mp4...filan
aryscat
Üye
Uc player mkv açıyor
halitttt
Üye
teşekkürler
KELGER
Üye
arkadaşlar bu prog çalışıyormu çalışmıyormu çalışmıyorsa lütfen artık yorum yazmayın
by-baris
Üye
vbnvbnvbn vb b v vbnbvnvb
selimolu
Üye
ben n97 lisannlısını indirdim videoları yavaş çalıştırıyor ....işe yaramaz indirmeyin...